Audisin Maxi Ear Sound – Slušni aparat: ali res deluje?

Audisin Maxi Ear Sound

Slušni aparat Audisin Maxi Ear Sound z naprednim mikroprocesorjem je že nekaj tednov na voljo tudi za italijanski trg, potem ko je pridobil veliko popularnost v tujini. To napravo proizvajalec oglašuje kot inovativen pristop k težavam s sluhom. Kaj pravijo ocene in komentarji tistih, ki so ga že preizkusili? Odkrijmo skupaj.

Pomembna opomba: Proizvajalec Audisin Maxi Ear Sound ga ne ponuja več na italijanskem trgu . Vendar pa je mogoče naročiti Calminax  , ki lahko zagotovi podobne rezultate.

 

Uradna stran

Najpogostejši vzroki za težave s sluhom

Izguba sluha ima lahko več vzrokov. Izpostavljenost glasnemu hrupu je verjetno najpogostejši vzrok za izgubo sluha in težave, kot je tinitus. Okužbe, genetska nagnjenost in reakcija na nekatera zdravila, predvsem kemoterapijo, lahko negativno vplivajo tudi na sposobnost sluha.

ženska, veliko uho

Vzroki senzorinevralne izgube sluha so: staranje, travma, pretirana izpostavljenost hrupu, virusne okužbe, Herpes zoster, ototoksična zdravila, meningitis, sladkorna bolezen, možganska kap, visoka vročina, Ménièrova bolezen, tumorji, dednost, debelost, kajenje in hipertenzija.

Obstaja tudi prevodna izguba sluha, ki jo običajno povzročijo «obstrukcije», kot so: okužbe sluhovoda s proizvodnjo tekočine ali gnoja, perforacija bobniča, kopičenje ušesnega masla, izpah ušesnih kosti, tujek v ušesu kanala, otoskleroze in tumorskih izrastkov.

Hrup in zvonjenje v ušesih

Tinitus lahko opredelimo kot zaznavanje hrupa ali zvonjenja v ušesih. Kar vpliva na znaten odstotek svetovnega prebivalstva, tako moških kot žensk. Tinitus sam po sebi ni bolezen, temveč simptom starostne izgube sluha, poškodbe ušes ali motnje cirkulacijskega sistema.

Čeprav je tinitus zelo nadležen, se lahko s pravilnim zdravljenjem izboljša. Zdravljenje ugotovljenega osnovnega vzroka včasih pomaga. Drugi načini zdravljenja so zasnovani tako, da zmanjšajo ali prikrijejo hrup, zaradi česar je tinitus manj onesposobljen.

Tinitus na splošno vključuje občutek, da slišimo zvok, ko ga zunaj dejansko ni. Simptomi tinitusa lahko vključujejo: zvoke, brenčanje, sikanje, škripanje itd.

Višina fantomskega hrupa se lahko giblje od nizkega do visokega škripanja in se lahko «sliši» v enem ali obeh ušesih. V nekaterih primerih so lahko ti zvoki tako glasni, da motijo ​​zmožnost koncentracije ali slišati resnične zvoke. Simptomi tinitusa so lahko vedno prisotni ali pa so občasni.

težave z ušesi

Obstajata dve vrsti tinitusa.

 • Subjektivni tinitus: tinitus, ki ga lahko sliši samo prizadeti posameznik. Je najpogostejši tip tinitusa in ga lahko povzročijo težave z ušesi v zunanjem, srednjem ali notranjem ušesu, slušnimi živci ali delu možganov, ki razlaga živčne signale kot zvok.
 • Objektivni tinitus: tinitus, ki ga lahko občuti celo vaš zdravnik med pregledi. To redko vrsto tinitusa lahko povzročijo težave s krvnimi žilami, stanje kosti v srednjem ušesu ali trzanje mišic.

Audisin Maxi Ear Sound: mehanizem delovanja

audisin maxi, govori starec

Audisin Maxi Ear Sound je diskreten, praktičen in cenovno ugoden slušni aparat. Iz pregledov in komentarjev na forumih je mogoče jasno sklepati, da gre za napravo:

 • ENOSTAVNO ZA UPORABO:  Edina stvar, ki jo morate storiti, je, da ne pozabite nositi tega «slušnega pomočnika» na obeh ušesih. Naprava je zelo diskretna in udobna ter vam takoj omogoči, da slišite zvoke na ojačan način.
 • VARNA ZA UPORABO : Avdio mikroprocesor ne more samo povečati normalnega obsega sprejema zvoka, temveč lahko zahvaljujoč svojim funkcijam olajša možgansko aktivnost in sposobnost koncentracije. Olajša značilno šumenje slušnih aparatov in vam pomaga, da si ponovno pridobite užitek ob dobrem sluhu. Ergonomska oblika omogoča nošenje brez občutka nelagodja.

Mnogi od tistih, ki so ga uporabljali, menijo, da je to eden najučinkovitejših načinov za izboljšanje sluha v primerjavi s tistimi na trgu.

Takojšnji učinki po prvi uporabi

Glede na to, kar je izjavila ekipa strokovnjakov, ki so ga razvili, in kot so potrdili uporabniki, ki so ga uporabljali, je Audisin Maxi Ear Sound sposoben:

 • Takoj povečajte sluh, kar vam omogoča večji obseg sluha na velikih razdaljah;
 • Izboljšati sposobnost sprejemanja zvokov na splošno;
 • Izboljšati občutljivost ušesa na človeški glas;
 • Ublažitev brenčanja in piščal, značilnih za slušne aparate;
 • Bolje slišiti šepet in nizke tone;
 • Pomagajte se znebiti glavobolov, živčnosti in motenj spanja;
 • Za zmanjšanje preobremenitve možganov zaradi slabega zaznavanja zvokov;
 • Da se počutite sproščeno in energično.

Upoštevajte : učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Kako uporabljati Audisin Maxi Ear Sound

slušni aparat

Audisin Maxi Ear Sound je sestavljen iz para majhnih in zmogljivih slušnih pomočnikov, ki se vstavijo v ušesa in postanejo skoraj nevidni. Najsodobnejši mikroprocesor, ki je prisoten v njih, je sposoben izboljšati zaznavanje zvokov, zmožnost koncentracije in delovanje možganov, kar vam omogoča mirnejše življenje in boljše užitke, ki jih poslušate.

To niso preprosti slušni aparati, ampak prava tehnološka odkritja, brez katerih tisti, ki so jih preizkusili, ne želijo več. Ta slušni aparat deluje takoj, z garancijo originalnosti, ki jo nudi proizvajalec.

Audisin Maxi Ear Sound vam omogoča, da izboljšate sluh, koncentracijo in spomin, preprečite in zmanjšate brenčanje in tinitus ter da vsakomur, ki ga nosi, užitek poslušanja, saj lahko neovirano spremlja in sodeluje v pogovoru.

Če želite izkoristiti vse te prednosti, morate le nositi majhne naprave, kot je navedeno v navodilih v originalni prodajni embalaži izdelka.

Navodila vsebujejo vse podrobnosti, ki jih boste morda potrebovali za najbolj učinkovit način uporabe tega revolucionarnega in praktičnega aparata

Cena Audisin Maxi Ear Sound? Kje ga kupiti

srečen par

Izjemne in zelo visoke kakovosti mikroprocesorja in tehnologije, ki določata učinkovitost zdaj že znanega slušnega asistenta Audisin Maxi Ear Sound, ni enostavno implementirati. Zato je bistvenega pomena, da bi izkoristili prednosti, ki jih ta naprava lahko ponudi, kupiti samo originalni izdelek. Za to je treba biti previden pri podobnih izdelkih na trgu in naročiti neposredno pri proizvajalcu, ki ga edini ponuja po super znižani ceni.

Aparat boste prejeli neposredno na dom z brezplačno dostavo, potem ko boste izpolnili preprost obrazec za zahtevo na uradni spletni strani. V Slovenija je možno izdelek plačati po povzetju ali z gotovino ob prevzemu.

Predlog

AudisinMaxi

Pazite na vatirane palčke! Vate lahko potisnejo ušesno maslo globoko v ušesni kanal. Vate uporabljajte samo na zunanji strani ušesa ali, še bolje, poskusite očistiti predel s toplo, vlažno krpo in blagim detergentom.

Zaključek : Če vam sluh začne povzročati težave, vam lahko pomaga Audisin Maxi Ear Sound. Ta drobna, a zelo zmogljiva naprava je že uspela izboljšati kakovost življenja na tisoče ljudi po vsem svetu. Dragocena tehnološka podpora za vaš sluh, učinkovita, praktična, diskretna in priročna.

Pomembna opomba: Proizvajalec Audisin Maxi Ear Sound ga ne ponuja več na italijanskem trgu . Vendar pa je mogoče naročiti Carlminax  , ki lahko zagotovi podobne rezultate.

 

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *