Fitonorm, pripravi se na polaganje kopalk!

Škatla FitonormFitonorm je končno v Slovenija. Prizadevanja za povrnitev kondicije, diete in treningi so eden prvih vzrokov, zaradi katerih tisti, ki imajo nekaj odvečnih kilogramov, odnehajo. Vemo, da shujšati ni enostavno, veliko žrtev je treba narediti, izčrpavajoče telesne vaje in opuščanje dobre hrane. Kaj pa, če bi vam povedali, da obstaja naravni program, ki vam omogoča opazne rezultate brez prevelikih odrekanj? Fitonorm je dvofazni sistem, ki pomaga odstraniti maščobe in olajša normalno delovanje človeškega metabolizma.

Uradna stran

O tem izdelku, ki je pred kratkim prispel v Italijo, se že veliko govori o sebi zaradi rezultatov, ki se skozi čas ohranjajo zahvaljujoč drugi fazi programa. Ugotovimo, kako deluje in zakaj je tako učinkovit.

jabolko, centimeter

Kaj je Fitonorm?

Fitonorm je učinkovit dodatek z učinkom modeliranja, ki lahko pomaga pri izgorevanju odvečne maščobe in izboljšanju metabolizma moških in žensk. Fitonorm pomaga pri izločanju odvečne tekočine v telesu in raztapljanju odvečnih maščob, hkrati pa zmanjšuje občutek lakote.

Izdelek je sestavljen iz dveh različnih izdelkov, ki ju je treba jemati v dveh ločenih fazah, kot bomo videli kasneje.

Fitonorm vsebuje izvlečke naravnega izvora in je popolnoma brez kakršnih koli potencialno škodljivih snovi, zaradi česar je izdelek primeren za vsakogar.

Fitonorm: Ali res deluje? Ocene na forumih

ženska, jabolko, sladkarije, fitonorm

Fitonorm deluje v dveh različnih fazah, zahvaljujoč dvomesečnemu jemanju kapsul, ki vsebujejo dve glavni sestavini: garcinia cambogia ved in forskolin active.

Pomembno je, da vzamete eno kapsulo pred zajtrkom in kosilom, odvisno od faze. Obe fazi vključujeta jemanje kapsul, ki jih zjutraj vzamete s približno 300 g ovsenih kosmičev in vode, kar pomaga preprečiti prekomerno absorpcijo ogljikovih hidratov , ki se hitro sproščajo . Trajni učinek je posledica prav stimulacije presnove v prvi fazi zdravljenja in kontrasta maščob, ki jih je težje odstraniti.

In ocene na forumih so zelo pozitivne in jih pustijo tisti, ki so že poskusili Fitonorm za naravno hujšanje.

Navodila za jemanje zdravila Fitonorm

lok s sadjem in zelenjavo

Natančna navodila o pravilnem jemanju zdravila Fitonorm so na preprost, a natančen način prikazana na prodajnem paketu. Na splošno je treba kapsule jemati vsak dan, zjutraj, ob zajtrku z ovsenimi kosmiči. Drugo kapsulo je treba vzeti pred kosilom. Obe fazi trajata vsaka 30 dni.

Fitonorm nima stranskih učinkov in kontraindikacij. Lahko ga jemlje vsakdo, moški in ženske vseh starosti.

Fitonorm Sestavine in kontraindikacije

Fitonorm je naravno dopolnilo, rezultat dolgoletnih raziskav na področju prehrane, katerega učinkovitost je posledica prisotnosti:

 • Izvleček zelene kave, ki je močan antioksidant in gorilnik maščob, zmanjšuje apetit in raven slabega holesterola v krvi, odstranjuje toksine in odvečno tekočino.
 • Izvleček garcinije, ki vsebuje hidroksicitronsko kislino, ki lahko upočasni pretvorbo ogljikovih hidratov v maščobe in pospešuje raztapljanje maščob.
 • Goji jagode, ki vsebujejo številne učinkovine, vključno s polisaharidi, fitosteroli, vitamini in minerali, ki lahko pospešujejo izločanje maščob in krepijo krvni obtok.
 • Fitonorm je dragocen vir mineralov, zahvaljujoč visoki vsebnosti aminokislin, beljakovin in antioksidantov. Ponuja tudi visoko vsebnost vlaknin, ki lahko pospešijo presnovo in olajšajo prebavne procese.

Opomba : Učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Fitonorm: Mnenja in komentarji na forumih

Tudi na forumih so tisti, ki so že preizkusili ta dvofazni izdelek, izrazili pozitivna mnenja o njegovi učinkovitosti. Že od prvih tednov zaposlovanja so moški in ženske vseh starosti po njihovih izjavah lahko opazili:

 • Opazno zmanjšanje lakote;
 • Vidno preoblikovanje kritičnih območij;
 • Nenehno izločanje odvečne tekočine;
 • Večji ten kože.

Vse, ne da bi se kdo pritoževal nad prisotnostjo kontraindikacij ali stranskih učinkov.

Fitonorm: po najboljši ceni na uradni spletni strani

fitonorm, ženska

Oglejmo si številne ponudbe, ki so na voljo samo na uradni spletni strani proizvajalca

 • 1 paket Fitonorm za samo 59,50 € namesto 79,90 € (zaloga za 60 dni);
 • 2 pakiranja Fitonorm za samo 99,40 € namesto 149,00 € (zaloga za 120 dni);
 • 3 paketi Fitonorma za samo 129,30 € namesto 189,00 € (zaloga za 180 dni);
 • 4 pakiranja Fitonorm za samo 149,20 € namesto 199,00 € (zaloga za 240 dni);

DOSTAVA: Dostava je opravljena v samo 3 delovnih dneh od oddaje povpraševanja, ki jo je treba opraviti na spletu z izpolnitvijo ustreznega obrazca. Dostava poteka v času uradnih ur, zato v obrazec vpišite naslov, kjer ste dosegljivi čez dan.

PLAČILO: plačilo je potrebno opraviti po povzetju (znesek izbrane ponudbe bo plačan kurirju, ki bo opravil dostavo).

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *