Magic Earphone – Pregled priljubljenega slušnega aparata. Cena in mnenja na spletnih forumih v Slovenija

magic headset italy pregled

Magic Headset je nov diskreten in enostaven za uporabo slušni aparat, ki je bil pravkar predstavljen v Slovenija, primeren za vse tiste, ki se soočajo z nadležnim problemom izgube sluha. Po ocenah in mnenjih, ki so se že pojavila na spletnih forumih, ta naprava velja za pomemben in diskreten izdelek, majhna naprava lahko pomaga vsakomur, da uživa v življenju na polno!

Uradna stran

V tem pregledu smo vključili čim več informacij o slušalkah Magic Headset, o tem, kako delujejo, o materialih, iz katerih so izdelane, o tem, kako jih uporabljati in kako jih kupiti po promocijski ceni, pri čemer jih naročite neposredno pri proizvajalec v Slovenija.

Izguba sluha: vzroki

Izguba sluha se lahko pojavi kadar koli v življenju. Najpogostejši vzroki za izgubo sluha so starost ali izpostavljenost glasnemu hrupu. Izguba sluha pa je lahko tudi posledica okužbe ali poškodbe. Ne glede na vzrok za vašo izgubo sluha, vam bo uporaba slušnih pripomočkov najverjetneje koristila.

Vrste izgube sluha

Senzorinevralna izguba sluha – To je najpogostejša vrsta izgube sluha, najpogostejši vzrok je poškodba občutljivih lasnih celic notranjega ušesa ali živcev, ki se uporabljajo za sluh. Ta poškodba preprečuje pravilen prenos zvoka v možgane. Senzorinevralna izguba sluha se običajno pojavi zaradi naravnega staranja ali ponavljajoče se izpostavljenosti visoki ravni hrupa. V večini primerov je senzorinevralna izguba sluha trajna. Slušni aparati so običajno potrebni za izboljšanje slušnih sposobnosti.

Pogosti vzroki senzorinevralne izgube sluha:

 • Periodična izpostavljenost glasnim hrupom;
 • Naravno staranje;
 • Dedni dejavniki;
 • Bolezni, okužbe in poškodbe.

Konduktivna izguba sluha – prevodna izguba sluha je težava z zunanjim ali srednjim ušesom, ki preprečuje, da bi zvok dosegel notranje uho. To lahko prepreči, da bi tri kosti v srednjem ušesu, znane kot koščice, pravilno vibrirali. Trajno prevodno izgubo sluha lahko zdravimo s slušnimi pripomočki.

Glavni vzroki za izgubo sluha:

 • Starostna izguba sluha – Starostna izguba sluha. Najpogostejši vzrok za izgubo sluha je starost. Ko se staramo, vsakodnevna obraba naših slušnih sistemov počasi zmanjšuje našo sposobnost slišanja. Šibke glasove in visokofrekvenčne zvoke, kot so glasovi žensk in otrok, postane težko slišati, ko sluh postane šibek. Pogovore v hrupnih krajih postanejo ljudje, ki trpijo za starostno izgubo sluha, zelo težko spremljati. Morda ne boste opazili izgube sluha, ker gre za zelo postopno izgubo. Družinski člani običajno prvi opazijo, da ljubljena oseba trpi zaradi izgube sluha zaradi starosti.
 • Izguba sluha zaradi hrupa – Ponavljajoča izpostavljenost visokim ravnem hrupa je še en pogost vzrok izgube sluha. Predolga izpostavljenost glasnemu hrupu povzroči poškodbe in smrt lasnih celic notranjega ušesa. Ko začnete izgubljati te lasne celice, izgubite tudi sposobnost slišanja. Strokovna mnenja močno priporočajo, da nosite zaščito za ušesa, kadar ste izpostavljeni pretiranemu hrupu, in zmanjšate glasnost pri uporabi slušalk.

MAGIC HEADSET: kaj je to? Učinki in koristi

SLUŠALKE

Magic Headset je majhna in diskretna akustična naprava. Mnenja strokovnjakov, ki so ga razvili, ga opredeljujejo kot inovativen akustični ojačevalnik, ki združuje tehnologijo najnovejše generacije in senzorje, ki lahko povečajo zaznavo zvoka do 40 decibelov.

Magic Headset se lahko popolnoma prilagodi anatomiji ušesa, saj je anatomski in ga zato lahko nosite tako v desnem kot levem ušesu. Izjemno lahek (tehta manj kot 10 g), ima 6 stopenj nastavitve glasnosti in stikalo za vklop/izklop, ki vam omogoča, da aparat kadar koli vklopite in izklopite.

Čarobne slušalke lahko zajamejo in ojačajo zvoke, kar ljudem s težavami s sluhom omogoča, da bolje zaznajo tudi najmanjši hrup.

Naročilo -50% cena

Čarobne slušalke so majhne velikosti, skoraj nevidne človeškemu očesu in zelo udobne za nošenje in so:

 • KOMPAKTNE IN NEVIDNE – Magic slušalke se popolnoma prilegajo ušesu, saj so anatomske in zato primerne za nošenje tako na desni kot na levi. Zaradi svoje kompaktne velikosti je človeškemu očesu neviden in zelo udoben za nošenje.
 • ZMOŽNOST ZMANJŠAVANJA HRUPA – Vključuje mehanizem za zmanjšanje hrupa v ozadju, zaradi česar je prijeten za nošenje v kakršni koli kaotični situaciji.
 • S PRILOŽENO BATERIJO – Ima zmogljivo vgrajeno baterijo. Če se baterija ne uporablja dlje časa, jo je mogoče odstraniti, kar močno izboljša njeno splošno življenjsko dobo.
 • RAZVIJANO Z NAPREDNO TEHNOLOGIJO – Magic Headset vsebuje senzorje najnovejše generacije, ki zajamejo in ojačajo zvok do 40 decibelov ter odpravljajo hrup v ozadju.

 Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika;

SLUŠALKE: materiali in dizajn za maksimalno udobje

Funkcije, zaradi katerih se Magic Headset razlikuje od drugih izdelkov na trgu, so:

Italijanska tehnologija – Tehnologija, ki se uporablja za zmanjševanje hrupa, zmanjšuje hrup v ozadju, ki izhaja iz mestnega prometa, hrupne pisarne, hrupa v gospodinjstvu in olajša koncentracijo na tisto, kar želite slišati, naj bo to pogovor, glasba, film itd.

Lahkotnost in udobje – Zaradi svoje majhne in kompaktne velikosti je skoraj neviden človeškemu očesu in zelo udoben za nošenje. Primeren je za moške in ženske vseh starosti, nima kontraindikacij in ne povzroča stranskih učinkov.

Italijanska kakovost – Magic Headset je preizkušen in odobren izdelek, izdelan iz visokokakovostnih materialov in vrhunske obdelave. Izdelek je izdelan v Slovenija

MAGIC HEADSET: Kako deluje? Kaj pravijo ocene in mnenja na spletnih forumih?

MAGIC HEADSET mnenja komentarji mnenja

Z uporabo najnovejše tehnologije nevidni slušni aparat Magic Earphone omogoča vsakomur, da sliši veliko več z boljšo kakovostjo zvoka.

Glede na to, kar izhaja iz pregledov in mnenj, ki jih na nekaterih spletnih forumih delijo celo strokovnjaki v sektorju, je Magic Headset naprava, ki omogoča natančnejše in hitrejše prestrezanje zvočnih valov.

Ocene in mnenja na spletnih forumih, ki jih pustijo tisti, ki so jih že uporabljali, izražajo enotna mnenja o tem, da slušalke Magic Headset res delujejo in so diskretne in udobne ter:

 • zajemanje in ojačanje zvokov;
 • Zmanjša hrup;
 • Je kompakten in neviden;
 • Ima 6 stopenj prilagajanja glasnosti;
 • Je anatomski in primeren za vsakogar.

Kako uporabiti? Navodilo za uporabo in navodila

Kako naj nosim Magic Headset? Uporaba in nastavitev tega zmogljivega in diskretnega slušnega aparata, kot je navedeno v navodilih za uporabo, kažeta:

 • Vzemite slušalke iz embalaže;
 • Nastavite gumb na ON;
 • Uporabite regulator glasnosti od 1 do 6 za nastavitev nivoja;
 • To je to, uživajte v novo odkriti sposobnosti boljšega slišanja.

Proizvajalec priporoča, da je naprava čista in suha ter je ne nosite pod tušem, v bazenu ali ob morju.

MAGIC HEADSET: Cena in naročilo na uradni spletni strani Italije

MAGIC EARPHONE cena Italija

Kje torej kupiti Magic Headset? Kakšna je vaša cena?

Slušni aparat Magic Earphone prodajamo pri nas v Slovenija po uvodni ceni, znižani za polovico običajne prodajne cene in torej samo 69,90 € namesto 138 €!

Če želite izkoristiti to fantastično in edinstveno ponudbo, preprosto izpolnite povpraševanje na domači strani uradne spletne strani Auricular Magico, tako da vnesete svoje ime, priimek in telefonsko številko ter navedete naslov za dostavo. Magic Headset je mogoče plačati ob dostavi.

Naprava Magic Headset bo prispela v nekaj dneh neposredno na naslov, naveden v obrazcu, strošek dostave v Italijo pa je brezplačen.

Slušalke Magic v lekarnah in na Amazonu: razpoložljivost

Originalni slušni aparat Magic Earphone se prodaja samo na spletu in na uradni spletni strani njegovega proizvajalca (ne najdemo ga v lekarnah ali na platformah in spletnih mestih, kot so Amazon, Altroconsumo ali Trovaprezzo).

Predlog

Preprečevanje. Izgubo sluha zaradi hrupa je mogoče preprečiti. Za preprečevanje izgube sluha zaradi hrupa morate narediti tri stvari: vedeti, kateri zvoki so preglasni (vsi nad 85 dB), izogibati se glasnim zvokom ali omejiti prekomerno izpostavljenost ali bližino njim ter nositi zaščitno opremo. sluh, kadar ni mogoče izogibajte se glasnim hrupom ali se premikajte na varni razdalji od njih.

Slušalke Magic v lekarni
Bottom LineMagic Headset , kot že ime pove, je inovativen in uporaben ojačevalnik zvoka s kompaktno in diskretno zasnovo. To je uporaben izdelek za vse, ki imajo težave s sluhom in želijo priročno in učinkovito rešitev za izboljšanje stanja. Zaradi znižane cene v Slovenija postaja Magic Headset eden najbolj priljubljenih tovrstnih izdelkov na spletu.

Naročite zdaj

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *