Crystallex: Idealen dodatek za nego vaših oči

Kapsule Crystallex Culus, ItalijaCrystallex Culus je vzpodbudno ime, dano temu novemu prehranskemu dopolnilu, oblikovanemu za dobro počutje pri vseh starostih. Mnenja o njegovi resnični učinkovitosti se zdijo že številna, kljub dejstvu, da je bil ta izdelek na trg v Slovenija pred nekaj meseci. Velik del njegovega uspeha verjetno ne izhaja le iz njegovega delovanja, temveč tudi iz popolnoma naravne sestave, posebej zasnovane za ustvarjanje izdelka, ki ga lahko uporabljajo vsi.

Uradna stran

Poglejmo si torej podrobno, kaj je, kako deluje, katere sestavine vsebuje, komu je lahko koristen in kako ga kupiti po znižani ceni 50%.

Kako poteka proces vida?

oči

Proces vida se začne v očesu in se nadaljuje z vrsto zapletenih kemičnih reakcij, ki se končajo z živčnim impulzom, ki doseže možgane.

Naše oči so sestavljene iz dveh komor:

Prvi je sestavljen iz leče, ki se osredotoča na predmete, in zenice, ki je odgovorna za to, da svetloba doseže spodnji del očesa.

Druga je mrežnica, ki se nahaja v spodnjem delu očesa in vsebuje veliko število fotoreceptorskih celic, specializiranih za zajemanje svetlobe: stožcev in palic. Stožci vsebujejo beljakovino, imenovano rodopsin, in druge pigmente, ki so odgovorni za barvni vid pri močni svetlobi in so zelo bogati na območju, imenovanem makula, kjer je točka največje ostrine vida. Trstičje ima samo rodopsin in je odgovorno za vid pri šibki svetlobi.

Ko svetloba prispe, spremeni konfiguracijo mrežnice, kar vodi do spremembe v ravnovesju elektrolitov v membrani in ustvarja živčni impulz. Ta živčni impulz doseže možgane, kjer se obdela kot «podoba».

Preberite več: 7 nepričakovanih zdravstvenih koristi sladoleda

Kateri elementi lahko vplivajo na našo vizijo?

UV svetloba sonca, fluorescenčna svetloba ali «modra svetloba» iz računalniških zaslonov, mobilnih telefonov, televizorjev, izpostavljenost onesnaževalom in oksidantom, kot je tobačni dim ali neuravnotežena prehrana, med drugim, so vsi dejavniki, ki negativno vplivajo na vid. Ti dejavniki prispevajo k tvorbi prostih radikalov, ki so sposobni oksidirati lipide v celičnih membranah, ki zajemajo svetlobo (fotoreceptorji) in povzročajo poškodbe mrežnice.

Pomanjkanje nekaterih vitaminov, mineralov in drugih sestavin v prehrani vpliva tudi na naše oči, ki so zelo občutljive na hrano, ki jo zaužijemo. Za ohranjanje dobrega zdravja oči ima prehrana ključno vlogo.

Kaj je Crystallex in kako deluje

crystallex culus

Kapsule Crystallex so naravni pripomoček z visokim pozitivnim učinkom na vid, ki ga lahko uporabljajo tudi tisti, ki trpijo za najpogostejšimi očesnimi boleznimi. Njegova formulacija telesu zagotavlja vrsto koristnih in obnavljajočih snovi, ki lahko pomagajo pri dobrem vidu.

To je po mnenju tistih, ki so jih izdelovali, edini dodatek med tistimi na trgu (tudi tisti, ki se prodajajo v lekarnah), ki pomaga krepiti mišice zrkla in stene očesnih žil. Iz tega razloga spodbuja jasno in briljantno vizijo ter bolj optimalno osredotočenost.

Zahvaljujoč sestavinam, izbranim zaradi njihovih znanih koristi za dobro počutje oči, Crystallex pomaga preprečevati nelagodje vida, lajša utrujenost in vnetje ter pomaga normalizirati očesni tlak.

Crystallex Ni zdravilo, nima stranskih učinkov ali kontraindikacij in ne potrebuje recepta.

Prosimo, upoštevajte : Učinki Rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika

V sestavi Crystallexa so le zelo močne naravne sestavine

oči, kapsule, kapljice

Dve glavni sestavini v formulaciji tega dodatka za boljši vid sta obe naravnega izvora. To sta izvlečka Vaccinium myrtillus in Euphrasia officinalis.

Druga nič manj pomembna sestavina je cink, ki lahko prispeva k ohranjanju normalnega vida.

Poleg tega Crystallex vsebuje: vitamin C (L-askorbinska kislina), lutein (5% prahu), cinkov glukonat (čisti), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), mikrokristalno celulozo, magnezijev stearat.

Kot lahko vidite, v njegovi formulaciji ni potencialno škodljivih snovi ali kemičnih sestavin.

Mnenja in ocene o Crystallexu: najbolj cenjene funkcije

Crystallex pogledi

Poglejmo, katere so najbolj priljubljene funkcije glede na to, kar izhaja iz pregledov in mnenj, ki so jih številni kupci že pustili na forumih, kjer govorijo o Crystallexu:

  • Podpira izboljšanje delovanja vseh telesnih sistemov, ki zagotavljajo normalno delovanje vidnega aparata.
  • Zmanjša tveganje za potrebo po operaciji za obnovitev vida.
  • Nima stranskih učinkov.
  • Ima konkurenčno ceno.
  • Je enostavno vzeti.

Crystallex: odmerek in navodilo za uporabo

V originalni embalaži izdelka so vsa navodila o pravilni uporabi tega prehranskega dopolnila za vid.

Priporočena uporaba: za odrasle – 1 kapsula na dan. Ni primerno za otroke, mlajše od 18 let, nosečnice in doječe matere.

Najmanjše priporočeno trajanje jemanja je en mesec, vendar ga je možno po potrebi podaljšati.

cena culus crystallex

Kakšna je cena Crystallexa na uradni spletni strani?

Ob branju mnenj in komentarjev tistih, ki so že imeli možnost naročiti in kupiti izdelek na uradni spletni strani, se izkaže, da je prav na tej strani izdelek distribuiran po najboljši ceni (cena Crystallex na spletnih mestih kot je npr. Amazon, Ebay ali Aliexpress se ne zdijo tako koristni).

Cena izdelka je enaka po vsej Evropi in z izpolnitvijo obrazca na uradni spletni strani vam poleg 50% popusta na ceno pripada tudi brezplačna poštnina in ob dostavi lahko izberete način plačila.

Za pridobitev vseh teh ugodnosti morate le poslati malo informacij, ki jih zahteva naročilnica, počakati na klic operaterja in potrditi svoj naslov za dostavo.

Predlog

Jejte uravnoteženo. V okviru zdrave prehrane izberite živila, bogata z antioksidanti, kot sta vitamina A in C; živila, kot so zelena listnata zelenjava in ribe. Številna živila, zlasti mastne ribe, kot je losos, vsebujejo esencialne omega-3 maščobne kisline, ki so pomembne za zdravje makule, dela očesa, ki je odgovoren za osrednji vid. Neustrezen vnos antioksidantov, uživanje alkohola ali nasičenih maščob lahko povzroči reakcije prostih radikalov, ki lahko poškodujejo makulo, osrednji del mrežnice. Prehrana z visoko vsebnostjo maščob lahko povzroči tudi usedline, ki omejujejo pretok krvi v arterijah. Oči so na to še posebej občutljive, saj so krvne žile, ki jih hranijo, majhne.

Bottom Line:  Crystallex mnogi menijo, da je eden najboljših naravnih dodatkov za zdravje oči, ki so trenutno na trgu. o tem izdelku je že veliko pozitivnih mnenj, tako glede cene kot učinkovitosti.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *