Kako podaljšati trepalnice doma?

podaljševanje trepalnic, dom, ustniceD.vse starosti vedo, da so eno od njihovega velikega orožja oči. Dolge in izrazite trepalnice očarajo pogled vsake ženske. Žal pa niso vsi genetsko podarjeni z njimi, zato jih podaljšujejo s spiralami in drugimi sredstvi. Na primer, postavitev umetnih trepalnic dejansko poškoduje naravne. Za to strokovnjaki priporočajo uporabo naravnih izdelkov za podaljševanje trepalnic, kot je Lash Parade .


V tem članku vam bomo pokazali, da obstaja lažji in bolj naraven način, kako doseči želeno dolžino in moč vaših trepalnic. Pogosto je delovanje počasnejše, vendar je varno in ni potrebe po kemikalijah. Ti majhni triki doma vam bodo prinesli želeni učinek.

Hitra rast trepalnic z zelenim čajem

Zeleni čaj slovi po številnih blagodejnih učinkih, predvsem pri hujšanju, a je eden redkih, ki jih poznamo. Zahvaljujoč antioksidantom v svoji vsebnosti zeleni čaj ščiti trepalnice pred škodljivimi in zunanjimi dejavniki.

Ko je čaj zavre, ga vstavite v slušalke ali nekaj bombaža, dobro namočite in malo zapojte, da se usedete. Nato z lahkimi gibi, brez pritiskanja po nepotrebnem, nanesite na dno trepalnic. Postopek je dobro izvajati vsak dan.

[irp]

Kokosovo olje za dolge trepalnice

Kokosovo olje

Priljubljena uporaba kokosovega olja je kot nadomestek za losjon za telo. Je globoko hranljiv, a prepogosta uporaba lahko zaradi svoje goste teksture zamaši pore. Čisto ekstrahirano kokosovo olje očisti kožo in odstrani vse vrste onesnaževal.

Uporaben je tudi za krepitev las in trepalnic. Kakovostno kokosovo olje spodbuja rast trepalnic, tako da jih neguje in naredi bolj zdrave. Njegova uporaba pred ličenjem preprečuje prodiranje kemikalij in drugih škodljivih snovi iz makaje. Ponovni nanos je enostaven s pomočjo slušalke ali čopiča za maskaro (dobro očiščeno), dobro razporedi po trepalnicah brez pretiravanja. Za še daljše in gostejše trepalnice lahko uporabite tudi naravne izdelke – Foxy Eyes .

vitamin E

vitamin E

Ta vitamin neguje trepalnice in spodbuja njihovo rast. Krepi lase in tako kot zgoraj ščiti pred škodljivimi vplivi.

Zvečer nanesite olje, obogateno z vitaminom E, ki ga lahko kupite v kateri koli lekarni. Nekajkrat na teden je dovolj, da dosežete želeni rezultat.

Ponovno prenesite olje

Olje, pridobljeno iz semen rastline kaste, po gostoti in gostoti blagodejno vpliva na trepalnice in lase.

radovednost…

To ni edina uporaba ritorjevega olja. Mnogi dermatologi ga priporočajo za težave s kožo, akne in mozolje. Ljudje s težavami s sklepi ga pijejo za lajšanje bolečin.

Ricinusovo olje je veliko lepše in bolj mastno od drugih eteričnih olj, ki jih lahko najdete na trgu. To je tudi razlog, zakaj je tako priljubljen, prav zaradi strukture je uporaben pri različnih zdravstvenih težavah ali težavah, povezanih z videzom. Retransfer olje je globoko vlažilec in ima hitro regeneracijski učinek na lase in kožo. Na trepalnice se nanese s slušalkami, po celotni dolžini. Nekajkrat na teden bi bilo dovolj.

Recept za dolge in goste trepalnice

dolge trepalnice

Zdaj vam bomo predstavili recept, ki vključuje vse zgornje sestavine. Preizkušeno je in bi imelo najboljši učinek. Vse izdelke, ki jih vsebuje to mazilo, je enostavno najti in cenovno dostopne. Priprava je hitra in enostavna:

Zaloga:

  • 3 1/2 žlice retransfer olja;
  • 40 ml vitamina E na ampulo;
  • 3 žlice kokosovega olja;

Potrebujete tudi kozarec z navojnim pokrovčkom, leseno žlico in čisto krtačko maskare. V kozarcu zmešamo ritor in kokosovo olje, premešamo z leseno žlico (naj bo lesena, ker se pri reakciji z železovimi ali aluminijevimi kislinami sproščajo kisline, ki mešanici ne bi škodile, bolje pa je z lesenim mešalnikom). Ko dobite homogeno zmes, dodajte tekoči vitamin E, ponovno premešajte. Kozarec tesno zaprite in pretresite.

Aplikacija je zvečer, pred spanjem. S gibi od korenin do konic trepalnic nanesite s čopičem za maskaro. Ne izpirajte in pustite delovati čez noč. Postopek je treba izvajati redno in v daljšem časovnem obdobju. In če želite uživati ​​v sočnih, plitvih ustnicah in dolgih, obsežnih trepalnicah, poskusite WondaLips !

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *