Ketogena dieta? S Keto Gurujem boste na vrhu!

keto guru

Ugotovimo, zakaj svetovni uspeh Keto Guru , končno na voljo tudi v Slovenija. Keto dieta, znana tudi kot ketogena dieta, je tako imenovana dieta z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov, z drugimi besedami, vključuje uživanje visoke ravni maščob in zelo zmerne količine ogljikovih hidratov. Ta dieta svojo učinkovitost pri zmanjševanju telesne teže temelji na sposobnosti spodbujanja hujšanja s preoblikovanjem maščobe, ki je že prisotna v telesu, v energijo.

Uradna stran

Največja prednost keto diete in razlog, zaradi katerega je postala tako slavna, je zagotovo v tem, da je mogoče zaužiti okusno hrano v želenih količinah: meso, ribe, jajca in sire ali karkoli, kar vsebuje veliko količino maščobe. Po drugi strani pa je treba popolnoma prenehati jemati ogljikove hidrate. To pa ima lahko dolgoročno precej resne posledice, med drugim: pomanjkanje energije, pojav tako imenovane »keto gripe«, vse do okvare notranjih organov.

keto guru, keto dieta

Zato vsakdo, ki je na ali namerava iti na ketogeno dieto, potrebuje Keto Guruja! Šumeče adjuvantne tablete, zahvaljujoč katerim si ne boste več morali odrekati ogljikovih hidratov in skrbeti za svoje počutje.

Kaj je Keto Guru in čemu služi

Med procesom hujšanja, ki ga izvajamo s ketogeno dieto, so naravne šumeče tablete Keto Guru sposobne oskrbeti telo z vsemi esencialnimi snovmi in mikroelementi, potrebnimi za čim boljši opravljanje vseh svojih funkcij. Jemanje Keto Guruja pomaga preprečiti pomanjkanje vitaminov, pa tudi kalcija in magnezija. Pomagajo tudi pri preprečevanju dehidracije (ni neobičajno, če sledite keto dieti strogo in dolgo časa ).

Je naraven izdelek brez stranskih učinkov in kontraindikacij, ki odlično deluje tako za ženske kot moške.

ženski zrezek

Keto Guru: Ali res deluje? Ocene s forumov

Potem ko je pridobil ogromno popularnost na straneh, ki se ukvarjajo z izdelki za zdravje in dobro počutje po vsem svetu, je Keto Guru pred nekaj dnevi končno prispel v Italijo!

Šumeče in naravno prehransko dopolnilo, razvito posebej za podporo telesu med ketogeno dieto in izboljšanje njenih rezultatov.

steklo, centimeter

Keto Guru vsebuje izključno naravne sestavine, vitamine in minerale v sledovih, ki lahko povečajo raven energije celotnega organizma.

Izdelek resnično deluje in na spletu, tudi pri nas v Slovenija, se začenjajo pojavljati zelo pozitivne ocene, ki vsebujejo mnenja tistih, ki so ga že začeli uporabljati s presenetljivimi rezultati. Tudi veliki svetovni strokovnjaki za keto dieto so izrazili zelo pozitivno mnenje o tabletah.

Navodila: Kako uporabljati

Strogo slediti keto dieti z uporabo Keto Guruja je veliko lažje, prav tako jemanje šumečih tablet. Ena tableta, raztopljena v vodi pri sobni temperaturi in vzeta vsako jutro za zajtrk, bo preprečila simptome keto diete in izboljšala njene rezultate.

Sestavine: rezultati, učinki in kontraindikacije

sladoled, špinača

Izdelek vsebuje: L-GLUTAMIN, KALIJ, MAGNEZIJ in VITAMINE SKUPINE B. Ta sestava omogoča:

  • Aktivne sestavine šumečih tablet ostanejo aktivne ves dan, med delom, sproščanjem ali celo med konico. Lahko pospešijo metabolizem in sprožijo močan proces izgorevanja maščob, brez potrebe po telesni aktivnosti. Dobljeni rezultati so dolgotrajni.
  • Brez stranskih učinkov – Zahvaljujoč naravni formulaciji in uravnoteženemu vitaminskemu kompleksu tablete Keto Guru ne vplivajo negativno na normalno delovanje organov in celotnega organizma.
  • Mišice niso prizadete: sestavine Keto Guruja lahko razgradijo podkožno maščobo, ne da bi pri tem vplivale na mišično maso, nasprotno, jo povečajo. Te komponente lahko preprečijo zmanjšanje elektrolitov v krvi med ketogeno dieto in spodbujajo zdravo hujšanje.

Opomba : Učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Cena Keto Guru na uradni spletni strani

keto guru ženski bazen

Original Keto Guru se prodaja samo na spletu, na spletnem mestu proizvajalca (ni v lekarnah ali spletnih trgovinah, kot sta Amazon ali Ebay).

Tablete se prodajajo v Slovenija po 50 % znižani uvodni ceni. Pravzaprav je mogoče kupiti paket Keto Guru po ceni 49 evrov namesto 98 evrov.

Če želite to izkoristiti v Slovenija, samo izpolnite naročilnico na domači strani uradne spletne strani.

Ko vnesete svoje ime, priimek in telefonsko številko, vas bo poklical prijazen in pripravljen sodelavec, ki bo določil naročilo in komu boste navedli naslov za dostavo.

Šumeče tablete bodo prispele v nekaj dneh na naslov, ki ste ga navedli, plačate pa jih lahko neposredno ob dostavi, z gotovino, kurirju.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *