Easy Smile Veneers: poiščite popoln nasmeh z enim klikom!

Easy Smile Veneers Italija

Easy Smile Veneers je nov izdelek, ki ga je na italijanski trg pravkar lansiralo znano podjetje TG Technology, podjetje, ki se že več kot 20 let ukvarja s proizvodnjo izdelkov za estetiko in lepoto. Po navedbah proizvajalca s temi inovativnimi zobnimi luskami ne bo več potrebe po dragih zobozdravstvenih obiskih! Brez igel. Brez bolečine. Brez perforacije. Brez nereda. Brez stresa. Preprost in neboleč postopek, ki vam bo dal čudovit nasmeh superzvezdnika, ki ste si ga vedno želeli.

Pomembna posodobitev : Ta izdelek ni več na voljo za nakup v Slovenija. Ni na zalogi in ni podatkov, kdaj ga bo mogoče ponovno naročiti. Če želite imeti lep nasmeh in zdrave zobe, priporočamo, da izberete Snap-On Smile Veneers .

Easy Smile Veneers je po mnenju mnogih strokovnjakov revolucionarna sponka za zobne luske, ki zajame in prekrije obstoječe zobe ter skrije najrazličnejše pomanjkljivosti. Napravo Easy Smile Veneers lahko kadarkoli nataknete ali snamete. Ne zahteva priprave obstoječih zob ali obiskov pri zobozdravniku. Vse res?

Ugotovimo v naslednjih nekaj vrsticah in poglejmo, zakaj se v številnih pregledih strank te prodajajo štejejo med najboljše zobne luske, ki so na voljo na trgu.

Kaj naredi popoln nasmeh?

Po mnenju vodilnih strokovnjakov za estetiko in lepoto je popoln nasmeh odvisen od številnih merljivih znanstvenih dejavnikov.

Popoln nasmeh je odvisen od dolžine vaših zob, količine vidnih dlesni in številnih drugih dejavnikov. Z različnimi trendi se spreminjajo tudi okusi ljudi. Ne glede na modo pa je vedno pomembno imeti zdrave zobe .

Značilnosti idealnega nasmeha

V idealnem nasmehu morajo biti vidni vsi sprednji zobje. Običajno bi morali imeti možnost videti tudi dele zgornjih premolarjev, zobe v bližini očnikov. Moški ponavadi kažejo manj zgornjih zob, od tod tudi izraz «trda zgornja ustnica». Tudi zobje naj bodo simetrični, tako kot preostali del obraza in telesa. Večina ljudi meni, da so zaobljeni zobje bolj ženstveni, kvadratni zobje pa bolj moški. Krivulja zgornjih sprednjih zob mora biti vzporedna s spodnjo ustnico. To strokovnjaki običajno imenujejo lok nasmeha.

Nad zobmi naj bo vidna največ 2 milimetra dlesni. Če vaš nasmeh kaže več kot to, imate morda preveč aktivne mišice.

beli zobje Nasmeh

Izboljšajte svoj nasmeh s furnirji

Furnirji v zadnjih letih postajajo vse bolj priljubljeni, tako med VIP osebami kot med navadnimi ljudmi, saj lahko odpravijo več težav hkrati. Te ultra tanke naprave se nanesejo na vaše zobe, da postanejo bolj beli, skrijejo vrzeli, izboljšajo njihovo obliko in popravijo okrnjene, razpokane ali nepravilne zobe. Če se vaše ustnice spuščajo navznoter, jih lahko prave luske celo potisnejo ven, tako da so videti polnejše in mlajše.

Zdi se, da so odstranljive naprave zelo priljubljene, da jih uporabljate, kadar želite, in imajo zelo nizko ceno v primerjavi s presenetljivimi in takojšnjimi rezultati.

Kaj so Easy Smile Veneers?

easysmile luske za zobe

Easy Smile Veneers so zobni pripomoček, ki se prilagodi zgornjemu zobnemu loku in tako takoj izboljša njihov videz.

Je začasna in odstranljiva rešitev, ne pa trajna, zato ne bo spremenila fizične strukture vaših naravnih zob. Samo prekrije jih in vam da nov nasmeh z ravnimi, belimi zobmi.

Ena od edinstvenih prednosti Easy Smile Veneers je, da je hiter in neboleč način za nov nasmeh. Easy Smile Veneers stanejo veliko manj kot bolj invazivni zobni posegi, kot so porcelanaste luske ali preoblikovanje nasmeha. Je neinvaziven (brez vrtanja ali lepil) in ne bo spremenil poravnave ali strukture vaših zob.

Med nošenjem ga lahko jeste in pijete, ker ne prekriva žvečilnih površin molarjev (prilega se le robom). Lahko ga slečete ponoči in kadar koli ga ne želite nositi.

Mnenja in ocene zobozdravnikov in strank Easy Smile Veneers

easy smile luske zobne prevleke

Po mnenju strokovnjakov, ki so izdelali to inovativno protezo, lahko Easy Smile Veneers pomaga ljudem, ki zaradi fizičnih omejitev, kot je pomanjkanje kosti ali celo, niso dobri kandidati za namestitev mostička, zobnih vsadkov ali porcelanskih lusk. gospodarske težave.

V pregledih in komentarjih, ki so jih delili na forumih, veliko strank pravi, da cenijo enostavnost uporabe in možnost jesti in pijače, medtem ko ga nosijo. Izogibati se boste morali žvečilnim gumijem ali uživanju lepljive hrane, ki bi se lahko zlepila.

V čem se ta izdelek razlikuje od zobozdravniških lusk?

Porcelanske luske stanejo veliko denarja in zahtevajo tudi več kot en obisk zobozdravnika. Sedeži, ki so lahko tudi boleči zaradi mletja in odstranjevanja površinskih plasti zob. Nasprotno, Easy Smile Veneers se lahko uporabljajo v udobju in zasebnosti lastnega doma, ne zahtevajo brušenja naravnih zob in imajo zelo ugodno ceno.

Kako se uporablja Easy Smile Veneers?

Navodila za Easy Smile Veneers so preprosta, kot že ime pove. Držijo ga obstoječi zobje in ne potrebuje lepila, lepila ali lepila. Samo nanesite jih na zgornji lok in pustite, da dobijo pravilno obliko.

Uporaba in nega

  • temeljito umijte zobe in sperite usta;
  • Vzemite furnirje iz njihove embalaže;
  • Postavite jih na zobe, tako da ni nelagodja in pritiska;
  • Počakajte 10 minut, da prevleke dobijo obliko zob;

Takrat ostane le še uživati ​​v novem snežno belem nasmehu!

Kar se tiče čiščenja, samo odstranite napravo in jo ščetkajte med vsakodnevno higiensko rutino zob.

Naročite Easy Smile Veneers po znižani ceni v 4 preprostih korakih

easy smile luske cena

Naročanje izdelka na uradni spletni strani (in ne na Amazonu, Aliexpressu ali Ebayu, kjer se lahko prodajajo podobni, vendar ne originalni izdelki) je zagotovilo za kakovost, izvirnost in najboljšo ceno. To pa zato, ker uradna spletna stran Easy Smile Veneers poleg brezplačne dostave ponuja odličen popust na ceno in možnost plačila po povzetju. Slediti je naslednji postopek:

  • Pustite svojo zahtevo na uradni spletni strani tako, da izpolnite obrazec;
  • Počakajte na klic svetovalca, ki vam bo na voljo za vsa vprašanja;
  • Počakajte na dostavo izdelka v 1-3 dneh;
  • Plačajte naročilo ob dostavi.

Easy Smile Veneers lahko nanesete takoj in se znova nasmehnete!

Predlog

Tudi če se zobne proteze uporabljajo kot mostički, estetske luske, snemne proteze in karkoli drugega, je zobna higiena osnova za zdravje in dobro počutje ustne votline. strokovna mnenja predlagajo, da si po vsakem obroku umijete zobe tako, da jih umivate vsaj tri minute ob vsakem umivanju.

beli zobje Nasmeh

Zaključek :  Easy Smile Veneers vam ponuja cenovno ugodno rešitev za boljši nasmeh z uporabo napredne tehnologije, ki vam daje čudovit naraven nasmeh. Visoka kakovost po dostopni ceni.

Pomembna posodobitev : Ta izdelek ni več na voljo za nakup v Slovenija. Ni na zalogi in ni podatkov, kdaj ga bo mogoče ponovno naročiti. Če želite imeti lep nasmeh in zdrave zobe, priporočamo, da izberete Snap-On Smile Veneers .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *