Kaj moramo vedeti o seksu, glede na znanost?

seks, lizika, jezik, znanost

Ljubi, ljubi, naj se svet vrti. To beremo v priljubljenem citatu iz «Alice v čudežni deželi» avtorja Lewisa Carrolla. In kdo je stalni spremljevalec občutka ljubezni? Potreba po fizični bližini in zlitju z osebo poleg vas. Intimnost je globoko zakoreninjena v naši naravi. To je posledica našega nagona za preživetje. Če ne bi bilo Erosovega impulza, ne bi preživeli. Lahko trdimo, da skoraj noben del žive narave planeta ne bi. Ker je vsaka njegova frakcija predmet reprodukcije.

Tudi skeptični oče psihoanalize – Sigmund Freud – enači človeški libido z življenjsko energijo posameznika. Poleg tega je znanost ugotovila, da pogosto izvajanje dejanja ljubezni ohranja duha mladega in telo dobro podmazano. Seks ščiti pred boleznimi in oslabi imuniteto. Prav tako smo manj dovzetni za slabo voljo, gripo ter prehlad in depresivna stanja.

Ni naključje, da obstaja tudi ljudski ljudski pregovor o jezni stari služki. Vsak odrasel bi takoj uganil, zakaj je stara služkinja jezna! Predstavnike močnejšega spola pa nenehno nadlegujejo, ker se v postelji ne znajdejo dovolj dobro. Zato se mnogi od njih odločijo za uporabo različnih zelišč in živil za izboljšanje libida. Tribulus terrestris je njihov predstavnik, ki je pogost na našem ozemlju.

Pomembno je tudi preprosto vzdrževanje v delovnem stanju. In zanjo je odgovorna prava prehrana. Moški spolni organ ima izjemno fiziološko zgradbo in funkcijo. Poskrbi zanj. Telo je običajno sposobno samo predlagati, kdaj potrebuje seks. Naučite se prepoznati njegove znake! Korakov do boljšega seksa ni težko narediti. Pomagajo lahko sredstva, kot so  kapljice Casanova in kapsule Prostamin .

Naučimo se najpomembnejše stvari o seksu, glede na znanost!

Nekaj ​​hitrih dejstev o naši intimnosti, ki jih ne vemo!

moški, ženska, intimnost

Ne glede na to, ali se v postelji mislite kot titan ali ste sramežljivi, je seks poln presenečenj. Več jih je, kot si lahko predstavljate. Intimnost je več kot le hobi v spalnici ali preizkus vaše moškosti. Gre za kompleksen pojav s fizikalnimi, biološkimi in kemičnimi posledicami. Ne gre za velikost, moč ali tehniko. Čeprav je to pomembno. Kemija med dvema osebama (ali pomanjkanje le-te!) je odvisna od marsičesa.

Naredimo kratek povzetek pomembnih stvari, ki jih morate vedeti o seksu:

  • Velikost je pomembna.
  • Ni nemogoče, da se s partnerjem v postelji ne počutite udobno.
  • Ženske lahko dosežejo vrhunec večkrat kot moški.
  • Samozavest je seksi.
  • Redne intimne telovadke se odrečejo imuniteti.
  • Ženske po dejanju zaspijo hitreje kot moški.

In zdaj je čas, da posvetimo več pozornosti stvarem, ki jih moramo vedeti o seksu, glede na znanost.

# 1. Ženske si to želijo tako kot moški!

ženski orgazem

Čeprav to za večino od nas ni presenetljivo, nas znanost končno podpira: Ženske želijo seksati. Študija, objavljena v American Journal of Personality and Social Psychology, je pokazala, da moški v dolgotrajni zvezi podcenjujejo raven spolne želje svojega partnerja. Direktorica laboratorija za spolno zdravje Univerze v Kentuckyju Kristen Mark je za Wall Street Journal povedala. Prvi je, da je treba hipotezo, da imajo ženske manj želje, popolnoma zavrniti. Zato komunicirajte s svojim partnerjem. Ne sramujte se svojih želja, opolnomočite se s svojo spolnostjo in se počutite udobno, če preidete na predigro. Nikoli ni kriva samo ena oseba.

#2. Vaš partner je boljši vir informacij iz priročnikov!

intimni partnerji, postelja

Če res želite izboljšati svoje spolno življenje in zadovoljiti svojega partnerja, ne iščite odgovora v filmih za odrasle ali Kama Sutri. Edini način, da ugotovite, kaj si nasprotje v resnici želi, je, da vprašate. Po mnenju raziskovalke Nicole Prause, če želimo zares «razstreliti» svojega partnerja v postelji, moramo začeti voditi bolj intimne pogovore. Predvsem o tem, kaj nam je všeč in česa ne. Nihče si ne želi, da bi bil v postelji slab. In več spolnih izkušenj imamo, večje so možnosti za uspeh. Študija iz leta 2012, objavljena v The American Sociological Review, je pokazala, da je število izkušenj s partnerjem najbolj odgovorno za vrhunec uspeha pri mladih ženskah. Zato govorite in naredite več. Preden odprete revijo ali kliknete na ta naslov,

# 3. Seks v odrasli dobi je dober za zdravje!

spol, zrelost, zdravje

Ljudje imajo spolne odnose tudi v starejši starosti. In to je še posebej koristno za njihovo zdravje. Študija, objavljena v The Journal of Health and Social Behavior, v kateri ženske, stare med 57 in 85 let, seksajo vsaj enkrat na teden, kaže prav to. Vadba zmanjša tveganje za hipertenzijo. Avtor študije Huey Liu je dejal, da lahko aktivno spolno življenje znatno izboljša duševno in fizično zdravje. Ni čudno, da so tudi starejši srečnejši. Zato ne dovolite, da vaša starost določa kakovost vašega spolnega nagona. Uživajte v življenju in se vsako leto počutite bolj osvobojeni.

# 4. Prijazni ljudje to počnejo več!

banane in grenivke

Če želite pogosteje uživati ​​v intimnih dogodivščinah, znanost pravi, da morate biti boljša oseba. Nova študija, objavljena v British Journal of Psychology, odkriva ljudi, ki so zelo pripravljeni na več seksa. Ker je študija temeljila na samooceni in poročanju, je spremenljivk veliko, kar pomeni prostor za napake. Morda pa za to ne potrebujete trdih dejstev. Zato je čas, da spremenite ta znani kliše o »slabem fantu«. Ker verjetno zaspijo sami. Bodite prijetnejši z drugimi. To ne bo izboljšalo le vašega spolnega življenja, ampak tudi preostanek vašega življenja. Samo naredi.

# 5. Srečni pari to počnejo vsaj enkrat na teden!

spolne kocke

Nova študija raziskovalcev Univerze v Torontu je pokazala, da so najsrečnejši ljudje, ki seksajo vsaj enkrat na teden. Pomembno je ohraniti spolni odnos z romantičnim partnerjem. Prav tako pa je dobro imeti realna pričakovanja glede svojega intimnega spolnega življenja. Vendar pa je Winnie the Pooh rekel «več, več».

Uživajte v bolj intimni blaženosti z bolj romantično bližino!

Nič ni kot uživanje v harmoničnem intimnem življenju. Pomembno je, da je zadovoljivo za oba partnerja. Zato bodite bolj pozorni in se pogosteje pogovarjajte med seboj. To vas bo samo osrečilo. Tudi če imate sprva odstopanja, niso nepremostljiva. Pomembno je vaditi in delati na njihovi rešitvi. In še posebej? Ja, čokolada je, Willie!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *