Hallux valgus bolečina? Razbremenite jih z novim opornikom za prste Buniduo Gel Comfort!

Buniduo Gel Comfort

Problem hallux valgusa, imenovan tudi «čebula», je pogosta bolezen, ki prizadene milijone žensk in moških po vsem svetu. Boleča in onemogočajoča patologija, ki, če se ne zdravi zgodaj, lahko onemogoča opravljanje najpogostejših dejavnosti v vsakdanjem življenju. Veljaven in učinkovit izdelek za to težavo je izredna naramnica: separator Buniduo Gel Comfort , izdelan iz najkakovostnejšega zračnega silikona, ki ne povzroča odrgnin, pordelosti ali vnetja kože.

Uradna stran

Zahvaljujoč Buniduo Gelu je mogoče neboleče lajšati degeneracijo kosti in tkiva, kar bistveno izboljša počutje vaših stopal.

Hallux valgus ali čebula, kaj jih povzroča? Ali obutev vpliva?

Hallux valgus, ki se pogosto imenuje «čebula», je deformacija palca na nogi. Konica prvega prsta se nagne proti manjšim prstom in na vogalu, ki nastane, se pojavi kostna masa. Včasih se nad kostno maso razvije oteklina mehke tekočine, to je tako imenovani burzitis.

Patologija Hallux valgus se pojavlja tudi v kulturah, kjer se čevlji ne nosijo, vendar veliko manj pogosto kot v zahodnih kulturah. Čevlji, ki stisnejo palec, ki se ne prilegajo pravilno in anatomsko obliki stopala ali imajo previsoko peto, lahko poslabšajo deformacijo, zlasti pri že predisponiranih ljudeh. Glavna težava je običajno pritisk čevlja na kostno izboklino, ki povzroča nelagodje ali bolečino. Včasih koža nad grudo postane rdeča, nastanejo mehurji in se okuži. Stopalo se lahko tako deformira, da postane celo težko najti primerne čevlje.

Palec na nogi se včasih tako nagne, da se drgne ob drugi prst ali ga potisne iz mesta, kar ogrozi pravilno porazdelitev telesne teže med hojo. To lahko povzroči bolečino pod podplatom («metatarsalgija»).

Ali je bunion deden?

Očitno ja. Zapisano je v genih: družinska anamneza, v kateri je prisoten bunion, poveča možnosti za razvoj boleče »čebule«. Ugotovljeno je dejstvo, da obstaja dedni dejavnik, tako da če imate več kot dva družinska člana s hallux valgusom, boste imeli večjo nagnjenost k zgodnjemu razvoju.

Genetika bi tako razložila, zakaj imajo aboridžinske ženske v Avstraliji, ki zagotovo ne uporabljajo stiletto pete in koničastih čevljev, zelo veliko pojavnost hallux valgusa; po drugi strani imajo Italijanke manjšo incidenco, kljub uporabi čevljev, zasnovanih tako, da zadovoljujejo potrebe mode bolj kot zdravje stopal. Dedovanje je mogoče najti v kromosomu X, saj je hallux valgus veliko pogostejši pri ženskah kot pri moških.

Buniduo Gel pomaga preprečevati in lajšati simptome hallux valgusa

Buniduo Gel je praktična silikonska naramnica, anatomsko izdelana za lajšanje simptomov, kot so: odrgnine kože, nelagodje pri hoji, otekanje, zmanjšana gibljivost sklepov, bolečine in togost sklepov.

Glede na ocene in komentarje, ki so jih na forumih pustili tisti, ki so jih že preizkusili, Buniduo:

  • Hitro pomaga pri zmanjševanju neugodja v popečju;
  • Močno krepi sklep velikega prsta;
  • Izravnajte deformiran prst, naravno in varno 24 ur na dan;

Udobne in diskretne naramnice

Buniduo je izdelan s posebno in inovativno tehnologijo iz zračnega silikona najvišje kakovosti, ki ne povzroča odrgnin ali vnetja kože. Zahvaljujoč temu majhnemu in diskretnemu naramniku je mogoče na popolnoma neboleč način lajšati degeneracijo ter na naraven način izboljšati udobje in gibljivost stopal.

Buniduo je varen izdelek (očitno izdelki, ki se prodajajo v lekarnah), nima kontraindikacij in ne povzroča stranskih učinkov, lahko ga uporabljajo moški in ženske ter je izjemno diskreten.

Buniduo Gel Comfort: navodila za pravilno uporabo

Buniduo, noga

Posebna oblika naramnice Buniduo omogoča, da je prilagodljiva na katero koli vrsto obutve. Inovativna biomehanska struktura, izdelana po visokih proizvodnih standardih, nudi maksimalno udobje med uporabo.

Po navodilih na prodajnem paketu je priporočljivo nositi Buniduo ves dan. Na ta način so procesi repozicije hallux valgusa lahko aktivni 24 ur na dan. Kot smo že omenili, njegova uporaba ne povzroča neugodja ali bolečine. Ponuja progresivno in stalno prestavljanje stopalnega sklepa in kosti.

Naramnica Buniduo predstavlja pravi revolucionaren izdelek pri zdravljenju težav s hallux valgus. Je udoben, neboleč in predvsem neinvaziven ali drag izdelek.

Original Buniduo in po znižani ceni samo na uradni spletni strani

Če ste pripravljeni oditi v lekarno in naročiti svoj Buniduo Gel Comfort, imamo za vas odlično novico. Ni potrebno! Z lahkoto ga naročite neposredno na spletu in s spletne strani proizvajalca z neponovljivim 50% popustom. Prav ste razumeli, z izpolnitvijo obrazca za naročilo lahko v nekaj dneh prejmete Buniduo, neposredno na želeni naslov, z brezplačnimi stroški pošiljanja in ugodnim plačilom ob dostavi.

Pazite na imitacije in ponarejene izdelke, kupujte samo na uradni spletni strani, poslovite se od onemogočajočih težav hallux valgusa!

Buniduo Gel Comfort

Predlog

Raztegnite in manipulirajte s prsti na nogah, stopalih in teletah. Naj bodo vaša stopala funkcionalna in okretna. Obstaja veliko različnih stvari, ki jih lahko naredite, zato jih bom tukaj opisal le nekaj: Aktivno delajte tako, da palec na nogi drsite stran od preostalih prstov (ga ugrabite), ne da bi ga dvignili od tal. Dvignite vse prste na nogah in jih čim bolj raztegnite. Nato jih poskusite obleči enega za drugim, začenši s konico mezinca in naprej proti velikemu prstu. To je še ena, ki jo je dobro narediti sedeče. Masirajte predel okoli nožnega prsta; osredotočanje na prostor med prvim in drugim prstom.

Zaključek:  Če iščete praktičen in neinvaziven izdelek za lajšanje vseh težav in neugodja, ki ga je mogoče pripisati hallux valgusu, znanemu tudi kot čebula stopala, odstranite idejo o operaciji in pravilno namestite palec na nogi, hvala na silikonski naramnik Buniduo, veliko olajšanje po nizki ceni.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *