InstaWhite: prašek z aktivnim ogljem za zvezdniški nasmeh

InstaWhite prašek 30 ml Italija pregledInstaWhite je že nekaj tednov na voljo tudi v Slovenija. Ta prašek z aktivnim ogljem, ki ga bomo obravnavali v tem pregledu, uživa velik uspeh pri nas, saj je osvojil ZDA. Močan, a varen izdelek, zahvaljujoč popolnoma naravni sestavi, ki združuje mnenja strokovnjakov in kupcev.

Uradna stran

Kaj pravzaprav je InstaWhite? Kako deluje in katere sestavine vsebuje? To in še veliko več bomo videli v naslednjih nekaj vrsticah. Poleg tega bomo izvedeli, kako ga kupiti na uradni spletni strani za Italijo, po znižani ceni!

insta beli puder ženski zobje

Pobelite zobe z aktivnim ogljem

Italija, eden najnovejših trendov družbenih medijev, govori o tem, da si ljudje belijo zobe z aktivnim ogljem. Če ste se kdaj spraševali, ali lahko na ta način res pobelite zobe, kaj postopek lahko pomeni in ali po mnenju strokovnjakov res deluje ali ne, ste na pravem mestu. Preberite, če želite izvedeti vse, kar morate vedeti o beljenju zob in aktivnem oglju.

Kaj je aktivno oglje?

Aktivno oglje je zelo podobno običajnemu žaru na oglju, vendar se uporablja posebej za medicinske, kozmetične in druge namene. Ustvarja se s segrevanjem premoga s plinom, ki ustvarja velike pore, ki lahko ujamejo kemikalije. Aktivno oglje se bolj tradicionalno uporablja za zdravljenje črevesnih plinov, holestaze med nosečnostjo in zniževanja ravni holesterola. Je brez vonja, okusa in ga lahko kupite v trgovinah z zdravo hrano in lekarnah v obliki tablet.

Kako deluje?

Pore ​​aktivnega oglja se vežejo na hrapave dele zob, običajno na površinske madeže in obloge, kar olajša odstranjevanje porumenelih snovi. Ko ima oglje dovolj časa, da se oprime zob, ga lahko odstranimo in ko je, mineral s seboj nosi zobne obloge, delce hrane in površinske madeže. Tako aktivno oglje uspe očisti zobe in naenkrat deluje na površinske madeže.

Ali je varno?

Aktivno oglje je varno za zaužitje, vendar abrazivnost minerala, če ni posebej oblikovana v prašek za čiščenje zob, lahko poškoduje zobno sklenino, če se uporablja preveč agresivno.

Trg ponuja celo vrsto izdelkov z aktivnim ogljem, vendar je po nasvetih strokovnjakov aktivni ogljik v prahu med najbolj izvedljivimi možnostmi, ki jih je treba upoštevati.

Kako deluje InstaWhite? Koristi in rezultati

Ocene Insta White Powder

InstaWhite je popolnoma naravno beljenje zob. Njegova neabrazivna formula pomaga nežno odstraniti površinske madeže, ne da bi poškodovala zobno sklenino. Surovi premog, ki ga vsebuje, je praktično brez okusa – v ustih ne pušča slabega okusa, kot bi nekateri pričakovali.

Kozarec vsebuje 30 g, kar zadostuje za približno 2-3 mesece dnevno.

Z odstranjevanjem madežev in razbarvanja, prašek za beljenje zob z aktivnim ogljem InstaWhite pomaga v boju proti bakterijam in zmanjšuje vnetje za svetlejši in bolj bel nasmeh. Primerno za občutljive zobe in dlesni, nežno ščetkajte dvakrat na dan za takojšnje in učinkovite rezultate.

Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

InstaWhite: Med sestavinami je močno aktivno oglje

Katere so sestavine zdravila InstaWhite?

Sestava InstaWhite se ponaša s seznamom vseh naravnih sestavin, med katerimi izstopa aktivno oglje najvišje kakovosti in čistosti. Formulacija ne vsebuje snovi, ki so potencialno nevarne ali bi lahko povzročile neželene učinke ali imajo kontraindikacije.

InstaWhite ni zdravilo ali zdravilo, zato ga je mogoče kupiti brezplačno in brez recepta.

Njegova formulacija ne vključuje uporabe fluorida.

InstaWhite: Ocene, mnenja in mnenja na spletnih forumih

Mnenja Instawhite

Kaj pravijo ocene, mnenja in mnenja strank, ki so že uporabljale InstaWhite puder?

Evo, kaj se pokaže o tem belilu zob z aktivnim ogljem:

 • polirajte zobe;
 • Osvežite dih;
 • Je popolnoma varen za sklenino;
 • Ima 100% naravno sestavo;
 • Izdelan je brez dodatkov, konzervansov ali drugih škodljivih snovi, ki bi lahko povzročile kontraindikacije ali stranske učinke.

Instawhite prašek za beljenje zob z aktivnim ogljem pomaga odstraniti madeže in razbarvanje s površine zob ter osvetli nasmeh. Je 100% naraven in je veganski izdelek.

InstaWhite Navodila za pravilno uporabo

Priloženi paket vsebuje naslednja navodila, da kar najbolje izkoristite prednosti InstaWhite:

 • Potopite mokro zobno ščetko v prah, da poberete majhno količino;
 • Umivajte si zobe 1-2 minuti in pustite delovati;
 • Temeljito sperite.

Izdelek je treba uporabljati vsak dan, dvakrat na dan.

Kje kupiti InstaWhite po najboljši ceni v Slovenija? Ali imate uradno spletno stran?

instawhite prah uk

Koliko stane InstaWhite? V Slovenija se InstaWhite distribuira neposredno prek uradne spletne strani proizvajalca. Z izpolnitvijo naročilnice na glavni strani lahko dostopate do vrste ugodnosti, vključno z:

 • znižana cena;
 • Brezplačna dostava;
 • Hitro pošiljanje;
 • Gotovino po povzetju;

Znižana cena in druge ugodnosti niso na voljo za naročila, oddana na Amazon, Ebay ali Aliexpress.

Cena InstaWhite je enaka v vseh evropskih državah (sprememba cen je lahko posledica menjave valut).

InstaWhite belilni prašek: na voljo v lekarnah

Če se sprašujete, ali se InstaWhite prodaja v lekarnah, je odgovor: ne. To je zato, ker se je proizvajalec odločil, da bo ceno obdržal pod nadzorom in jo distribuiral neposredno na uradni spletni strani.

Predlog

Pijte veliko vode. Sledite uživanju temnih tekočin, kot sta črna kava ali rdeče vino, z vodo. Traja 30 sekund, da pigmenti vina in kave prodrejo in obarvajo vaše zobe, zato bo pitna voda takoj po teh napitkih pomagala odstraniti morebitne madeže.

Bottom LineInstaWhite je izdelek, ki postaja vse bolj priljubljen, za tiste, ki iščejo naraven in učinkovit izdelek za nego svojega nasmeha. Zaradi njegove varnosti, naravnih sestavin in konkurenčne cene je izdelek primeren za vsakogar.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *