Joga za boljšo intimno predstavitev

Intimna predstavitev joge

ALIVsako osebo zanima, kako okrepiti svoj libido in izboljšati intimno delovanje. Reproduktivni nagon je globoko zakoreninjen v človeški psiho in je eden od glavnih gonil našega obstoja.

Medtem ko je bilo še pred nekaj desetletji večino sram govoriti o svojih izkušnjah v postelji, je danes ta tema vse prej kot tabu. Sodobna medicina in tehnologija sta tako napredni, da obstajajo vse vrste sredstev za izboljšanje moči in vzdržljivosti. Včasih so naravne in naravne metode boljše.

Poglejmo, kako lahko z vadbo joge postanemo boljši ljubimci.

Izjemna logika je v izvajanju miselnih in fizičnih vaj, ki ne le krepijo in zategnejo naše telo, ampak tudi pozitivno vplivajo na našo učinkovitost v postelji. Če se vseeno odločite za uporabo izdelkov kot dodatno poživilo vzporedno z jogo – vedno se obrnite na tiste z naravno sestavo – glejte tukaj pregled Urotrina

Joga je starodavna indijska doktrina za razvoj harmoničnega in sinhroniziranega odnosa med duhom in telesom. Poleg tega, da izvaja impresivne položaje in pogosto meji na nemogoče položaje, je znan tudi kot filozofski sistem.

Da bi človek zlomil telo tako, da bi premagal gravitacijo, potrebuje tudi moč duha. Joga ima sposobnost obnavljanja ravni energije in normalizacije različnih presnovnih procesov, ki potekajo v telesu.

Glede na to, da je eden od glavnih učinkov, ki izhaja iz njegove redne vadbe, ravno napenjanje mišic in zmožnost raztezanja v skoraj nemogočih pozah, zaradi česar je izjemno primeren tudi za povečanje libida.

Na stotine tisoč ljudi po vsem svetu je več kot zadovoljnih z intimnimi rezultati, ki jih dobijo po vadbah joge. Tonira, osveži in pomaga zagotoviti, da so okončine pravilno postavljene, tudi v predelu male medenice.

Radoveden:

Joga ne poveča le moči libida in vzburjenja, temveč tudi postopen in varen orgazem pri moških in ženskah. Zelo malo je pripravkov za izboljšanje intimne zmogljivosti, ki dajejo tako zadovoljive rezultate in ekstazo. Eden izmed njih je perujski mac – povsem naravno sredstvo za doseganje vzajemnega užitka, zaradi katerega ljudje doživijo pravo ekstazo.

Joga poza «Drevo» – za osredotočanje energije v Tazi

Joga poza "drevo"

Ta joga asana se izvaja v pokončnem položaju, pri čemer mora biti hrbtenica iztegnjena, desna noga pa upognjena v trikotnik, tako da se njeno stopalo nasloni na koleno leve strani.

Roke se dvigajo podobno kot svojevrstne veje in se dvigajo kot krona, ki se dotikajo nad glavo. Glavna težava tega položaja je ohranjanje ravnotežja. Cilj je 3-krat vdihniti in izdihniti, nato pa je treba spremeniti noge.

Napne boke, raztegne kite v intimnem predelu in usmerja energijo od hrbtenice do nje.

“Metulj” joga poza – Za fleksibilne dimlje in odpravljanje utrujenosti

Joga poza "metulj"

«Metulj» zahteva namestitev v udobnem sedečem položaju. Noge so zbrane skupaj, kot da bi sedeli po turško, vendar se stopala dotikajo pred samim trupom. Držita se za roke in prsni koš je treba potisniti spredaj mednje.

50 tako imenovano «tresenje» ali «vlečenje» nog naprej, da se boki lahko iztegnejo naprej, nato pa držimo držo približno minuto, med tem pa je treba globoko vdihniti. Hrbet je že sproščen.

Asana tipa metulja učinkovito odpravlja utrujenost, napne mišice bokov in dimelj ter pripravi telo na polno angažiran intimen stik.

Joga poza «Mali most» – Za sprostitev lastnosti negativne energije

Joga poza "majhen most"

Majhen most je lažje vaditi kot velik. Začnite v ležečem položaju, boki pa so dvignjeni rahlo navzgor, z rokami pa lahko podprete hrbtenico. Priporočljivo je narediti 3 sklope z 10 vajami.

Telo lahko obnovi moč, nato pa leže na hrbtu z dlanmi, ki se tesno oprimejo tal. Vdihnite in izdihnite skoraj 1 minuto, nato pa ste pripravljeni na intimne dogodivščine. Če želite povečati svoj libido in erekcijo na naraven in varen način, lahko uporabite kapljice Casanova .

Joga poza «Rallo» – Izboljša željo in odpravlja tesnobo

Joga poza "Rallo"

Primerna je za vadbo pred ali po asani s svečami. Začne se iz ležečega položaja, pri čemer roke ostanejo pritrjene z dlanmi na tla. Medenica in hrbtenica sta dvignjeni, noge pa iztegnjene pred glavo.

Zdrži minuto. Globoko se vdihne in izdihne. Skozi rally se kri premika neposredno v možgane in tonira celoten organizem. Učinkovito odpravlja stres in deluje kot naravni afrodiziak, saj napne mišice v intimnem predelu.

Ali ste vedeli, da …?

Asana tipa «Low Squat» pozitivno vpliva tudi na spolno aktivnost in lajšanje stresa. Desna noga se zoži pred telesom, pri čemer se stopalo lahko nežno dotika zadnjice, leva noga pa je iztegnjena nazaj. Obnašajte se 10 minut, posameznik poskuša pravilno vdihniti, nakar se noge spremenijo.

Joga poza «boginja» – lajša bolečine in sprošča napetost

Joga poza "boginja"

Ta enostavna in prijetna drža je zasnovana za ženske, ki imajo težave z bolečinami v sklepih ali hrbtenici ali izredno hudim predmenstrualnim sindromom (PMS). Leži v ležečem položaju z napeto hrbtenico, dlanmi oprijeta tal in nogami, ki so pokrčene v kolenih in oprijete ena druge.

Asana tipa «boginja» sprosti bolečino in živčno napetost. Lahko vam pomaga, da se boste v postelji odlično zabavali, tudi če ste pred 10 minutami utrpeli bolečino pri rezu. Uspešno harmonizira in živčno napetost.

Z jogo za raznoliko in vzajemno zadovoljujoče intimno življenje!

Joga je starodavna doktrina, ki združuje znanje tako o človeškem telesu kot o njegovem duhu. Želja po dobrem nastopu v postelji ni le primarna privlačnost naše postave, je globoka želja po enotnosti z drugim.

Naučite se doseči intimno nirvano s temi preprostimi vajami. Rezultati so lahko osupljivi!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *