Debele in dolge trepalnice s serumom Eyelash Star: ali res deluje?

Zvezdica za trepalniceDolgo časa je bil serum za trepalnice Eyelash Star skrivnost zapeljivega pogleda filmskih zvezdnikov, zelo ljubosumno varovanih in rezerviranih za VIP osebe.

Ko je bil ta izdelek tržen tudi širši javnosti, so vsa večja spletna mesta, forumi in blogi, ki se ukvarjajo z lepotnimi izdelki, začeli hvaliti neverjetne učinke naravnega seruma za trepalnice.

Naročite zdaj

Eyelash Star so mnogi opredelili kot naravni izdelek, ki lahko pomaga obnoviti goste in dolge trepalnice brez uporabe maskare! Eyelash Star priporoča na tisoče žensk po vsem svetu in nima stranskih učinkov. Globok in zapeljiv pogled žensk iz šova je končno na voljo za vse vas!

Pomen zvezde trepalnic

Zvezdica za trepalnice

Imate tanke ali skoraj nevidne trepalnice? Ste prisiljeni nanesti maskaro vsakič, ko morate zapustiti hišo, ali ste navajeni poudariti svoj videz z umetnimi trepalnicami? Od danes vse to ne bo več potrebno.

Serum Eyelash Star je namenjen vsem tistim ženskam, ki želijo imeti naravno daljše in bolj opazne trepalnice. Je izdelek, ki ga je odobrilo na tisoče žensk po vsem svetu, serum je primeren za vsakogar, saj zaradi svoje popolnoma naravne formule ne povzroča draženja ali kakršnih koli stranskih učinkov.

Občutno gostejše, daljše in temnejše trepalnice že od prvih nanosov. Redna uporaba seruma Eyelash Star ponuja neverjetne rezultate. Vse sestavine tega seruma je odobrilo na tisoče žensk, ki so ga že uporabljale, in ni tveganja za draženje ali stranske učinke.

Formula seruma Eyelash Star je obogatena z vitamini B, ki lahko zaščitijo predel okoli oči, zaradi česar so trepalnice videti bolj zdrave in negovane.

Eyelash Star Serum: Ali res deluje?

Po besedah ​​tistih, ki so ta serum že kupili in preizkusili, dolge in goste trepalnice niso več rezervirane le za poglede div šova.

Po lansiranju tega seruma na mednarodne trge imajo lahko vse ženske daljše, gostejše in bolj negovane trepalnice. Brez nanosa maskare in brez potrebe po umetnih trepalnicah.

Kako ga uporabiti?

Če se sprašujete, kako se nanese serum Eyelash Star, je odgovor preprost. Pravzaprav morate samo nanesti serum na zgornje veke in trepalnice, potem ko ste odstranili vse sledi ličil. Med spanjem bodo aktivne sestavine, ki jih vsebuje Eyelash Star, absorbirale korenine in dolžina trepalnic ter pospešile njihovo rast in preprečile njihovo izpadanje.

Zahvaljujoč učinkovitosti kombinacije svojih naravnih sestavin, Eyelash Star deluje tako, da podaljša trepalnice in jim da večji volumen.

Eyelash Star, maskara

Sestavine seruma Eyelash Star

Poglejmo zdaj učinke seruma Eyelash Star na trepalnice.

Naše trepalnice, tako kot vse druge dlake v človeškem telesu, rastejo in padajo ciklično skozi tri faze. Poglejmo, kaj so.

  • Anagenska faza: to je faza rasti, ki traja od trideset do petindvajset dni in v kateri trepalnice rastejo in se obnavljajo;
  • Katagenska faza: ali tako imenovana faza involucije, ki traja od dva do tri tedne, v kateri trepalnice prenehajo rasti, vendar ne izpadajo;
  • Telogena faza: ali faza mirovanja, ki lahko traja več kot sto dni, v kateri trepalnice izpadejo, preden ponovno vstopijo v anageno fazo in ponovno začnejo cikel.

Formula seruma Eyelash Star, bogata z vitamini, zato pomaga trepalnicam v vseh teh fazah, jim pomaga hitreje rasti na naraven način in preprečuje prezgodnje izpadanje. Tako bodo trepalnice postale močnejše, gostejše in daljše, z opaznimi rezultati že po prvih nanosih.

cena? Ali ga je mogoče najti v lekarni ali na Amazonu?

Kje kupiti Eyelash Star? Gotovo se sprašujete. Odgovor je samo en: prek uradne italijanske spletne strani proizvajalca Eyelash Star.

Original Eyelash Star ni na voljo v lekarnah ali kozmetičnih trgovinah, in če želite prejeti izdelek, ki je varen za uporabo, bodite previdni pri imitacijah in podobnih, ki jih lahko najdete na Amazonu ali Ebayu. Naročiti ta serum za trepalnice je preprosto. Samo kliknite na povezavo uradne strani, nato izpolnite obrazec s potrebnimi podatki in potrdite naročilo.

Cena seruma Eyelash Star je 99,98 eur, če pa ste hitri, lahko izkoristite uvodno ceno in ga naredite svojega za samo 49,99 eur.

Naročite zdaj

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *