BioSmile: za zavidljiv nasmeh!

BioSmile puder Italija

BioSmile je že nekaj tednov na voljo tudi v Slovenija. Ta inovativni belilni prašek bo po navedbah proizvajalcev poskrbel, da bodo vaši zobje postali zelo beli. Sestavine Biosmile formulacije so naravne in brez kontraindikacij in stranskih učinkov.

Žal tega izdelka ni na zalogi in ga ni mogoče kupiti. Če potrebujete rešitev, se takoj obrnite na najboljšo alternativo:  Snap-On Smile  tukaj.

Predstavitev Biosmile-a je takoj doživela izjemen uspeh ne le v Slovenija in s tem pregledom bomo poskušali odgovoriti na vprašanja, kot so: Kaj je Biosmile? Kakšne so njegove sestavine? Kako deluje in kako ga kupiti po znižani ceni?

Beljenje zob z aktivnim ogljem: zakaj deluje in kako

Naredite si sami beljenje zob z aktivnim ogljem

Kaj potrebujete za beljenje zob z aktivnim ogljem:

 • 1 stara zobna ščetka (ali tista, ki je ne moti, da postane črna);
 • Aktivno oglje v prahu (raje popolnoma naraven izdelek);
 • Skodelica;
 • slap;

Navodila za beljenje zob z aktivnim ogljem v prahu:

 • Zobno ščetko dobro navlažite.
 • Nežno bi odprl embalažo z aktivnim ogljem.
 • Na zobno ščetko ali skodelico nalijte majhno količino aktivnega oglja v prahu;
 • Začnite ščetkati! Sprva se bo zmes morda zdela malce »prašna«, kmalu pa jo bo prevzela slina in prah razpršila povsod. Zobni ščetki lahko dodate tudi majhno količino zobne paste in jo po želji potopite v oglje.
 • Nežno ščetkajte 3-5 minut.
 • Usta temeljito sperite z vodo. Obvezno si umijte tudi jezik. (Črno bo postalo!)
 • Prelijte ostanke v skodelico in sperite davek.
 • Odvečne ostanke prahu na umivalniku očistite z otroškim robčkom.

Že po prvem nanosu boste opazili učinek aktivnega oglja na vaše zobe.

Kaj je Biosmile?

prašek, ženska, aktivno oglje

Biosmile je nov belilni prašek z aktivnim ogljem, s posebno črno barvo, razvit, da bi vsakomur pomagal najti belejši nasmeh, svež dah, bolj zdrave dlesni ter nudi naravni antibakterijski učinek.

Biosmile je zelo dragocen zaveznik za tiste, ki želijo poiskati bolj bele zobe , ne da bi morali iti k zobozdravniku, na beljenje, ki ima pogosto visoke stroške, pa tudi nekatere kontraindikacije ali stranske učinke.

Po mnenju ekipe strokovnjakov, ki ga je oblikovala, je Biosmile slabo belilo, ki vsebuje samo naravne sestavine, zato ga lahko uporabljajo tudi tisti, ki imajo težave z občutljivostjo dlesni.

Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Biosmile sestavine, sestava in učinki

Sestavine oglja v prahu

Formulacija Biosmile je narejena iz sestavin naravnega izvora, od katerih je vsaka sposobna ponuditi ciljno, a sinergistično delovanje s preostalo sestavo. Poglejmo, kaj so.

 • AKTIVNO OGLJE – je popolnoma naraven element, ki ima močno belilno in vpojno moč. Zelo pogosto se uporablja v izdelkih za ustno higieno. Ta sestavina lahko deluje na vse vrste madežev (vino, tobak, kava itd.)
 • MENTOL – ta snov se je že od nekdaj uporabljala za svežino ust in sproščanje prijetnega okusa po meti.
 • KALCIJ – temeljna snov, ki pomaga zaščititi zobe, poleg tega pa pomaga zaščititi sklenino in odloži njeno obrabo.

Njegova formula bi torej lahko prinesla številne prednosti skrbi za ustno higieno, poglejmo najpomembnejše lastnosti tega izdelka:

 • FORMULA ZA BELJENJE – deluje na vse vrste madežev, tudi na tipično rumeno za nezdrave zobe, ki nastane na zobeh zaradi kave, nikotina, hrane. itd.
 • REVOLUCIONARNA SESTAVA – na osnovi AKTIVNEGA OGLJA, ki lahko pomaga doseči želeni nasmeh na popolnoma naraven način in brez uporabe potencialno nevarnih kemikalij ali dragih sej pri zobozdravniku.
 • ZAŠČITA ENAMEL – formulacija ne vsebuje kemikalij, zato ne poškoduje sklenine in pomaga pri zaščiti dlesni ter daje dolgotrajen občutek čistoče in svežine skozi ves dan.
 • ENOSTAVNOST UPORABE – Zelo hitra in enostavna vsakodnevna uporaba. Priročen 30g kozarec ponuja možnost, da izdelek vedno nosite s seboj in ga uporabljate tudi, ko niste doma ali na potovanju.

BioSmile – Mnenja, mnenja in ocene

Biosmile puder mnenja komentarji

Glede na velik uspeh in veliko količino že prodanih paketov po vsem svetu, so o Biosmile na spletu že številna mnenja, ki jih pustijo tisti, ki so že preizkusili ta belilni prašek z aktivnim ogljem.

Očitno je poleg tega, kar je navedel proizvajalec, najboljši način za razumevanje, ali Biosmile res deluje, videti, kaj mislijo in kakšna so mnenja tistih, ki so ga že preizkusili. Zato preprosto vnesite iskalno besedo «Biosmile Reviews» ali «Biosmile Reviews», da poiščete številne komentarje na forumih ali blogih, ki se ukvarjajo z naravnimi izdelki za lepoto in zdravje.

Kako uporabljati Biosmile Powder

Po navedbah proizvajalca na navodilih za uporabo bi za dosego želenega učinka beljenja zadostovala uporaba belilnega praška z aktivnim ogljem Biosmile, tako kot bi uporabljali običajno zobno pasto.

Za najboljše rezultate v smislu beljenja in sijaja je priporočljivo uporabljati BioSmile vsak dan vsaj 30 dni po pravilni ustni higieni.

Izdelek pustite delovati vsaj 2-3 minute, z njim nežno ščetkajte celotno površino zob in nato sperite usta z veliko vode.

BioSmile Cena, naročilo in uradna spletna stran

biosmile cena italija

Obstaja dobra novica, na uradni spletni strani lahko izkoristite neponovljiv popust na prodajno ceno Biosmile. Pravzaprav lahko z izpolnitvijo obrazca kupite kozarec Biosmile s 50% popustom. Res ugodna cena torej, če upoštevate cene zobozdravstvenih tretmajev

Naročilo Biosmile je hitro in enostavno. Preprosto se povežite z uradno spletno stranjo Biosmile in izpolnite naročilnico, tako da vnesete nekaj podatkov, vključno s telefonsko številko. Odgovorite na klic operaterja in potrdite naslov za dostavo. V nekaj dneh bo Biosmile dostavljen neposredno na navedeni naslov, nato pa bo ob dostavi možno plačilo neposredno kurirju.

Pozor! Če se sprašujete, vas obveščamo, da Biosmile ni mogoče najti v lekarni in je edini način, da se prepričate o nakupu originalnega Biosmile s popustom na ceno in brezplačno poštnino, je, da ga naročite neposredno na uradni spletni strani. Niti ga ni mogoče najti na spletnih prodajnih platformah, kot so Amazon, Ebay ali Aliexpress.

Predlog

Pazite na hrano in pijačo, ki povzroča madeže na zobeh. Verjetno veste, da vam kava in rdeče vino obarvata zobe, a zagotovo nista edina krivca, zaradi katerih so vaši zobje manj kot zvezdni. Obstaja veliko drugih živil in pijač, ki lahko obarvajo vaše zobe, med drugim: belo vino, borovnice, robide, granatna jabolka, gazirane pijače, žar omaka, zeleni čaj, črni čaj, sladkarije, curry, kurkuma, paprika, balzamični kis.

ZaključekBiosmile je naraven, učinkovit in varen izdelek, ki skrbi za zdravje in lepoto vašega nasmeha. Je odlično ocenjen izdelek, ki se uvršča med najbolj obravnavane izdelke na forumih in blogih, posvečenih zobni estetiki.

Žal tega izdelka ni na zalogi in ga ni mogoče kupiti. Če potrebujete rešitev, se takoj obrnite na najboljšo alternativo:  Snap-On Smile  tukaj.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *