C & D – Vodoodporni membranski sprej, hidroizolacija, ki odbija vodo in umazanijo!

C & D vodoodporni membranski sprejSte utrujeni od uničevanja novih čevljev ob prvem dežju ali mokrenja nog ves dan zaradi nabiranja nekaj luž? To se zgodi pogosto in vsakomur. Toda od danes se mu je mogoče izogniti na praktičen in hiter način zahvaljujoč C&D – Waterproof Membrane Spray , hidroizolacijskemu spreju, ki omogoča zaščito čevljev, oblačil in drugih površin pred vodo in umazanijo, ne da bi jih poškodoval.

Uradna stran

C & D – Vodoodporni membranski sprej je izjemno uspešen tudi pri nas v Slovenija, potem ko je prodal na milijone pločevink po vsem svetu, zaradi česar je postal najljubši zaveznik vseh, ki se želijo vedno predstaviti v najboljšem stanju, pri delu. , v pisarni ali na sestanku, obdržati vaša oblačila, obutev in dodatke. Sprej se lahko uporablja za vodoodporne površine v domu, kot so naslanjači, zofe in preproge, blazine za vrtne stole itd.

Ugotovimo, zakaj ko enkrat preizkusite C & D – vodoodporno membransko pršilo, brez njega ne boste mogli.

C & D – Vodoodporni membranski sprej: za kaj je namenjen

C & D vodoodporni membranski sprej, kapljica vode na tla

C & D – Vodoodporni membranski sprej je uporaben:

  • V primeru blata ali dežja se spodnji del hlač in čevljev hitro umaže, zaradi česar smo videti neurejeni in neprevidni;
  • Ko se kozarec nenamerno razlije med zabavo ali med gledanjem televizije, nepopravljivo uniči nov kavč ali preprogo;
  • Da preprečite, da bi se vaši najljubši čevlji v slabem vremenu poškodovali in hitro postali neuporabni;
  • Za zaščito pred agresivnimi cestnimi reagenti pozimi, ki uničijo oblačila in obutev ter puščajo mastne sledi;

Od danes bo dovolj, da na katero koli površino nanesete C & D – Waterproof Membrane Spray, da postane popolnoma neprepustna za vodo in umazanijo.

C & D – Vodoodporni membranski sprej: ali deluje? Ocene na forumih

cd vodoodporni membranski sprej

Mnenja na forumih in blogih ne puščajo dvoma, C & D – vodoodporni membranski sprej deluje in ščiti pred vodo in umazanijo že ob prvem nanosu. Zahvaljujoč posebni formulaciji C & D – Waterproof Membrane Spray, ob pravilni uporabi in v skladu z navodili proizvajalca ne pušča sledi in ne poškoduje obdelanih površin. To pršilo je na stotine uporab, zato C & D – vodoodporni membranski sprej nikoli ne sme manjkati doma ali v vaši torbici.

Kako nanesti vodoodporen sprej

Kako uporabiti?

Postopek hidroizolacije oblačil, pohištva, dodatkov itd. s C & D – Waterproof Membrane Spray je zelo preprost:

  • Operite in posušite površino, ki jo želite obdelati;
  • Enakomerno nanesite po celotni površini, razpršite izdelek na pravi razdalji;
  • Pustite, da se posuši 2-3 ure. Za največji učinek pustite, da se posuši 24 ur;

To je vse, vaši čevlji, oblačila, kavč ali 24-urna aktovka so zaščiteni pred dežjem in kontaminacijo.

Sestava in rezultati Spray

CD vodoodporen membranski sprej, srečen par v dežju

C & D – Vodoodporni membranski sprej ima vodoodbojne lastnosti in se ukorenini na skoraj vseh negladkih poroznih površinah, kot so: tkanine, semiša, klobučevina, nubuk, les, opeka, beton, karton.

C & D – Vodoodporni membranski sprej je kot nalašč za dajanje vodoodbojnih lastnosti izdelkom, kot so čevlji, oblačila, klobuki, dežniki (ni jih več treba sušiti), oblazinjeno pohištvo, notranjost avtomobilov, preproge, prti, vrtno pohištvo , oblačila za živali, kombinezoni, oprema za kampiranje, gradbeni material, torbe in ohišja za računalnike itd. Vse bo zaščiteno pred dežjem in morebitno tekočino

Opomba: Učinki in rezultati se lahko razlikujejo glede na situacijo.

C & D – Vodoodporni membranski sprej po najboljši ceni samo na uradni spletni strani

Pomembno je poudariti, da Amazon, Ebay in druga spletna mesta, razen uradnega proizvajalca, ne predstavljajo preferencialnega nakupovalnega kanala. Kam torej urinirati to inovativno pršilo? Predlagamo najpreprostejši način, pa tudi edini, ki lahko zagotovi izvirnost izdelka, to je uradna spletna stran C & D – Waterproof Membrane Spray.

Samo izpolnite spletno zahtevo in naročilo potrdite službi za pomoč strankam, ki vas bo poklicala. Plačilo je možno prek spleta ali po povzetju, z gotovino, neposredno pri kurirju. Pršilo vam bodo dostavili v nekaj dneh, direktno na naslov, ki ste ga navedli.

Glede stroškov vam predlagamo, da pohitite z oddajo naročila, da izkoristite promocijski popust v višini 50 %, ki zniža ceno z 78 EUR na 39 EUR.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *