Articream Plus: naravno lajšanje bolečin v sklepih. Deluje? Pregled, mnenja in cena na uradni spletni strani Italije

ArtiCream Plus Crema ItalijaArticream Plus je nova formula, ki izkorišča vso učinkovitost blata v naravni kremi na osnovi ekskluzivnih visokokakovostnih sestavin, kot so zelena glina, arnika in hudičev krempelj.

Uradna stran

Articream Plus ima močno pomirjujoče delovanje, ki lahko zagotovi takojšnje olajšanje in dobro počutje, ki ga je že pridobil na spletnih forumih, ocenah in pozitivnih mnenjih tistih, ki so ga uporabljali. Pa poglejmo, kakšni so učinki in prednosti Articream Plus, kdo ga lahko uporablja, katere sestavine vsebuje, kako ga nanesti za maksimalne učinke in kje ga kupiti z izjemnim popustom na ceno.

Prednosti Hudičevega kremplja proti bolečinam v sklepih

Hudičev krempelj (Harpagophytum procumbens) je rastlina, ki izvira iz puščave Kalahari v južni Afriki. Raste predvsem v savanah Namibije, Južne Afrike in Bocvane, ime pa je dobila po videzu ploda, ki je pokrit s kremplji, ki se pritrdijo na dlako živali. Semena nato živali porazdelijo v svojih premikih.

Korenine rastline hudičev krempelj so ljudje Khoisan v južni Afriki stoletja uporabljali za zdravljenje bolečin, artritisa, prebavnih težav in nekaterih kožnih stanj.

krema za bolečine v sklepih

Koristi za zdravje

Številne koristi hudičevega kremplja bi po mnenju strokovnjakov pripisali spojini, znani kot «harpagozid», za katero se domneva, da ima protivnetne in analgetične (lajšanje bolečin) lastnosti.

Rastlina se običajno uporablja za zdravljenje revmatičnih stanj, ki prizadenejo sklepe, vezi, kite, kosti in mišice. Ti vključujejo bolečine v hrbtu , osteoartritis, revmatoidni artritis in tendonitis. Nekateri znanstveniki izražajo pozitivna mnenja o učinkovitosti te rastline proti fibromialgiji, išiasu, bolečinam v živcih, protinu in simptomih lajmske bolezni.

Zato se zdi, da je hudičev krempelj lahko koristen v primerih:

 • Osteoartritis – izvleček hudičevega kremplja se je izkazal za koristnega pri lajšanju simptomov osteoartritisa (»artritis obrabnega in raztrganega artritisa«).Na splošno se zdi, da lahko lajša bolečine, izboljša gibljivost in zmanjša potrebo po zdravilih;
 • Bolečine v hrbtu – izvleček hudičevega kremplja (ki vsebuje 50 do 100 miligramov harpagozida) lahko zagotovi kratkoročno lajšanje bolečin v spodnjem delu hrbta. Po analgetičnem učinku je ekstrakt veljal za približno enakovrednega nekaterim izdelkom, ki se prodajajo v lekarnah.
 • Revmatoidni artritis – Revmatoidni artritis je avtoimunska bolezen, pri kateri imunski sistem pomotoma napade sklepe telesa. Za razliko od osteoartritisa, pri katerem vnetne snovi, kot je interlevkin 6 (IL-6), sprožijo simptome, je revmatoidni artritis povezan z imunskimi beljakovinami, imenovanimi avtoprotitelesa. Ta avtoprotitelesa usmerjajo obrambo telesa v sklepe, kar povzroča akutno bolečino in vnetje. Zdi se, da hudičev krempelj zavira proizvodnjo IL-6, zaradi česar je učinkovit pri ljudeh z osteoartritisom, njegov mehanizem delovanja pa je učinkovit pri odpravljanju vnetja, povezanega z revmatoidnim artritisom.

Kaj je Articream Plus? Deluje? Koristi in učinki

ArticreamPlus

Articream Plus je pomožna krema pri zdravljenju dermofunkcionalnih sprememb telesa ter za lajšanje nelagodja in težav, ki izhajajo iz artroze, revme, zvinov, bolečin v hrbtu in vratu.

Articream Plus je krema s formulacijo na osnovi gline, enostavna in varna za uporabo, ki ni mastna, neumazana in se po nanosu popolnoma vpije. Krema je popolnoma naravne sestave, ki združuje učinkovitost blata in drugih naravnih, a močnih sestavin, s preprostostjo kreme.

Articream Plus vsebuje zeleno glino, hudičev krempelj, arniko in salicilno kislino, sestavine, ki se že od nekdaj uporabljajo pri izdelavi krem ​​za lajšanje bolečin in ki ob pravilni uporabi nimajo kontraindikacij in ne povzročajo stranskih učinkov.

Naročilo -50% cena

Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika;

ArticreamPlus sestava: sestavine, inci in formulacija

Zakaj Articream Plus deluje naravno?

Skrivnost je v njegovih sestavinah:

 • Hudičev krempelj – tradicionalna medicina ga poznajo in cenijo zaradi njegovega naravnega delovanja proti težavam s sklepi. Indicirano za lajšanje bolečin v sklepih rok, kolen ali hrbta;
 • Arnika – že od antičnih časov znana po močnem naravnem protivnetnem in analgetičnem delovanju;
 • Zelena glina – je naravni izdelek s številnimi koristnimi aplikacijami. Je anorganski material, sestavljen iz vrste esencialnih mineralov, železovih oksidov in drugih razpadlih rastlinskih derivatov, vključno z algami. Že od antičnih časov se uporablja za pripravo obkladkov za nego kože, za lajšanje draženja in bolečin v sklepih. Strokovnjaki izražajo pozitivna mnenja tudi o njegovem blagodejnem delovanju pri zvinih ali težavah z mišicami;
 • Salicilna kislina – naravno prisotna v lubju vrbe. Je beta-hidroksi kislina, ki je sposobna delovati kot veljaven keratolitik, ki povzroči hitro tanjšanje stratum corneum (tj. najbolj površinske plasti povrhnjice), olajša njeno obnovo in omogoča globljo absorpcijo ostalih sestavin.

Krema Articream Plus, ki vsebuje, ni zdravilo, vsebuje samo sestavine naravnega izvora, je brez parabenov, vazelina in silikonov.

Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Articream Plus: ocene, mnenja in mnenja s spletnih forumov

Articream Plus krema mnenja komentarji

Učinkovitost in varnost Articream Plus potrjujejo številne ocene, ki so se že pojavile na spletnih forumih. Za izražanje mnenj in pozitivnih mnenj ne sodelujejo le kupci, temveč tudi številni strokovnjaki za osteoartikularne težave, po katerih je Articream Plus zelo uporaben izdelek, ki ga je treba uporabiti tudi proti:

 • maternični vrat in glavobol;
 • nelagodje v hrbtu (tako trenutni kot kronični);
 • dermatoza in vnetje;
 • revmatizem in artroza;
 • zvini in solze.

 

Kako uporabljati Articream Plus: navodila v navodilih za uporabo

Uporabljam kremo proti bolečinam

Kako se uporablja Articream Plus? Ta krema je enostavna za uporabo v svoji formulaciji v priročni 100 ml tubi. Priročno, da ga vedno nosite s seboj in ga uporabite po potrebi.

Articream Plus krema se hitro vpije in nemastna ter jo po potrebi nanesete. Uporabljamo ga lahko tudi kot nego, nanesemo na boleče predele, zjutraj in zvečer, na čisto in suho kožo.

Tu so navodila, kot je navedeno v navodilih za uporabo:

 • Majhno količino kreme nanesite neposredno na boleča mesta;
 • Masirajte, dokler se popolnoma ne vpije;
 • Ne izpirajte in pustite delovati.

Articream Plus cena na uradni spletni strani Italije

Articream plus krema cena Italija

V Slovenija je na uradni spletni strani Articream Plus možno kupiti 2 tubi kreme po 100 ml po ceni ene. Vse skupaj z poštnino vključeno v ceno in plačilom po povzetju. Ker je krema popolnoma naravna, ne povzroča nobenih kontraindikacij, ki bi vam prihranile denar. Torej je cena Artriceram + odlična.

Naročanje in dostop do popusta na ceno je preprosto, samo:

 • Vstavite ime, priimek in telefonsko številko;
 • Počakajte, da pokliče svetovalec in potrdi naslov za pošiljanje;
 • Počakajte na dostavo izdelka v nekaj dneh;
 • Plačilo ob dostavi.

Glede na naše preverjanje, kje kupiti Artriccream in kakšna je njegova cena, je jasno, da se prodaja le na spletu in je cena enaka v vseh državah distribucije.

Articream Plus v lekarni: razpoložljivost

Articream Plus ni na voljo v lekarnah. Poleg tega proizvajalec izjavlja, da izdelka s popustom na ceno in brezplačno dostavo ni mogoče kupiti prek zunanjih spletnih mest, kot je Amazon.

radovednost

Vnetna bolečina, kot je bolečina zaradi revmatoidnega artritisa (RA) ali drugih vrst vnetnega artritisa, se poslabša zjutraj po spanju in po obdobju nedejavnosti. 30 minut ali več jutranje togosti se običajno šteje za pomembno in kaže na vnetni vzrok. Po drugi strani sta nekaj minutna bolečina in togost pogosti pri degenerativnih vzrokih za bolečine v sklepih, kot je osteoartritis (OA).

Bottom LineArticream Plus je veljavna podpora za vse, ki želijo pomiriti in premagati bolečine v sklepih na povsem naraven način. Articream Plus nima kontraindikacij in stranskih učinkov in ima dostopno ceno za vsakogar. Mnogi menijo, da je trenutno najbolj veljavna alternativa na trgu za izdelke na osnovi zelene gline, arnike in hudičevega kremplja.

Naročite zdaj

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *