Pregled Hairise

Pomembne informacije: Hairise ni več na voljo na trgu v Slovenija. Informacije o izdelku najdete v spodnjem pregledu, vendar ga ne boste mogli naročiti. Stile Bio priporoča GrowUltra, ki ima podobne lastnosti in jo stranke zelo cenijo.

Če želite najti ali odkriti zdrave, goste in tekoče lase, je Hairise izdelek, ki ste ga iskali.

Naročite zdaj

Dobro vemo, da je izpadanje las naraven pojav, če vem, da se drži v določenih mejah. Ko pa izpadli lasje ne rastejo, je enako redno možno, da je to prvi znak folikularnega trpljenja, ki lahko privede do alopecije ali plešavosti. Plešavost v Slovenija predstavlja približno 70 % moške populacije v različnih fazah z visoko incidenco po 30. letu starosti.

Jasno je, da so vzroki lahko tako genetske kot zunanje narave, torej stres, zdravstvene težave, pomanjkljivosti itd.
Da bi poskušali posredovati in obnoviti zdravje las, ne glede na razlog za njihov izpad, se rodi pršilo Hairise. Edini naravni izdelek, ki vam zahvaljujoč posebni inovativni formuli omogoča zaustavitev izpadanja las in omogoči lasišču, da si povrne optimalno zdravstveno stanje.

Kaj je HAIRISE

Hairise je na voljo v tekoči obliki v 100 ml steklenici z razpršilom. Njegova sestava ne vključuje uporabe sestavin ali kemičnih sredstev in umetnih barvil, ki bi lahko dodatno škodile že tako negotovemu zdravju že ogroženega lasišča.

Lasni mešički z leti in še posebej, če imate stresen življenjski slog ali slabe prehranjevalne navade, ponavadi izgubijo vitalnost. Najbolj neposredna posledica te degeneracije je izguba las, ki se nato trudijo zrasti nazaj.

Pršilo Hairise je bilo razvito prav za ponovno aktiviranje teh poškodovanih mešičkov, z namenom, da jih nahrani in jim omogoči ponovno rast bolj zdravih, močnejših in odpornejših las. Hairise Spray je izdelek za izpadanje las, ki je primeren tako za ženske kot moške in je prejel številne nagrade za kakovost.

Uporaba Hairise lahko prinese naslednje prednosti:

 • Spodbuja hitro regeneracijo lasišča;
 • povečam volumen las;
 • Okrepi strukturo las;
 • Lase naredi mehke in tekoče;
 • Okrepi tako lase kot lasne čebulice.

Pršilo Hairise se lahko uporablja za zdravljenje in učinkovito preprečevanje izpadanja las.

Kako deluje HAIRISE

Toda kako deluje pršilo Hairise?

Njegova aplikacija lahko:

 • Preprečite krhkost kapilar s posegom neposredno na lasišče in zlasti z reaktivacijo mirujočih ali poškodovanih foliklov;
 • Revitalizira in neguje lasne mešičke tako, da jih spodbudi k tvorbi močnejših, bolj zdravih in številčnejših las;
 • naredi lase bolj odporne, prepreči njihovo propadanje zaradi zunanjih dejavnikov, zmanjša število izgubljenih las;

Kako se uporablja HAIRISE

Hairise sprej je zelo enostaven za uporabo. Po navodilih proizvajalca je treba izdelek nanesti vsak dan na suhe lase. Razpršilo nanesite na lasišče in ga masirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Izdelka se ne sme izpirati in ko se posuši, ne bo puščal sledi na laseh. Prve prednosti bodo vidne že po prvih aplikacijah.

HAIRISE rezultate in učinke sestavin

Hairise sprej, oblikovan za boj proti plešavosti žensk in moških, vsebuje samo naravne in certificirane sestavine.

Formula ne vsebuje olj ali agresivnih snovi, ki bi lahko vplivale na lasišče ali kožo obraza, kot so parafini, vazelin, parabeni, barvila in druga kemična sredstva, ki pogosto povzročajo kontraindikacije ali neželene učinke.

V Hairise pršilu proti plešavosti so naslednje sestavine:

 • keratin
 • Biotin
 • Vitamin A in E
 • Kokosovo olje
 • Cimetovo olje, katerega namen je revitalizirati folikle, ustaviti izpadanje las.
 • Izvlečki kamilice in koprive: ki lahko ponovno aktivirata krvni obtok lasnih čebulic, to dodatno spodbuja zdravo ponovno rast las.

Naravne sestavine, ki so prisotne v sestavi Hairise spreja, spodbujajo revitalizacijo celotnega lasišča, preprečujejo izpadanje las in zagotavljajo vrsto snovi in ​​vitaminov, ki negujejo predel, ki ga prizadenejo previdni, ter zagotavljajo ponovno rast zdravih in močnih las.

HAIRISE cena in kje kupiti

Mnogi so nas spraševali, ali je mogoče najti pršilo Hairise v lekarnah, zeliščarjih ali spletnih trgovinah, kot sta Amazon ali Ebay. Odgovor je ne. Pršilo je treba kupiti na spletu z zelo preprostim postopkom. Trenutno, zahvaljujoč promociji, ki je na voljo na uradni spletni strani, se pršilo Hairise prodaja (za kratek čas in za omejeno število steklenic) po znižani ceni 50 % v primerjavi z prodajno ceno. Redna cena je 78 evrov, trenutno pa ga je mogoče kupiti za 39 evrov, kar je zares izjemna cena, še posebej v primerjavi s podobnimi in veliko dražjimi izdelki, ki pa ne zagotavljajo enake učinkovitosti.

Niti za pošiljanje ne boste imeli nobenih drugih stroškov in izdelek bo prispel na vaš dom popolnoma brezplačno, tako da preprosto izpolnite naročilnico na strani in operaterju sporočite naslov, na katerega želite prejeti izdelek. kontaktirajte vas takoj po oddaji spletnega obrazca.

Pomembne informacije: Hairise ni več na voljo na trgu v Slovenija. Informacije o izdelku najdete v spodnjem pregledu, vendar ga ne boste mogli naročiti. Stile Bio priporoča GrowUltra, ki ima podobne lastnosti in jo stranke zelo cenijo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *