Spanje noč: bolje spi in izboljša svoje počutje

Sleep Night Capsule

Dormi Night , težko pričakovani naravni dodatek, ki spodbuja spanec, je končno na voljo v Slovenija na veselje vseh, ki težko spijo.

Uradna stran

Po izjemnem prodajnem uspehu v tujini, ki ga spremljajo zelo pozitivna mnenja številnih strokovnjakov za spanje, bo ta dodatek, ki vsebuje samo naravne sestavine, kmalu pridobil naklonjenost vseh, ki želijo znova odkriti užitek dobrega spanca. močne naravne sestavine, kot so melatonin, korenina baldrijana in pasijonka.

Zato podrobneje ugotovimo, kaj je Dormi Night in kako deluje, kakšne so prednosti njegovih sestavin, kako ga jemati in ugotoviti, kako ga kupiti po res konkurenčni ceni.

3 najmočnejše naravne sestavine za boljši spanec

Dobro spanje je eden najpomembnejših vidikov našega zdravja.

Spanje pomaga telesu in možganom pri pravilnem delovanju. Dober spanec lahko izboljša učenje, spominske sposobnosti, odločanje in celo ustvarjalnost. Poleg tega lahko dovolj spanca zmanjša tveganje za bolezni, kot so bolezni srca, sladkorna bolezen in celo prekomerna telesna teža. Vendar pa tudi zaradi sodobnega živahnega tempa življenja vse več ljudi trpi za motnjami spanja.

spanje, kapsule

Če ste eden od tistih, ki potrebujejo malo dodatne pomoči za boljši spanec, razmislite o poskusu naslednjih 3 naravnih snovi, ki spodbujajo spanje.

 • Melatonin : Melatonin je hormon, ki ga telo proizvaja naravno in je odgovoren za signaliziranje možganom, da je čas za spanje. Na proizvodnjo in sproščanje tega hormona vpliva čas dneva: ravni melatonina se zvečer naravno povečajo in zjutraj zmanjšajo. Zato so dodatki, ki vsebujejo melatonin, vse bolj priljubljeni. Melatonin je prav tako sposoben izboljšati kakovost in trajanje spanja čez dan in se zdi, da skrajša čas, potreben za zaspanost, in poveča skupni čas spanja.
 • Korenina baldrijana: baldrijana je rastlina, ki izvira iz Azije in Evrope. Njena korenina je dobro znano naravno zdravilo za lajšanje simptomov tesnobe, depresije in menopavze. Zato je ta snov ena izmed najbolj uporabljenih zelišč za pospeševanje spanja. Korenina baldrijana je živčna rastlina, to je rastlina, ki pomirja živčni sistem, saj ne samo, da lahko deluje neposredno na živčni sistem in pomaga pri sprostitvi pred spanjem, ampak lahko sprosti tudi mišice, tako da daje prednost skupnemu sprostitev telesa.
 • Passiflora: rastlina, znana tudi kot Passiflora incarnata ali maypop, je priljubljeno zeliščno zdravilo za nespečnost. Vrste pasijonke, povezane z izboljšanjem spanja, so tiste, ki izvirajo iz Severne Amerike. Trenutno te vrste gojijo tudi v Evropi, Aziji, Afriki in Avstraliji. Izvleček te rastline lahko ponudi znatne izboljšave več parametrov spanja, vključno z učinkovitostjo celotnega časa spanja in odstotkom časa, porabljenega za spanje, namesto da bi ostali budni v postelji.

Preberite več: Preveč jesti – 8 načinov, da se nehate počutiti napihnjene in polne

Kaj je noč spanja? Kako deluje?

spanje, kapsule, ženska, spanje noč

Vemo, da je dobro spanje neprecenljivo in končno ni več treba posegati po izdelkih, ki se prodajajo v lekarnah, da bi ponovno odkrili užitek dobrega spanca vsako noč. Zahvaljujoč tabletam Dormi Night se bo odslej na pikicah mogoče spočiti na pravi način zahvaljujoč moči samo naravnih sestavin.

Mnenja strokovnjakov potrjujejo, kar je izjavil proizvajalec, Sleep Night ima končno 100% naravno formulo, ki omogoča vsakomur, ne glede na razloge za dokazovanje spanja, mirno in brez skrbi za kontraindikacije ali učinke. .

Dormi Night je rezultat številnih raziskav evropskih laboratorijev, ki so oživili izdelek, ki po mnenju tistih, ki so ga že preizkusili, lahko pomaga pri:

 • Odpravite stres;
 • Spodbujajte počitek;
 • Pomagajte, da boste hitreje zaspali.

Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Seznam vseh naravnih sestavin

človek, spi

Za pripravo in sestavo Dormi Nighta so bile izbrane le naravne učinkovine, saj po mnenju številnih strokovnjakov nevarna zdravila, ki lahko povzročijo tudi zasvojenost, niso nujna za dobro spanje. Analizirajmo sestavine in njihove koristi.

 • Passiflora: naravni relaksant botaničnega izvora, ki vam omogoča, da odstranite stres, ki se nabira čez dan;
 • Baldrijana: znan naravni relaksant, pomaga pri sproščanju živcev in omogoča miren spanec;
 • Melatonin: velja za naravnega pomirjevalca spanja par excellence, končno na voljo v povsem naravnem dodatku.

Kot lahko vidite, poleg osebnih mnenj strokovnjakov ali strank, Dormi Night ni zdravilo in zato ne potrebuje recepta. Vsakdo ga lahko jemlje tudi dlje časa.

Sleep Night: iz pregledov forumov, komentarjev in zelo pozitivnih mnenj

ženska spi

Kaj pravijo mnenja tistih, ki so ta dodatek že preizkusili? Tukaj so najbolj cenjene lastnosti Sleep Night, glede na to, kar izhaja iz pregledov, komentarjev in mnenj, izraženih na številnih forumih, ki se ukvarjajo s tovrstnimi izdelki.

 • Izdelano v Slovenija: ker ustvarjeno v laboratorijih s sedežem v Slovenija;
 • Formula, ustvarjena z visokokakovostnimi sestavinami;
 • Plačilo po povzetju: kreditna kartica ni potrebna in lahko plačate po povzetju;
 • Deluje že od prvih zaposlitev;
 • Na uradni spletni strani se prodaja s 50% popustom na prodajno ceno.

Kako jemati zdravilo DormiNight

Tukaj so navodila in odmerek za pravilno jemanje tega dodatka, v skladu s tem, kar je predlagano na navodilu za uporabo v prodajnem pakiranju originalnega izdelka (kupite samo originalni Dormi Night in pazite na nizkocenovne imitacije na Ebayu, Amazonu ali Aliexpressu , bi se lahko izkazali za škodljive izdelke). Vse kar morate storiti je, da vzamete 2 tableti na dan pred spanjem, s kozarcem vode in končno boste lahko mirno in nemoteno spali.

Sleep Night – po najboljši ceni na uradni spletni strani!

kapsula za spanje

Potrjeno, da je na uradni spletni strani proizvajalca ponujena najboljša cena (50% popust na ceno), da izdelek prejmete neposredno na dom, brez stroškov pošiljanja in z možnostjo plačila neposredno ob dostavi, vse kar morate storiti je izpolniti obrazec na uradni spletni strani. Po tem morate samo počakati na klic telefonskega svetovalca, ki mu boste morali sporočiti naslov za dostavo. Sleep Night vam bo v nekaj dneh dostavljen po najboljši ceni.

Cena Dormi Night je enaka po vsej Evropi.

Predlog

Izogibajte se alkoholu in kofeinu. Če si privoščite malico pred spanjem, bi se bilo najbolje izogibati vinu in čokoladi. Čokolada vsebuje kofein, ki je znan poživilo, tako kot alkohol. Prav tako se izogibajte vsem kislim (kot so citrusi in sokovi) ali začinjeni hrani, ki lahko povzroči zgago.

Zaključek :  Dormi Night je končno na voljo na italijanskem trgu po neponovljivi ceni. Ta naravni in sproščujoč dodatek vam pomaga spati in vam pomaga bolje počivati. Za mnoge ga velja za enega izmed izdelkov z najboljšo vrednostjo za denar, ki je trenutno na voljo na spletnem trgu.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *