Femin Plus, nov naravni zaveznik ženskih želja

femin plusFemin Plus je prehransko dopolnilo za ženske, oblikovano tako, da telesu ponudi koristne snovi za spodbujanje povečanja libida. Proizvajalci ga oglašujejo kot dodatek za izboljšanje spolnega nagona, ki lahko izboljša spolno učinkovitost in splošno fizično počutje.

Naročite zdaj

Seks ima velik vpliv na naše življenje. Seksologi poudarjajo pomen seksa ter s tem povezanega občutka zadovoljstva in sreče. Znano je tudi, da ko želja izgine, so prizadeti številni vidiki zakonskega življenja in to se ženskam dogaja vse pogosteje.

Za nas, ženske, seks ne bi smel biti samo prijeten, ampak mora biti tudi zaželen. Žal ni vedno tako, ni naključje, da si pogosto izmislimo, da nas boli glava. Brez skrbi, če ste med ženskami, ki so izgubile užitek in željo po seksu, vam moramo predlagati izdelek, s katerim boste znova odkrili užitek zabavnega in zadovoljivega spolnega odnosa.
Pri Femin Plus, to je ime izdelka, seks preneha biti dolžnost in se spremeni samo v užitek.

To prehransko dopolnilo, ki je zdaj zelo priljubljeno tudi pri nas v Slovenija, vam ne le pomaga povrniti spolno željo, ampak tudi okrepi občutke, kar ne bo pozitivno vplivalo le na vaš odnos, ampak tudi na vsa druga področja življenja. .

femin plus, ženska
Femin Plus: kaj je to?

Femin Plus je praktičen dodatek v obliki tablet, narejen iz mešanice rastlinskih izvlečkov, ki so že od nekdaj znani po svoji sposobnosti izboljšanja reproduktivnega zdravja, ne da bi povzročali neželene učinke na zdravje. Ta izdelek distribuira neposredno proizvajalec, preko uradne spletne strani podjetja, kar je edini način, da se prepričate o prejemu dodatka po najboljši ceni, vendar bomo o tem govorili kasneje, ugotovimo, kakšne so posebnosti tega nov zaveznik dobrega počutja nas žensk.

Femin Plus: ali deluje? Ocene

Femin Plus je prehransko dopolnilo, sestavljeno iz mešanice naravnih sestavin, ki lahko ugodno vplivajo na fiziološke funkcije ženske, odgovorne za spolno željo in libido.

Glede na to, kar je izjavil proizvajalec in potrdili tisti, ki so izdelek že osebno preizkusili, Femin Plus deluje kot izdelek, ki lahko izboljša vzburjenje pri ženskah, občutljivost njihovih genitalij ter dobro počutje in zdravje ženskega reproduktivnega sistema. .

Femin Plus: kako se uporablja?

femin plus, ženska

Ena steklenička zdravila Femin Plus vsebuje količino tablet, ki je uporabna za celoten cikel. Proizvajalec priporoča jemanje dveh tablet na dan. Eno po vsakem glavnem obroku in po možnosti za kosilo in večerjo. Izdelek je treba pogoltniti z vodo in nenehno jemati. Za podaljšanje zdravljenja lahko vzamete več steklenic tablet, če čutite potrebo. Opozarjamo vas, da glede na naravni izvor sestavin, ki jih vsebuje Femin Plus, izdelek nima stranskih učinkov in kontraindikacij.

Sestava, sestavine in učinki Femin Plus

Ko že govorimo o sestavinah, pojdimo zdaj, da razčlenimo sestavo teh kapsul in poudarimo, enega za drugim, učinke vsake posamezne sestavine.

 • L-arginin HCI: lahko izboljša krvni obtok in stimulira mazanje nožnice, učinkovito poveča občutljivost in željo.
 • Izvlečki semen trigonele: pomagajo pri fizični spolni zmogljivosti in pozitivno vplivajo na splošno zdravje.
 • Kakavov ekstrakt (teobromin): snov, ki pozitivno vpliva na razpoloženje, zmanjšuje utrujenost in preprečuje negativne učinke stresa.
 • Ekstrakt korenine make: vedno znan po svojem pozitivnem učinku na plodnost in po svoji sposobnosti spodbujanja libida
 • Cink: zelo uporabna snov za zdravje, delovanje človeškega reproduktivnega sistema, lahko prepreči občutek utrujenosti in deluje poživljajoče.
 • Ekstrakt črnega popra: zagotavlja BioPerine, snov, ki lahko aktivira krvni obtok, zlasti v predelu genitalij.
 • Ekstrakt listov Damiane: pozitivno vpliva na fizično počutje, povečuje odpornost na stres. Preprečuje suhost nožnice s spodbujanjem procesov, ki zagotavljajo pravo mazanje.
 • Izvleček korenine ginsenga: vedno znan kot naravna afrodiziakalna snov, ki lahko prebudi in okrepi spolno željo.
 • Ekstrakt korenine sladkega korena: daje vitalnost in energijo. Pozitivno vpliva tudi na splošno počutje.
 • Izvleček ginka bilobe: pomaga izboljšati prekrvavitev, kar povzroči povečanje intenzivnosti občutkov med spolnim odnosom.
 • Vitamin E: sposoben aktivirati cirkulacijo in zagotoviti optimalno mazanje, kar olajša spolni odnos.
 • Vitamin B6: podpira delovanje hormonskega sistema in lahko zmanjša občutek utrujenosti.

femin plus, kakav

* Opomba: Učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika

Femin Plus po najboljši ceni: lekarna ali uradna spletna stran?

Original Femin Plus se prodaja samo na spletu na uradni spletni strani proizvajalca.

Femin Plus ni v lekarnah ali spletnih trgovinah, kot sta Amazon ali Ebay. Kje ga torej kupiti? Femin Plus se v Slovenija prodaja po uvodni ceni s popusti, ki se povečujejo s številom naročenih paketov.

Pravzaprav je možno kupiti paket Femin Plus po ceni 44 evrov. Z nakupom dveh za samo 88 evrov boste tretjega prejeli brezplačno. Z nakupom treh paketov, po ceni 132 evrov, prejmete tri zastonj za skupno šest steklenic!

Femin Plus, ženskaČe želite izkoristiti te fantastične in neponovljive popuste, samo izpolnite naročilnico na domači strani uradne spletne strani Femin Plus.Ko boste vnesli svoje ime, priimek in telefonsko številko, vas bo kontaktirala prijazna in pripravljena služba za pomoč strankam komu boste morali dati naslov za dostavo. Kapsule Femin Plus bodo prispele v nekaj dneh neposredno na naslov, ki ga boste imeli, plačati pa jih boste morali poštarju.

Naročite zdaj

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *