Dermacol Containg Foundation: Vaša skrivnost do popolnega ličila!

Dermacol.

Dermacol je temelj, ki se popolnoma prilagaja vsakemu poltru, ne pušča sledov, za naravni in svetlejši rezultat.

Prvotna fundacija Dermacol, zahvaljujoč svoji zelo polni doslednosti z visoko vsebnostjo pigmentov (50%), ponuja popolnoma pokrit učinek za vse pomanjkljivosti kože, kot so: kožne točke, hipopigmentacija, ogrci, aken, temni krogi, žile, modrice, brazgotine, veliki madeži ali tetovaže.

Uradna stran

Eden od najbolj cenjenih izdelkov, ki jih make-up umetniki po vsem svetu!

Podlaga: katero barvo izbrati?

ženska, ki daje temelje

Izbira barve podlage obremenjuje vsako žensko. Pravzaprav boste vsaj enkrat v življenju kupili napačno barvno podlago. Zadevo zakomplicira izbira prave intenzivnosti barve, ki v primerjavi z našo poltjo ne sme biti presvetla ali pretemna.

Glede izbire intenzivnosti barve podlage strokovnjaki priporočajo testiranje različnih odtenkov na strani čeljusti. Barva, ki se lahko popolnoma zlije z barvo kože, je prava. Na splošno je bolje, da obraza ne posvetlite preveč, da se izognete nenaravnemu rezultatu.

Svojo barvno ujemanje lahko najdete tudi z nanosom podlage med vratom in dekoltejem, da izenačite polt obraza s poltjo prsnega koša.

Kako pravilno nanesti podlago

Tekočo ali poltekočo podlago najbolje nanesete s čopičem, tako svetuje večina vizažistov, po želji pa lahko podlago razmažete tudi s prsti ali z gobico.

Idealna čopiča za osnovo za ličenje obraza sta ploščati in ti »mačji jezik«. Če podlago raje nanesete s prsti, morate izdelek dobro nanesti, saj lahko toplota s konic prstov oteži enakomerno nanos.

V nasprotju s tem, kar bi si kdo mislil, je gobica najtežja za uporabo, saj, ko je podlaga preveč tekoča, vpije veliko produkta. V tem primeru je treba nanos izvesti s tapkanjem po celotni površini obraza.

Za dobro podlago za ličenje je treba paziti pri nanosu podlage, pri čemer poskušamo ne zanemariti na primer korenin nosu, notranjih kotičkov oči ali vratu. Pomembno je, da se nikoli ne ustavite pri predelu ličnic, ampak se spustite do vratu, da se izognete neprijetnim prelomom barve.

Priporočljivo je, da podlago nanesete od središča obraza in nato pojdite navzven in dokončajte delo, vse popravite s tančico pudra.

Zakaj je bil Dermacol tako uspešen?

Dermacol, fundacija, ženska

Dermacol je izjemna podlaga, antialergijska in predvsem vodoodporna. Njegova inovativna sestava z visoko vsebnostjo pigmenta, ki presega 50 %, ji omogoča, da skrije nepravilnosti kože in jo naredi enotno ter daje polti čudovit videz, tudi če se nanese v zelo majhnih količinah.

Inovativna tekstura lahko prekrije sledi aken, pigmentne madeže in celo tetovaže.

Dermacol lahko nanesemo na obraz in dekolte, da izenačimo barvo kože in ji damo bolj zagorel ali svetlejši videz, odvisno od potreb in izbranega odtenka. To kremo vse pogosteje uporabljajo številni fotografi, modeli in igralke med družabnimi dogodki.

Tu so najbolj priljubljene lastnosti Dermacol-a:

  • Ultra prekrivna podlaga, pomaga prekriti vse pomanjkljivosti, celo prekriva tetovaže.
  • Primerno tudi za profesionalno ličenje.
  • Mat finiš
  • Primerno za vse tipe kože
  • Zmanjšajte pore
  • Je vodoodporen
  • Nudi zaščito pred soncem SPF30
  • Na voljo v 3 različnih odtenkih.
  • Je hipoalergen
Dermacol, fundacija, ženska

Sestava zdravila Dermacol je popolnoma varna in primerna za vse tipe kože

Sestavine, ki jih vsebuje formulacija Dermacol, so popolnoma varne in ne povzročajo stranskih učinkov. Za uporabo te podlage, ki ne vsebuje agresivnih kemikalij, ni kontraindikacij.

Učinkovitost prekrivanja je posledica prisotnosti med sestavinami 50% barvnih pigmentov.

Zaradi svoje neagresivne sestave je podlaga primerna tudi za tiste s posebno občutljivo kožo, vsebuje pa tudi zaščito pred soncem, ki ščiti kožo pred škodljivimi UV žarki.

Kako nanesti to prekrivno podlago za najboljše rezultate

Fundacija, barve

Tukaj je najboljši postopek za pravilno uporabo Dermacol.

Majhno količino podlage nanesite s čopičem, s prsti ali gobico na predhodno navlaženo kožo (po želji). Podlago najprej nanesite na problematična področja, nato pa po celem obrazu.

Podlaga Dermacol ima visoko stopnjo pokritosti, zato morate začeti z majhno količino in postopoma po potrebi dodati več izdelka.

Po želji je možno kupiti več barvnih odtenkov in jih nato po potrebi prilagoditi ali mešati.

Kako kupiti na uradni spletni strani za 50% popust

Postopek nakupa, ki vam omogoča dostop do 50 % popusta na prodajno ceno, vključuje izpolnjevanje naročilnice neposredno na uradni spletni strani izdelka. Ko je povpraševanje izpolnjeno, se s strankami po telefonu pokliče operater storitve za stranke proizvodnega podjetja, da se dogovori o podrobnostih dostave, ki bo opravljena v nekaj dneh. Z nakupom na uradni spletni strani bo Dermacol možno plačati po povzetju.

kozmetika

Predlog

Če ne najdete popolnega odtenka za svoj obraz, kupite podlago, ki je nekoliko temnejša od tona vaše polti, in nekoliko svetlejšo, ju lahko nato zmešate, da dobite popolno in za vas najbolj primerno barvo.

Zaključek:  Dermacol je popolna podlaga za tiste, ki želijo prekriti vse vrste nepopolnosti in si želijo naraven, a odporen izdelek, ki jim omogoča negovan videz ves dan.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *