FlexoMed Gel – Bolečine v sklepih? Okorelost pri gibanju?

FlexoMed gel

Težave s sklepi so zelo zahrbtne, če jih zanemarimo, lahko povzročijo izgubo sposobnosti gibanja in posledično aktivnega in popolnega življenja. Ne zanemarjajte dobrega počutja vaših sklepov! Formulacija Flexomed, ki so jo razvili strokovnjaki v sektorju, velja za enega najboljših izdelkov za zdravje sklepov, tudi kot preventivni ukrep.

Uradna stran

Krema Flexomed se proizvaja v Evropi, pri čemer se uporabljajo samo izvlečki naravnega izvora. Ki vam omogočajo, da se na učinkovit in varen način spopadete s težavami gibalnega sistema.

Kateri so vzroki za bolečine v sklepih?

Flexomed, ženska z bolečinami v sklepih

Bolečine v sklepih so lahko različnega izvora. Med vzroki za večjo pojavnost so:

 • Presnovne in prehranske motnje : prekomerno kopičenje soli v sklepih vodi do degenerativnih procesov drugačne narave;
 • Prekomerna teža:  prekomerna obremenitev sklepov povzroči prezgodnjo obrabo;
 • Travmatične poškodbe : nepovezani gibi, padci, nesreče;
 • Genetska nagnjenost : k hitri obrabi ali krhkosti sklepnih tkiv in kosti;
 • Prekomerne obremenitve : zaradi težkega fizičnega dela ali izvajanja posebej zahtevnih športov;
 • Starostne spremembe : fiziološka degeneracija tkiv zaradi starosti in posledično hormonsko neravnovesje;
 • Kronične bolezni: akutne okužbe različnih vrst;
 • Avtoimunski procesi:  nenormalna imunska reakcija delovanja protiteles.

Preproste vaje za lajšanje bolečin v sklepih

moški in ženska skačeta

Vsakodnevno izvajanje preprostih ciljnih vaj za mobilizacijo in krepitev sklepov lahko pomaga preprečiti motnje ali upočasniti njihov potek. Očitno je, da se je pred izvajanjem določenih vaj priporočljivo posvetovati s svojim zdravnikom, da bi dobro razumeli, kakšna je trenutna težava s sklepi in se izognili neprijetnim in nevarnim nevšečnostim. Tisti, ki so že diagnosticirali sklepne patologije, pa naj se obrnejo na fizioterapevta, da vam začrta rutino posebnih vaj, ki jih je treba izvajati vsaj na začetku pod nadzorom usposobljenega osebja, nato pa nadaljevati samostojno doma.

Učinki Flexomeda na sklepe in tkiva

Naravni viri aktivnih snovi, ki so prisotni v sestavi Flexomeda, imajo visoko penetracijsko sposobnost in biološko uporabnost. Sestava te kreme ima takojšen učinek na sklepe. Pomagajo hitro odpraviti simptome vnetja, in sicer bolečine, otekline in zmanjšano gibljivost. Hkrati pomagajo preprečevati degenerativne procese hrustančnega tkiva ter tonizirajo mišična vlakna in krvne žile.

Protivnetno delovanje Flexomeda ima dva terapevtska učinka: prvega na spremenjene strukture sklepnih vrečk, kit in mišic, drugega na krvne žile ter na proizvodnjo kolagena in elastina.

Flexomed, moški z bolečinami v hrbtu

Ima tudi:

 • analgetični in antiseptični učinek;
 • Takojšnja absorpcija, učinek je opazen v 30 minutah po dajanju;
 • Široka vsestranskost: deluje na različne težave s sklepi;
 • Preventivno delovanje, pomaga preprečevati razvoj sklepnih bolezni;
 • Tonično delovanje, preprečuje ohlapnost kože in povečuje raven tonusa.

Upoštevajte : učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Inovativna formula samo z naravnimi sestavinami

fleksomed

Glavne sestavine Flexomeda so: kafra, izvleček divjega kostanja in poprova meta, od katerih vsaka izvaja ciljno in sinergistično delovanje, ki lahko ponudi več koristi za sklepe.

Med ostalimi sestavinami so tudi vitamini B1, B5 in C, ki lahko krepijo stene žil in pospešujejo regeneracijo prizadetih tkiv ter imajo vazodilatacijske in blažilne lastnosti.

Kateri je najboljši način za nanašanje Flexomeda?

ženska

Flexomed je krema, ki jo nanesite do trikrat na dan in po potrebi neposredno na problematična področja ali področja, ki jih želite okrepiti in zaščititi. Za pravilen nanos navodila na originalni embalaži priporočajo nanos majhne količine izdelka in vmasiranje, dokler se popolnoma ne vpije. Pomembno je, da izdelka ne izpirate in ga pustite delovati vsaj 4/5 ur, preden ga sperete. Če ga pustite čez noč, lahko v krajšem času dosežete opazne rezultate.

Promocija na uradni spletni strani, rezervirani za italijanske kupce

Flexomed krema je zelo učinkovit in zelo povpraševan izdelek. Zato je na internetu veliko ponarejenih izdelkov, ki poskušajo izkoristiti uspeh originalnega izdelka. Naj vas ne zavede!

Originalni Flexomed lahko kupite na spletni strani uradnega italijanskega dobavitelja, ki edini jamči za izvirnost izdelka in znižano ceno. Če ga želite prejeti po najboljši ceni, preprosto izpolnite zahtevo za naročilo na spletnem mestu in počakajte na potrditveni klic operaterja storitve za stranke. Flexomed vam bo dostavljen s plačilom po povzetju v nekaj dneh.

Predlog

Flexomed, star par

Med glavnimi vzroki za bolečine v sklepih so sedeči način življenja, malformacije, prekomerna telesna teža in debelost. Nekatere od teh vzrokov je mogoče preprečiti z zdravim načinom življenja (druge lahko le upočasnimo) in med najučinkovitejšimi protistrupi je nedvomno telesna aktivnost. Pomembno pa je, da igrate vnaprej, saj ko začutite prvo nelagodje, je verjetno, da so degenerativni procesi že v teku. Idealno je vaditi dejavnosti, ki sklepov ne obremenjujejo pretirano, temveč jih izvajamo zmerno, a stalno.

Zaključek : Flexomed je naravna krema, učinkovita in brez neželenih učinkov. Je uporaben izdelek tako kot preventiva kot tudi kot dodatek naravnim regenerativnim procesom tkiv. Uporablja se lahko večkrat na dan in nima nobenih kontraindikacij ali stranskih učinkov. Ima tudi hladilni učinek in prijeten vonj.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *