Be-Active trak za kolena – bolečine v hrbtu? Išias?

Be-Active trak za kolena

Kaj pa, če bi vam povedali, da je od danes sem v Italijo prispel aparat za lajšanje bolečin v hrbtu in išias? Se zdi nemogoče? Oglejte si že številne ocene na forumih Be-Active Knee Strap (Neumann Knee Care) , da ugotovite, da je ta elastični trak, ki ga lahko nosite pod kolenom, že pomagal na tisoče ljudi po vsem svetu, da so našli užitek. aktivnega življenja zahvaljujoč akupresuri.

Bi radi izvedeli več? Preberite naš poglobljen pregled tega inovativnega naramnice.

Uradna stran

Prednosti akupresure

bolečine v kolenu

Akupresura je vrsta masaže, ki v glavnem temelji na uporabi palcev, prstov in dlani za pritisk na različne točke telesa. Strokovnjaki te prakse lahko uporabljajo različne ritme, pritiske. Shiatsu masaža je na primer akupresura.

S pritiskom na določene točke na telesu izvajalci manipulirajo s pretokom energije chi (qi) pri pacientu. Akupresurna masaža je naravna celostna tehnika za obvladovanje blokad, ki lahko povzročijo zdravstvene težave.

Različne vrste točk

Ko terapevt uporablja akupresuro, uporablja dve različni točki, lokalne in tako imenovane trigger točke. Kakšna je razlika med tema dvema vrstama točk? Lokalne točke so dejanske točke na telesu, kjer pacient čuti bolečino ali nelagodje. Sprožilne točke strateških točk so povezane s točkami telesa, kjer se čuti bolečina ali nelagodje. Ti dve vrsti točk omogočata zdravniku, da uporabi več načinov za reševanje pacientove težave.

Točke, ki se uporabljajo pri akupresurni masaži, gredo skozi celotno telo. Včasih je na določeni točki potreben pritisk, da odstranimo blokade in pomagamo zagotoviti zdrav, uravnotežen in harmoničen pretok energije po telesu.

Terapevti uporabljajo svoje znanje o tej mreži žariščnih točk za obravnavanje specifičnih obolenj in bolezni pri bolnikih. Točka, na primer, imenovana žolčnik, se nahaja na dnu lobanje, kjer se vrat pridruži hrbtu. Pritisk lahko pomaga pri boju proti različnim boleznim, od navadnega prehlada do visokega krvnega tlaka. Po drugi strani pa se ledvični kanal nahaja tik za gležnjem in se uporablja za zdravljenje težav, od astme do bolečin v hrbtu.

Obstaja 14 glavnih kanalov. Akupresura se lahko uporablja poleg drugih stilov masažne terapije ali kot dopolnilo drugemu celostnemu zdravljenju, kot je kiropraktična nega.

bolečine v kolenu

Prednosti akupresure

Poleg tega, da pomaga pri zdravljenju različnih bolezni, akupresura ponuja številne dodatne prednosti. Je globoko sproščujoča izkušnja in, tako kot druge vrste masaže, je lahko koristna za:

  • Odpravite stres, napetost in tesnobo;
  • Izboljšajte spanec;
  • Sprostite mišice in sklepe;
  • Lajšanje bolečin in neugodja, ki nastanejo zaradi obremenitve, travme ali poškodbe;
  • Zmanjšajte prebavne težave;
  • Zmanjšajte glavobole;
  • Lajša kronične bolečine.

Terapija stimulira cirkulacijski, limfni in hormonski sistem. Izboljša delovanje imunskega sistema in naravno sposobnost telesa, da se samozdravi.

Be-Active trak za kolena preprečuje bolečino

be-active trak za kolena, bolečine v kolenu

Be-Active Knee Strap je elastični trak, ki izkorišča moč akupresure in pomaga lajšati bolečine v hrbtu , išias in druge bolečine.

Ta pasova naprava se ovije okoli spodnjega dela kolena in pritiska na tetivo. Njegova glavna funkcija je pomagati razporediti pritisk po velikem območju kolena z razbremenitvijo številnih mišic.

Ko ga položite na koleno, lahko pomaga zmanjšati obremenitev v predelu, na katerega se nanaša, in zunaj nje, saj deblokira pretok zastojev vseh sklepov, ki so povezani z njim.

Be-Active Strap je bil zasnovan za pomoč pri lajšanju bolečin, ki so posledica bolezni, kot sta hondromalacija retropatelarnega hrustanca in Osgood Schlatterjeva bolezen.

Vse to, ne da bi se morali zateči k tipičnim zdravilom za lajšanje bolečin (prodajajo se v lekarnah), ki imajo pogosto ogromne kontraindikacije ali stranske učinke.

Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Udoben material in enostavna uporaba

uporaba

Material, uporabljen za izdelavo kolen Be-Active, je izjemno udoben in ne povzroča nelagodja, tudi če ga nosite več ur. Antibakterijski material, iz katerega je izdelan, omogoča dolgotrajno nošenje izdelka, ne da bi pri tem povzročal težave tudi najbolj občutljivi koži.

Ko ga nosite, tudi pod običajnimi oblačili, bo naprava nevidna.

Kako uporabljati trak za kolena Be-Active

Opornik se preprosto nosi pod kolenom, kot je jasno prikazano v navodilih, ki jih najdete na originalni embalaži izdelka. Proizvajalec priporoča nošenje naglavnega traku vsak dan, čim več ur.

Be-Active trak za kolena deluje takoj, ko ga nosite, nudi takojšnje olajšanje in ponovno odkrijete užitek prostega gibanja.

Koristno je ponoviti, da glede na njegovo «mehansko» delovanje, ki izkorišča moč akupresure, ta izdelek nima kontraindikacij ali neželenih učinkov.

Kje kupiti originalni trak za kolena Be-Active

par, bodite aktivni trak za kolena, neumannova nega kolen

Be-Active Knee Strap je trenutno na voljo za italijanski trg po izjemni ceni. Z naročilom preko obrazca na strani proizvajalca bo pravzaprav mogoče izkoristiti edinstven popust, ki vam bo omogočil, da ga imate za samo 39 evrov.

Naročanje na uradni spletni strani vam poleg zagotavljanja izvirnosti izdelka omogoča prejem kolenčnika, neposredno na želeni naslov, z brezplačno dostavo in plačilom po povzetju!

Edinstvena priložnost, da se znebite bolečine, naravno in hitro!

Predlog

Preden se zatečete k uporabi zdravil, bi bilo vedno priporočljivo določiti tehnike ali izdelke, ki vam omogočajo, da se na naraven način in brez stranskih učinkov znebite bolečine, nelagodja ali neugodja. V tem smislu starodavne prakse tradicionalnih zdravil ponujajo številne ideje, kako se na naraven način vrniti v formo in ponovno pridobiti dobro počutje.

Bottom Line:  Be-Active kolenski trak , kot že ime pove, je opornik, ki izkorišča moč akupresure, da ostane aktiven. Ta trak pomaga razbremeniti strateške točke, zlasti koleno, za povrnitev popolne mobilnosti in lajšanje bolečin. Vse to je naravno in imam stranske učinke.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *