Skrivnost privlačnosti? Aqua Disiac, parfum, ki vas lahko naredi neustavljive!

Aqua Disiac

No ja! Dišava je dovolj, da se ne morete upreti, le da je prava. Naš vonj ima pomembno vlogo v umetnosti osvajanja. Ko želite nekoga narediti vtis, vam ni treba biti vedno odličen zapeljivec. Tudi vohalna komunikacija lahko igra odločilno vlogo. Zato opustite emotikone in klepete, da bi zapeljali žensko ali moškega svojih sanj, se morate zanesti le na dober parfum, ki se lahko po potrebi izkaže za pravo orodje za zapeljevanje. Govorimo o zdaj slavnem Aqua Disiac .

Uradna stran

Ko se razprši, lahko ta dišava spodbudi spolno privlačnost. Dovolj je le nekaj pršil, ki jih nanesete na nekatera taktična področja, kot so vrat, zapestja in dekolte, tik pred tekmo et voilà, le jeux son fait!

Aqua Disiac ima prijetno aromo, ki v stiku s kožo omogoča, da se počutite privlačnejše in samozavestne ter spodbuja vrsto naravnih odzivov telesa.

Tako kot feromoni, snovi, ki jih vsebuje Aqua Disiac, lahko okrepijo zapeljive lastnosti in erotične občutke.

Človek zaznava vonjave preko nevronskega sistema, torej nosnega, v resnici pa obstaja še en «vohalni sistem», recimo sekundarni, imenovan Vomeronazalni organ, ki sprejema kemične signale, ki lahko spodbudijo libido.

Aqua Disiac, objema moškega in žensko

Aqua Disiac: za kaj je namenjen

Aqua Disiac je parfum z zapeljivo dišavo ter iskrivimi in čutnimi toni, primeren za moške in ženske.

Je edinstven parfum, ki lahko takoj in učinkovito poveča spolno vzburjenje obeh spolov. Aqua Disiac vsebuje sestavine, ki pomagajo povečati spolno željo. Zlasti izvleček korenine Coleus Forskohlii skupaj z listi kamelije pomaga izboljšati prekrvavitev v predelu genitalij, kar poveča užitek tako uporabnika kot njegovega partnerja.

Nenehna uporaba Aqua Disiac lahko spodbudi proces proizvodnje spolnih hormonov in poveča spolno željo.

Aqua Disiac: ali res deluje? Mnenja in ocene na forumih

Aqua Disiac, moški in ženska v postelji

Tudi najbolj odprti in ekstrovertirani med nami se lahko znajdejo v situacijah, ko ne morejo prižgati iskre, ki ustvarja pravo razumevanje. Še huje, če bi lahko postalo še težje, če ste sramežljivi in ​​vase zaprti.

Sposobnost zaželenosti do sočloveka je v veliki meri odvisna od vohalnih občutkov, ki izhajajo iz snovi, ki jih naše telo naravno proizvaja ravno v ta namen. Sinteza teh snovi je neodvisna od naše volje. Naše telo je tisto, ki proizvaja številne molekule, ki tvorijo mešanico, ki lahko sproži privlačnost.

V tej smeri se je rodil Aqua Disiac, razpršilo, proizvedeno v laboratoriju, ki je sposobno replicirati nekatere najmočnejše naravne molekule ter povečati in okrepiti naravno sposobnost privlačenja.

Z kapljico Aqua Disiac ne bo več težko biti opažen v množici!

Privlačnost je ena od številnih prednosti, ki jih ponuja ta dišava: na splošno vsi, ki so jo uporabljali, trdijo, da vam Aqua Disiac pomaga, da se počutite dobro in povečate samozavest in samozavest. Poleg povečanja spolne želje Aqua Disiac spodbuja naravne procese spolnega mazanja in povečuje sposobnost doživljanja užitka med seksom.

Kako uporabljati Aqua Disiac

Aqua Disiac, moški in ženska

Formulacija Aqua Disiac se trži v obliki parfuma. Samo nekaj kapljic nanesite na vrat, zapestja ali obraz.

Parfum deluje hitro in ga je priporočljivo nanesti 10-20 minut pred srečanjem z osebo, ki jo želite osvojiti. Ni znanih stranskih učinkov ali kontraindikacij, dišavo pa lahko uporabljajo vsak dan tudi tisti z občutljivo kožo, saj vsebuje le izvlečke naravnega izvora.

Aqua Disiac: sestava, sestavine in kontraindikacije

Za uporabo te dišave ni nujno, da ste samski ali «lovski», Aqua Disiac jo naredi bolj intrigantno in zapeljivo, izboljša tudi spolno razumevanje para, zaradi česar izgubljeno razumevanje ponovno odkrije. Ena od skrivnosti, kako ohraniti iskro v paru, je v tem, da poskušajo biti vedno privlačni. Za ženske je morda dovolj, da preprosto zamenjate spodnje perilo ali spremenite pričesko; Moškim je morda težje in Aqua Disiac vam pomaga, da se brez truda spremenite!

Poglejmo, kaj vsebuje ta dišeča dišava:

  • Izvleček listov kamelije: vsebuje visok vnos antioksidantov in nudi izrazito izboljšanje občutljivosti in energije.
  • Izvleček listov Forskolin: Eden najbolj koristnih članov družine mete. Pozitivno vpliva na libido in spodbuja sintezo spolnih hormonov v telesu.
  • Rastlinski glicerin: naravni izdelek, ki izboljša absorpcijo zgoraj navedenih snovi. Globoko prodorno vlažilno sredstvo. Ima revitalizirajoče in osvežilne lastnosti.

To naravno pršilo na telesu pusti zelo prijeten vonj, ki traja dolgo časa, popolnoma ga prenašajo in prijeten tudi tisti, ki ne uporabljajo po britju ali parfumov. Poleg tega, kar je pomembno, ne pokriva naravnega človeškega vonja kot pri uporabi «normalnega» parfuma. Uporaba Aqua Disiac po tuširanju vam omogoča, da povečate spolnost, ne da bi pri tem prekrili »privlačne« vonjave, ki jih proizvaja naše telo.

Opomba: Učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Aqua Disiac: po najboljši ceni na uradni spletni strani

Aqua Disiac, srečna ženska in moški

Če menite, da ima dišava s tako dragocenimi lastnostmi večini nedostopno ceno, se motite. Tudi zato, ker je trenutno v Slovenija Aqua Disiac zaradi promocije na trg na voljo po znižani ceni 50 % in je le 59 EUR namesto 118 EUR.

Za prejem parfuma strasti, neposredno na dom, je dovolj, da na uradni strani proizvajalca navedete svoje ime, priimek in telefonsko številko ter počakate na potrditveni klic operaterja službe za stranke Aqua Disiac.

Čez nekaj dni boste dišavo prejeli doma in jo morate le uporabiti, da boste odkrili učinek, ki ga bo imela na vsakogar, ki se ji približa.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *