Kardio zdravstveni holesterol – težave s krvnim tlakom in holesterolom?

Kardio wellness holesterolCardio Benessere Cholesterol je nov močan in naraven dodatek, zasnovan za pomoč pri pravilni prehrani in zdravem načinu življenja, da se izognemo težavam, povezanim z visokim holesterolom. Popolnoma naravna sestava, ki temelji na organskih sestavinah in popolna varnost uporabe, sta te tablete naredila za enega najbolj razpravljanih izdelkov v mnenjih in ocenah na forumih.

Uradna stran

Zato se zdi, da je ta izdelek idealen zaveznik za tiste, ki želijo voditi zdrav način življenja in skrbeti za svoje počutje z vidika cene. Poglejmo si torej podrobno, kaj je Cardio Wellness holesterol in kako ga naročiti s 50 % popustom na ceno.

LDL in HDL holesterol: «slab» in «dober» holesterol

Holesterol potuje skozi kri do beljakovin, imenovanih «lipoproteini». Obstajata dve vrsti lipoproteinov, ki prenašata holesterol po telesu:

 • LDL (lipoprotein nizke gostote) – znan tudi kot «slab» holesterol, predstavlja večino telesnega holesterola. Visoke ravni LDL holesterola povečajo pojavnost srčnih bolezni in možganske kapi.
 • HDL (lipoprotein visoke gostote) – znan tudi kot «dober» holesterol, absorbira holesterol in ga vrača v jetra. Jetra ga nato izločijo iz telesa. Visoke ravni HDL holesterola lahko pomagajo zmanjšati tveganje za srčne bolezni in možgansko kap.

Ko naše telo vsebuje veliko LDL holesterola, se lahko ta nabira na stenah krvnih žil. Te akumulacije so znane kot «plake». Ko se krvne žile polnijo s temi plaki, se notranjost žil zoži. Ta zožitev lahko blokira normalen in pravilen pretok krvi v srce in druge organe in iz njih. Ko je pretok krvi v srce na nek način oviran, lahko to povzroči epizode angine (bolečine v prsnem košu) ali srčni napad.

Zmanjšajte tveganje

Če opazite povišane ravni LDL holesterola, je zelo pomembno, da se skrijete in poskušate znižati holesterol z jemanjem prehranskih dopolnil ali s spremembo življenjskega sloga, da zmanjšate tveganje za bolezni srca in možgansko kap.

Če pa po drugi strani ugotovimo nizke ravni HDL holesterola, je mogoče posredovati na preprostejši način z majhnimi ukrepi, ki segajo od povečanja uživanja nekaterih živil (sadja in zelenjave) do vnosa posebej oblikovanih dodatkov, po možnosti z naravna sestava.

Kako deluje kardio holesterol na zdravje? Na kaj deluje?

kapsule holesterola

Cardio Wellness Holesterol je dodatek (ne zdravilo), ki lahko pomaga preprečiti dvig slabega holesterola. Je popolnoma naravno in brez glutena, zato je primeren tudi za ljudi s celiakijo. Od prvih tednov lansiranja na trg so te tablice začele dobivati ​​soglasja, mnenja in pozitivne ocene strank in strokovnjakov ter so postale eden najbolj razpravljanih in cenjenih naravnih izdelkov, tudi zaradi odličnega razmerja med kakovostjo in ceno. Zdi se, da izdelek priporočajo tudi različna združenja kardiologov in endokrinologov.

Cardio Wellness Holesterol je lahko odličen zaveznik za tiste, ki imajo težave, povezane s: slabim holesterolom (LDL), krvnim obtokom, krvnim tlakom in delovanjem jeter.

Po mnenju tistih, ki so razvili njihovo formulo, te tablete delujejo na več frontah:

 • Funkcija jeter – Pomagajo jetrom, ki so največji visceralni organ, pri opravljanju njegovih kompleksnih funkcij, kot so sinteza, kopičenje, presnova in izločanje.
 • Zaščiti celice – Omega 3 hranila pomagajo zaščititi celične membrane pred vnetjem in oksidacijo ter preprečujejo celično smrt.
 • Uravnavanje krvnega tlaka – Hranila v formulaciji neposredno vplivajo na krvni tlak. Pravzaprav ga uspejo zmanjšati zaradi številnih aktivnih hranil.
 • Presnova ogljikovih hidratov – Pomagajo pri presnovi vseh ogljikovih hidratov v našem telesu.
 • Presnova lipidov – Pomaga pri presnovi vseh maščob v našem telesu.

Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Katere sestavine vsebujejo te naravne tablete?

sestavine

Tablete Cardio Wellbeing Cholesterol imajo 100 % naravno sestavo. Tukaj so sestavine, ki so prisotne v formulaciji:

 • Italijanska bergamotka – ima edinstveno sestavo, bogato z visoko koncentriranimi flavonoidi (naravne spojine, prisotne v rastlinah z antioksidativnimi lastnostmi);
 • Holin – ima znane antioksidativne in kardioprotektivne lastnosti;
 • Vitamin E – pomaga pri preprečevanju delovanja prostih radikalov in spodbuja obnovo celic;
 • Izvleček oljčnih listov – razvpito bogat s polifenoli, snovmi z veljavnimi lastnostmi, kot so antioksidanti, protivnetno, protimikrobno in protivirusno;
 • Amla – se uporablja že sto let v tradicionalni medicini, zaradi svojih visokih protivnetnih lastnosti. Številna plemena ga imenujejo sok nesmrtnosti.

Za nobeno od teh snovi ni znano, da bi povzročila kontraindikacije in neželene učinke.

Cardio Wellness Holesterol: mnenja in mnenja strank s forumov

Kardio Wellness Holesterol Mnenja Mnenja

Na številnih spletnih forumih so že različna mnenja in ocene, ki jih neposredno objavljajo kupci, ki so že imeli priložnost jemati tablete Cardio Benessere Cholesterol. Iz pričevanj se zdi mogoče izključiti tveganje, da gre za še en ponarejen izdelek. Edina skrb za nakup originalne formule je, da oddate naročilo prek obrazca na uradni spletni strani proizvajalca.

Veliko pozitivnih mnenj je izraženih tudi o razmerju med ceno in kakovostjo teh tablet v primerjavi z drugimi podobnimi izdelki, ki se prodajajo v lekarnah.

Kako jemati tablete Cardio Benessere holesterola

Vključno Cardio Wellness holesterol je treba vključiti v kontrolirano prehrano, zdrav življenjski slog brez presežka in stalno telesno aktivnost. Pravilno odmerjanje, ki ga priporoča proizvajalec in je navedeno v navodilu za uporabo, vključuje jemanje 1/2 tablete na dan, ki jo jemljete le po obroku, z velikim kozarcem vode. Proizvajalec priporoča izogibanje prevelikemu odmerjanju.

Pomembno: za največje rezultate priporočamo, da jemljete dodatek holesterola Cardio Benessere v rednih časovnih presledkih, kot je navedeno zgoraj.

Cardio Wellness Holesterol Cena: Naročanje na uradni spletni strani ponuja številne prednosti

Cardio Wellness cena holesterola

Z naročanjem izdelka preko uradne spletne strani, preko tega obrazca za povpraševanje, so možne različne ugodnosti, ne le glede cene.

Če se odzovete na potrditveni klic poslovnega svetovalca, lahko tudi:

 • Prejmite 2 paketa Cardio Wellness holesterola za ceno enega;
 • Prejmite 1 bon v vrednosti 20 €, ki ga boste porabili v spletni trgovini proizvajalca;
 • Prejeli boste 1 EKSKLUZIVNO PRESENEČENJE, ki se nahaja znotraj PAKETKA, KI GA PREJEMETE DIREKTNO NA DOM!

Te ponudbe niso na voljo za naročila, oddana prek Amazon, Ebay ali Aliexpress.

kapsule holesterola

Predlog

Oljčno olje – Vrsta za srce zdrave maščobe, ki jo najdemo v olivah in posledično v olivnem olju, lahko zmanjša vnetje LDL holesterola v telesu. Nasvet je, da pri kuhanju pri nizkih temperaturah uporabite ekstra deviško oljčno olje, saj se njegove lastnosti pri visokih temperaturah razgradijo. Ekstra deviško oljčno olje je mogoče uporabiti v solatnih prelivih, omakah in za aromatiziranje jedi, ko so že kuhana.

Bottom LineCardio Wellness holesterol, kot že ime pove, je naravni izdelek, razvit za nego srca in boj proti holesterolu. To je izdelek brez recepta in ga mnogi menijo, da je ena najboljših alternativ, ki so na voljo na trgu.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *