ImunoGel – naravni antibakterijski dezinfekcijski gel

ImunoGel

ImunoGel je visoko učinkovit naravni dezinfekcijski gel, proizveden v Slovenija. kljub temu, da je izdelek na trg prišel le nekaj dni, je zaradi velikega povpraševanja in števila že prodanih paketov že prejel številne pozitivne ocene na forumih, ki se ukvarjajo z okužbami in težavami, ki izhajajo iz virusov, bakterij, mikrobov. in drugi sovražniki mikroskopski.

Uradna stran

Ta gel, pripravljen za uporabo, deluje v nekaj sekundah, zahvaljujoč popolnoma naravni formulaciji pa ga lahko pogosto uporabljajo mladi in stari.

Če se sprašujete, kako se izogniti okužbi s temi zahrbtnimi sovražniki, je odgovor ImunoGel. Poglejmo, kaj točno je, katere sestavine vsebuje, kako ga uporabiti in kje kupiti po najboljši ceni, da boste tako iskane zaščitne maske prejeli brezplačno.

Koronavirus: resnična dejstva in potegavščine

dezinfekcijski gel, antibakterijski, imunogel

O Coronavirus Disease 2019 (COVID) kroži veliko informacij, zato je pomembno vedeti, kaj je res in kaj ne. Poskusimo razjasniti informacije za povečanje varnosti in izboljšanje preprečevanja.

Za zdravljenje COVID-19 je na voljo cepivo. Pravilno ali napačno?

NAPAČNO: cepiva za novi koronavirus trenutno še ni. Znanstveniki iz različnih narodov so se že začeli ukvarjati s tem, vendar bo razvoj varnega in učinkovitega cepiva za ljudi še trajal.

Pred COVID-19 se lahko zaščitite s požiranjem ali grgranjem z belilom, z jemanjem ocetne kisline ali steroidov ali z uporabo eteričnih olj, slane vode, etanola ali drugih snovi. Pravilno ali napačno?

NAPAČNO: Nobeno od teh priporočil ne ščiti pred okužbo s COVID-19, nekatere od teh praks pa so lahko nevarne. Najboljši načini za zaščito pred tem koronavirusom (in drugimi virusi) so:

  • Pogosto in temeljito si umivajte roke z milom in toplo vodo ali razkužilnim gelom;
  • Izogibajte se tesnemu stiku z drugimi ljudmi tako, da čim več ostanete doma;

Poleg tega se lahko izognete širjenju lastnih mikrobov s kašljanjem ali kihanjem v pregib komolca ali z nošenjem zaščitnih mask.

Novi koronavirus je nekdo namerno ustvaril ali izdal. Pravilno ali napačno?

NAPAČNO: Virusi se lahko sčasoma spremenijo. Občasno pride do izbruha bolezni, ko se virus, ki je pogost pri živalih, kot so prašič, netopir ali ptica, spremeni in preide na ljudi. Tako je verjetno nastal novi koronavirus.

Naročanje ali nakup izdelkov, poslanih s Kitajske, je nevarno. Pravilno ali napačno?

NAPAČNO: Raziskovalci preučujejo novi koronavirus, da bi izvedeli več o tem, kako okuži ljudi. V času pisanja pisanja znanstveniki ugotavljajo, da večina tovrstnih virusov na površinah ne preživi dolgo, zato ni verjetno, da bi se COVID-19 okužil iz paketa med transportom več dni ali tednov. Bolezen se najverjetneje prenaša s kapljicami pri kihanju ali kašljanju okužene osebe, vendar je vsak dan več informacij.

Zaščitna maska ​​je lahko uporabna pri zajezitvi okužbe s COVID-19. Pravilno ali napačno?

RES: Ljudje z boleznimi dihal lahko nosijo te maske, da zmanjšajo možnost okužbe drugih.

Preberite več: Preprečevanje gub

ImunoGel dezinfekcijski gel: kako deluje?

ImunoGel dezinfekcijski gel

Če želite zagotoviti vse prednosti tega gela, ga morate le razporediti po celotni površini rok in pustiti, da se posuši brez izpiranja. Antibakterijske in naravne dezinfekcijske snovi, ki jih vsebuje, bodo pomagale preprečiti njihovo razmnoževanje, tako da bodo roke čiste in brez potencialno nevarnih mikroorganizmov.

Ta izdelek ne potrebuje recepta in ga lahko uporablja vsak, zahvaljujoč popolni odsotnosti kontraindikacij ali stranskih učinkov. njegove prednosti potrjuje večina mnenj, ki so se že pojavile na spletnih forumih kljub relativno nedavnemu lansiranju tega izdelka.

Mnogi ga opredeljujejo kot učinkovit in praktičen način za zaščito pred zunanjimi napadi.

ImunoGel: Sestavine in učinki naravne sestave

imunogel

Analizirajmo seznam močnih in naravnih sestavin, zaradi katerih je ta antibakterijski gel koristen zaveznik zdravja:

  • GLYCERIN: Ta sestavina prispeva k regeneraciji celic. Pomaga ohranjati naravne ovire kože nespremenjene in preprečuje nastanek bakterij.
  • OLJE ČAJEVCA: temeljna sestavina za svoje antiseptične in protivirusne lastnosti. zahvaljujoč temu je sposoben preprečiti širjenje različnih bakterij in virusov.
  • JABOLČNI KIS : naravna sestavina Bogata s koristmi, v tem primeru se uporablja zaradi svojih lastnosti, ki zagotavljajo in tonizirajo kožo.

Ta sestava brez potencialno nevarnih kemikalij pomeni, da ta izdelek ne potrebuje recepta.

Navodilo za uporabo zdravila ImunoGel

Vse informacije o načinu uporabe tega dezinfekcijskega gela najdete na embalaži originalne stekleničke. izdelek lahko uporabite, kadar koli potrebujete Eva, ki jo preprosto porazdelite po vseh rokah, ki jih pustite, da se posušijo, ne da bi jih splaknili. je praktična rešitev, še posebej, ko ste zdoma ali nimate možnosti, da si nekaj minut umivate roke z milom in tekočo vodo.

ImunoGel: Ugodna cena in brezplačne zaščitne maske

gel, antibakterijski

Imamo dobre novice za tiste, ki oddajo naročila iz Italije. Zahvaljujoč izbiri proizvajalca, da se neposredno ukvarja z distribucijo tega gela, so na uradni spletni strani na voljo številne ponudbe in dejansko je mogoče kupiti po znižani ceni, odvisno od izbrane promocije:

  • 2 steklenički ImunoGel in 2 brezplačni zaščitni maski
  • 5 steklenic ImunoGel, plus 15 zaščitnih mask BREZPLAČNO
  • 12 steklenic ImunoGel, 28 zaščitnih mask prejmete BREZPLAČNO

Ko izberete promocijo, vnesite le nekaj zahtevanih podatkov, vključno s telefonsko številko, in počakajte na klic operaterja, ki mu lahko sporočite naslov za dostavo. Izdelek je takoj na voljo in bo prispel na vaš dom v nekaj dneh s hitrim kurirjem.

Pazite na podobne izdelke, ki se prodajajo na Amazonu ali Ebayu, saj bi lahko bili prevara. Kupujte samo originalni izdelek na uradni spletni strani proizvajalca.

Predlog

Pazite, kam položite roke. virusi, bakterije, mikrobe in druge pasti se lahko razmnožujejo na predmetih in na mestih, ki jim pogosto ne posvečamo pozornosti. Ročaji, gumbi za splakovanje stranišč, drogovi za držanje podzemne železnice so zelo nevarni viri okužbe. Pogosto si umivajte roke in kadar ne morete vedno vzeti s seboj razkužila.

Zaključek :  ImunoGel ste za mnoge postali močan zaveznik v boju proti mikrobom, virusom in bakterijam. Njegovo naravno dezinfekcijsko delovanje deluje takoj in ne pušča ostankov na rokah. Z nakupom tega gela lahko prejmete tudi zaščitne maske, ki so zelo koristne pri preprečevanju okužbe. Zaradi teh lastnosti je ta gel eden najbolj priljubljenih antibakterijskih izdelkov na trgu.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *