Dental White Strips – Zvezdni zobje v nekaj minutah!

Posodobitev: Dental White Strips se ne prodaja več v Slovenija in jih zato ni mogoče naročiti.

 Kot nadomestni izdelek vam priporočamo Snap-On Smile .

V tem članku vam želimo povedati o izdelku, ki je po osvojitvi zahtevnega ameriškega trga pred kratkim prispel v Italijo in je dokončno, hitro in poceni zdravilo za povrnitev belih zob in zdravega nasmeha.

Imeti lepe zobe so sanje vseh, mladih in starih. Vemo, da je lep nasmeh ena prvih stvari, ki jih ljudje opazijo pri nas.

Minevanje let, uporaba antibiotikov pri razvoju, kajenje in uživanje gaziranih pijač ali vina pa spodkopavajo belino naših zob, ki neizogibno izgubljajo svojo belino in dobivajo rumenkaste barve.

Od danes pa se lahko ne glede na vzrok za porumenelost zob vrnemo k nasmehu kot zvezdic z belilnimi trakovi Dental Whitestrips!

Trakovi Dental Whitestrips v samo dveh tednih zdravljenja vam bodo dali enake rezultate, kot jih lahko dobite pri profesionalnih zobozdravnikih, vendar imajo zelo visoko ceno.

Ob pravilni uporabi lahko belilni trakovi Dental Whitestrips, ki jih nanesemo približno 30 minut na dan, trajno in brez kontraindikacij v udobju doma odstranijo do 14 let madežev, ki so se nabrali na naših zobeh.

Izvedli smo temeljito raziskavo o tem inovativnem in učinkovitem izdelku in z nadaljevanjem branja tega članka boste odkrili vse, kar smo našli o tem izdelku, z odgovori na vsa vprašanja, ki ste nam jih poslali po e-pošti, kot so: Kaj so Dental Whitestrips ? Ali zobni beli trakovi res delujejo? Kako se uporabljajo Dental Whitestrips? Kako naročiti Dental Whitestrips? Cena Dental Whitestrips?

Kaj so Dental Whitestrips

Dental Whitestrips, je ime, s katerim se tržijo novi belilni trakovi za nanašanje neposredno na zobne loke, kot da bi bili obliži. Ti trakovi so izdelani z inovativno tehnologijo, ki pomaga, da se trak sam prilagodi obliki zob, da dobi trajnejše in enotne rezultate. Ista tehnologija, ki nosi ime Advanced Seal, olajša tudi odstranitev samih trakov na koncu zdravljenja. Vsebujejo številne sestavine (glej spodaj), ki lahko odprejo prizme zob in raztopijo madeže, zaradi katerih porumenijo.

Tretma Dental Whitestrips očitno ne nadomešča običajnih dnevnih navad čiščenja zob, ki ga je treba izvajati vsaj dvakrat na dan, še bolje pa po vsakem obroku. Dental Whitestrips je treba nanesti takoj po umivanju zob z zobno ščetko in zobno pasto.

Ali zobni beli trakovi res delujejo?

Zahvaljujoč kombinaciji določenih sestavin in posebne tehnologije, Dental Whitestrips resnično delujejo. Na forumih in blogih je na tisoče pregledov Dental Whitestrips.

Tukaj so sestavine Dental Whitestrips:

 • PVP (polivinilpirolidon) ali N-vinilpirolidon: vodotopen polimer, ki se uporablja v farmaciji, medicini, kozmetiki in v živilskem sektorju. Ni strupen.
 • PEG-8: etoksiliran emulgator, ki izhaja iz belega voska s polietilen glikolom. Uporablja se v kozmetiki in sčasoma zagotavlja hidracijo.
 • Destilirana voda.
 • Vodikov peroksid: bolj znan in tržen pod imenom vodikov peroksid.
 • Stiren/akrilatni kopolimer: kopolimer stirena z derivati ​​akrilne kisline, ki se pogosto uporablja pri proizvodnji tekočih mil.
 • Natrijev hidroksid: najbolj znan in tržen kot kavstična soda.
 • Saharin: pogosto uporabljeno sladilo za hrano.

Mnenja in kontraindikacije Dental Whitestrips

Dental Whitestrips so bili obsežno testirani v Ameriki, laboratorijski testi in zagotavljanje njihove učinkovitosti pa so pokazali, da je njegova varna sestava podobna tisti pri izdelkih, ki jih uporabljajo zobozdravniki za beljenje zob v ordinaciji.

Pri uporabi Dental Whitestripsov je le nekaj previdnostnih ukrepov, da se izognete neprijetnostim, ki ne izvirajo iz samega izdelka, ampak zaradi njegove nepravilne uporabe:

 • Izogibajte se uporabi Dental Whitestrips pri otrocih in mladostnikih, mlajših od 18 let
 • Izogibajte se stiku Dental Whitestrips-a z očmi ali kožo, da preprečite morebitno začasno draženje.
 • Ne uporabljajte Dental Whitestrips na zobnih aparatih, zobnih restavracijah in/ali vsadkih.

Kako se uporabljajo Dental Whitestrips

Dental Whitestrips, kot smo že omenili, so zelo enostavni in varni za nanašanje. Tukaj je postopek po korakih:

 1. Zobe posušite s papirjem in odstranite Dental Whitestrips s sprednjega filma in lepilne strani.
 2. Dental Whitestrips nanesite z rahlim pritiskom, tako da se oprime sprednjega dela zob.
 3. Odvečni del prepognite proti notranji strani zob, tako da prekrijete tudi nevidni del zob. Ponovite postopek za drugi lok.
 4. Počakajte pol ure.
 5. Po 30 minutah nežno odstranite trakove.
 6. Umijte si zobe z zobno ščetko, da odstranite morebitne ostanke.

Kako naročiti zobne bele trakove

Če se sprašujete, ali je v lekarni mogoče najti Dental Whitestrips, je odgovor ne.

Originalne Dental Whitestrips je mogoče kupiti po najboljši ceni samo na uradni spletni strani proizvajalca (ki se ukvarja z neposredno distribucijo) z zadovoljno ali povrnjeno formulo!

Postopek naročila Dental Whitestripsov je zelo preprost. Preprosto se povežite s spletno stranjo in izpolnite naročilnico na domači strani strani, pri čemer vnesete samo svoje ime, priimek in telefonsko številko. Kliknite gumb «Naroči zdaj». V kratkem času boste prejeli klic za potrditev naročila od telefonskega operaterja Dental Whitestrips, ta operater, ki vam bo na voljo, če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, bo sprejel vaše naročilo, ne da bi morali plačati vnaprej.

V nekaj dneh bodo Dental Whitestrips udobno prispeli na navedeni naslov. Vse kar morate storiti je, da plačate kurirju in začnete zdravljenje.

Zobni beli trakovi – cena

Najpogostejše vprašanje, ki ste nam ga zastavili, je: koliko stanejo Dental Whitestrips in kje jih kupiti po najboljši ceni?

Če želite biti prepričani, da boste kupili originalne Dental Whitestrips po najboljši ceni, morate izdelek naročiti na uradni spletni strani. V času pisanja tega članka je izdelek Dental Whitestrips v Slovenija po uvodni ceni znižan za 50 % v primerjavi z običajno ceno.

Pravzaprav so za to omejeno obdobje trakovi Dental Whitestrips lahko vaši po ugodni ceni 39 EUR namesto 98 EUR !!

Posodobitev: Dental White Strips se ne prodaja več v Slovenija in jih zato ni mogoče naročiti.

 Kot nadomestni izdelek vam priporočamo Snap-On Smile .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *