Kokosova črna – naravna moč kokosa, da se vrne v formo

kokosova črnaZnano podjetje Natural Fit je v Slovenija končno lansiralo zmogljiv in učinkovit naravni dodatek, ki pomaga telesu, da ostane v formi, na zdrav in preprost način. Govorimo o Coconut Black , prehranskem dopolnilu, ki skupaj z drugimi koristnimi snovmi vsebuje močno aktivno oglje in izvlečke kokosovega olja. Ti dve sestavini oživljata sinergijsko delovanje, ki lahko spodbudi presnovo in olajša zdravo hujšanje.

Uradna stran

Aktivno rastlinsko oglje: vse prednosti

luska, kokosova črna

Aktivno rastlinsko oglje je naravni prah, črne barve, pridobljen iz lesa topola, vrbe ali breze, ki ga sežgejo v okolju brez kisika in ga nato aktivirajo, da postane porozen in mu tako da sposobnost ‘vpijanja’. . Nekakšna goba, krhka in lahka.

Koristne lastnosti aktivnega oglja so bile znane že od antičnih časov, tako da so ga uporabljali za čiščenje vode.

Rastlinsko oglje je zelo koristno pri motnjah v prebavnem traktu, kot so fermentacija, driska zaradi jemanja zdravil, za preprečevanje toksinov, mikrobov in meteorizma ter za preprečevanje simptomov, povezanih z gastritisom, bolečinami v trebuhu, refluksom. ali želodčno kislino.

Kokosovo olje, prava panacea za telo

kokos

Čeprav kokosovo olje vsebuje 90 % nasičenih maščobnih kislin, je znano, da imajo ljudje, ki redno uživajo kokosovo olje, številne pozitivne učinke na zdravje in eden izmed njih je nizek indeks telesne mase.

Kokosovo olje olajša hujšanje, zlasti zaradi posebne strukture maščobnih kislin. Za razliko od drugih olj, ki vsebujejo predvsem dolgoverižne maščobne kisline, je kokosovo olje večinoma sestavljeno iz srednjeverižnih trigliceridov, uporabnih za ugoden učinek na hujšanje.

Ko pridejo v telo, maščobe, ki jih vsebuje kokosovo olje, delujejo drugače kot maščobne kisline z dolgimi verigami in se pretvorijo v energijo in ne v maščobne obloge. Hkrati se izloča tudi manj inzulina, kar se zgodi pri prebavi ogljikovih hidratov . In ker insulin ovira izgorevanje maščob, vam lahko manjše izločanje tega hormona pomaga pri izgubi teže.

Coconut Black deluje že od prvih zaposlitev

ženska s klobukom

Coconut Black je prvi dodatek, ki združuje delovanje aktivnega oglja, kokosovega olja in 5 drugih naravnih sestavin, ki lahko izvajajo ciljno in sinergijsko delovanje, koristno za spodbujanje zdravega hujšanja.

Coconut Black je bil zasnovan tako, da moškim in ženskam ponudi najboljše prednosti zeliščne medicine.

To prehransko dopolnilo brez stranskih učinkov in kontraindikacij že ob prvem zaužitju spodbuja presnovo in izgorevanje maščob ter nudi občutek sitosti, ki preprečuje prekomerno porabo kalorij.

Telo zagotavlja tudi vrsto koristnih snovi, ki zagotavljajo energijo in vitalnost.

Izbor naravnih izvlečkov, ki so ustvarili zelo močan dodatek

genseng, regrat, ortosifon

Sestavine, zaradi katerih je Coconut Black tako učinkovit, so vse naravne.

  • AKTIVNO OGLJE : pomaga spodbujati presnovo in spodbuja prebavo;
  • IZVLEČEK KOKOSOVEGA OLJA : njegove maščobe se zlahka pretvorijo v energijo namesto v maščobo;
  • GRIFFONIA : zahvaljujoč visoki koncentraciji serotonina lahko pomaga pri uravnavanju apetita;
  • L-KARNITIN : je sposoben spodbuditi naravne procese odstranjevanja kalorij;
  • GINSENG : deluje stimulativno, pomaga spodbuditi porabo odvečnih kalorij;
  • ORTOSIPHON : pomaga pri preprečevanju zadrževanja vode;
  • REGRAT : običajna zdravilna rastlina, znana po svojem odvajalnem delovanju, ki pomaga pri odvajanju odvečne tekočine.

Upoštevajte : učinki se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Ustrezen vnos pospeši rezultate

Za hitre in opazne rezultate je potrebno jemati Coconut Black na način, ki ga je navedel proizvajalec. Navodila, ki so jasno prikazana na prodajni embalaži, predlagajo vnos od 1 do 3 vrečk na dan, ki jih je treba vzeti pred glavnimi obroki, skupaj z veliko vode.

Priporočljivo je, da ne presežete največjega odmerka 3 vrečk na dan.

Coconut Black po posebni ceni za italijanske kupce

Coconut Black je v ponudbi, ki vam omogoča, da ga naročite s 40 % popustom, za samo 49 eur namesto 82 eur. Če želite to izkoristiti, vnesite svoje podatke v naročilnico, operater vas bo kontaktiral v 24 urah in potrdil vaše naročilo. Svoj paket Coconut Black boste prejeli v 48 urah s hitro in brezplačno dostavo in ga lahko plačate ob dostavi.

kokosova črna, ženska

Predlog

Za povečanje rezultatov nizkokalorične diete, ki ji pomaga vnos prehranskih dopolnil za hujšanje, bi bilo koristno povečati uživanje sadja in zelenjave, namesto mastne hrane, izogibati se prekomernemu uživanju alkoholnih ali sladkih pijač in če možno, izvajajte telesno dejavnost, tudi če je zmerna. Opazili boste hitrejše in dolgotrajnejše rezultate.

Bottom Line:  Coconut Black je dodatek, ki lahko podpira zdravo in naravno hujšanje brez stranskih učinkov.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *