Si želiš bolj bele zobe? Ionic White je prispel tudi v Italijo!

Ionska bela

Veliko izdelkov za beljenje zob na trgu pogosto ni v skladu z evropskimi direktivami o zdravju zob. Postopki beljenja, ki jih ponujajo zobozdravniki, so pogosto dragi in niso vedno vredni plačane cene. In zato je skupina strokovnjakov za zobozdravstveno zdravje razvila izdelek, ki je varen, učinkovit in predvsem dostopen vsem, njegovo ime je Ionic White . Izvedemo več.

Uradna stran

Obstaja na desetine načinov, kako lahko poskusite pobeliti zobe. Skoraj vsi izdelki na trgu pa vsebujejo belilne sestavine v večjih količinah od tistih, ki so dovoljene za zaščito zdravja naših ust. Zdravilna učinkovina deluje na zobe in jih pobeli, pogosto pa jih naredi občutljive in trajno poškoduje sklenino, kar ima resne posledice za zdravje.

ženska, zobna ščetka, zobje

Kaj je Ionic White in za kaj se uporablja

Ionic White je sistem za beljenje zob, ki ga aktivira LED lučka in zahvaljujoč ionom srebra. Rezultati se razlikujejo glede na stanje zob in vrsto sklenine, na splošno pa so v vseh primerih opazni rezultati.

 • Glavni postopek: 14 dni z gelom;
 • Vzdrževanje rezultatov: dva meseca z belilnimi spreji med in po glavnem posegu;
 • Dnevni nanos: dve minuti s svetlečo napravo in ponovitev postopka 2/3-krat po izpiranju: skupaj 21 minut na dan (glejte Navodila);
 • Trajanje aparata z LED lučjo: ena popolna terapija / 30 zaporednih;

Za bleščeče bel nasmeh v samo 21 minutah – sistem je narejen s trojnim belilnim gelom. Tehnologija beljenja, ki se uporablja, se aktivira z LED svetlobo, ki izhaja iz sistema.

Ionic White: Ali res deluje? Ocene s forumov

Ionska bela, ženska

Ionic White je učinkovit in enostaven za uporabo izdelek, ki uporablja 0,1% vodikov peroksid v kombinaciji z ionskim gelom, ki se aktivira preko LED.

Večina belilnih izdelkov, ki so trenutno na trgu, vsebuje 0,2 % ali več kot 0,2 % vodikovega peroksida in uniči sklenino ter nepopravljivo poškoduje zobe.

Ionic White vsebuje ustrezno količino vodikovega peroksida, ki pa je okrepljen s srebrovimi ioni in LED svetlobo, ne da bi povzročil stranske učinke.

Ocene na forumih so soglasne, Ionic White deluje in je popolnoma varen.

Ionic White navodila: kako ga uporabljati

zobje, ženska

Tukaj je postopek, ki je naveden na prodajnem paketu.

 • Odrežite konico cevi n. 1 in nanesite potrebno količino na reže na obeh straneh naprave, kjer so nameščeni zobje.
 • Nanesite gel številka 2 v reže naprave, na belilni gel. Da bi postopek deloval, morata oba gela priti v stik z zobmi.
 • Napravo Ionic White postavite med zobe in stisnite z zobmi, mešanica obeh gelov mora prekriti celotno površino zob. Pritisnite gumb ON. Luč se bo samodejno ugasnila po dveh minutah. Odstranite napravo iz ust.
 • Preostali gel pustite v ustih, da deluje še 5-7 minut, nato sperite z veliko vode.
 • Za najboljše rezultate ponovite korake od 1 do 4 še 2-krat.

Uporaba razpršil

Razpršila z oznako 1 in 2 so zasnovana tako, da ohranjajo rezultate, pridobljene z geli.

 • Razpršite n. 1 – Poškropite zobe 6-krat s sprejom za beljenje n. 1. Količina zadostuje za 180 pršil.
 • Razpršite n. 2 – Takoj zatem boste morali poškropiti Activator Spray n. 2. Vklopite napravo in jo pustite delovati, dokler lučka po 2 minutah ne ugasne samodejno. Izperite usta z vodo in se nasmehnite. Količina zadostuje za 90 pršil.

Rezultati in kontraindikacije

ženska z rožami

Skrivnost uspeha in učinkovitosti Ionic White je posledica srebrovih ionov, ki jih vsebuje posebna formulacija gelov, ki reagirajo na delovanje modre svetlobe. Sestavine gela se aktivirajo in izboljšajo, kar daje opazne rezultate že po prvem nanosu.

Gel ne vsebuje potencialno nevarnih snovi, zaradi česar je Ionic White izdelek primeren za vsakogar. Ni ga priporočljivo uporabljati v prisotnosti zobnih aparatov.

Opomba : Učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Ionic White cena na uradni spletni strani

zobozdravnice

Zdaj pa preidimo na ceno Ionic White. Uradna spletna stran ponuja najboljše popuste, ki trenutno vključujejo naslednje ponudbe:

 • 1 celoten komplet Ionic White za samo 48,40 € namesto 69,90 €
 • 2 Ionic White Complete Kit za samo 86,60 € namesto 129,90 €
 • 3 Ionic White Complete Kit za samo 119,80 € namesto 169,90 €
 • 4 Ionic White Complete Kit za samo 133,80 € namesto 209,90 €

Dostava se izvede v delovnih dneh po oddaji naročila in je odvisna od območja, v katerem živite. Če želite izdelek prejeti neposredno na dom in ga plačati ob dostavi, preprosto izpolnite naročilnico na uradni strani.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *