Pusta dieta

Pusta dieta

Posodobitev: Lean Diet se ne prodaja več v Slovenija in je zato ni mogoče naročiti.

Kot alternativni izdelek vam priporočamo Keto Light Plus .

Pusta dieta, dodatek, ki vam bo pomagal, da se trajno znebite kilogramov in madežev.

Zdaj je v javnosti postalo znano, da odvečni kilogrami ne predstavljajo ovire le z estetskega vidika, temveč se štejejo predvsem za pravi primanjkljaj z zdravstvenega vidika, saj so vpleteni v pojav motenj in bolezni, ki skorajda vpliva izključno na osebe s prekomerno telesno težo.

Naročite zdaj

Poleg ogrožanja funkcionalne mobilnosti posameznika (ki bo težko izvajal običajne vsakodnevne kretnje, kot je vzpenjanje po stopnicah ali hoja), se odvečni kilogrami običajno kopičijo v dobro lokaliziranih maščobnih plasteh, ki na koncu izkrivljajo anatomsko harmonijo in izkrivljajo. običajne oblike. V teh primerih govorimo o prekomerni telesni teži ali v najslabšem primeru debelosti, androidu ali tipično moškem ali morda ginoidnem in zato posebno ženski).

Poleg tega je znanstveno priznano, da prekomerna telesna teža prispeva k razvoju določene nagnjenosti k veliko resnejšim boleznim, kot so osteoartritis, zamaščenost jeter, presnovni sindrom, srčno-žilne težave in hipertenzija, koronarna srčna bolezen in možganska kap, sladkorna bolezen tipa 2, odpoved dihanja (sindrom «spalna apneja») itd.

Natančno upoštevanje stroge diete in redno vadbo aerobne telesne dejavnosti bi že sami po sebi predstavljali dve odločilni praksi, vendar je vse pogosteje pri moških in ženskah te prakse težko uskladiti s službenimi in družinskimi obveznostmi, onemogočajo se dobri nameni. povprečni, če ne celo neobstoječi rezultati pri subjektih, ki že nimajo motivacije in vztrajnosti.

Na pomoč priskoči tudi kirurgija, ki poskuša to težavo izkoreniniti ali vsaj zajeziti, pomislite le na želodčni trak, ki je zdaj že rutinska operacija, vendar se marsikdo raje odloči za cenejše in predvsem manj invazivne rešitve. Pusta dieta predstavlja veljavno alternativo, ki je prava za vas.

Kaj je PUSTA DIETA

Lean Diet je raztopina v prahu, ki je bila šele pred kratkim predstavljena na mednarodnem trgu, ki zahvaljujoč svoji inovativni formuli in kombiniranemu delovanju naravnih sestavin pomaga drastično zmanjšati maščobo na trebuhu in bokih, ne da bi negativno vplivala na zaloge. transverzalno na vaše razpoloženje. Doživeli boste izkušnjo hujšanja brez prevelikih odrekanj ali nepotrebnih odrekanj, ne bo vam treba porušiti svojih navad, posebna mešanica Lean Diet bo olajšala presnovne procese tako, da se bo namesto vas borila z maščobo.

Za optimizacijo dobljenih rezultatov pa je priporočljivo, da vitko dieto spremljate z nizkokalorično dieto in zmerno telesno aktivnostjo. Čeprav deluje skoraj takoj, je Lean Diet izdelek, katerega učinkovitost je dolgoročno usmerjena, saj vzpostavlja pravilnost fizioloških presnovnih procesov in tako v slabem smislu ustvarja optimalne pogoje za telo za zaužitje in takojšnjo sintezo osnovnih hranil. ne da bi jih »shranili« v rezervnih maščobnih tkivih.

Kako deluje PUSTA DIETA

Znani shujševalni učinek vitke diete se v bistvu razvije v naslednjih korakih:

  1. Pospešuje presnovne procese z normalizacijo njihovih vrednosti;
  2. Dobesedno kuri maščobne celice, zaradi česar telo nadomešča pomanjkanje energije tako, da jo zbira iz maščobnih oblog, s čimer zmanjša in preoblikuje trebušno silhueto;
  3. Pospešuje izločanje inzulina, hormona z beljakovinsko matriko, ki omogoča človeškemu telesu, da zaužito glukozo s hrano sintetizira kot neposreden vir energije in tako prepreči liposintetično delovanje ali pa presežek pretvori v lipide;
  4. Poveča občutek sitosti, kar olajša sposobnost subjekta, da se drži nizkokalorične diete, ne da bi se vdal skušnjavam;
  5. Bistveno zavira absorpcijo kalorij, predvsem ogljikovih hidratov in maščob, ki jih je znano težje odstraniti;
  6. predstavlja dostojen vir beljakovin, ki so odgovorne za rast mišične mase na račun maščobnih nabiranja; Prednosti so bile ugotovljene tudi na epidermalni ravni, Lean Diet se bori z nadležnimi kožnimi madeži, kot je celulit, pa tudi z mozolji in aknami.

Kako se uporablja PUSTA DIETA

Zaužitje Puste diete je zelo preprosto, le 2 (za ženske) ali 3 (za moške) žlice pripravka zmešajte v dvesto ml mleka, dobro premešajte, dokler ne dobite homogene zmesi brez grudic in nato varno spijte pridobljeni «koktajl». da bodo učinkovine začele delovati v štirih urah. Čez dan je možno zaužiti Pusto dieto namesto enega od glavnih obrokov, zato je primeren za vsakodnevno uporabo tudi srednje do daljše obdobje (izdelek je naraven, nima kontraindikacij ali stranskih učinkov).

PUSTA DIET ima rezultate in učinke sestavin

Za razliko od številnih konkurenčnih izdelkov na trgu, ki se ponašajo z visokim odstotkom kemičnih dodatkov in sintetičnih snovi, je Lean Diet sestavljen iz bogatega šopka strogo in izključno ekoloških sestavin in to je pravzaprav skrivnost njenega uspeha.

Pojdimo v podrobnosti in poglejmo, kako delujejo njegove aktivne sestavine: MLEČNE PROTEINI, predstavljajo vir esencialnih beljakovin z zmanjšanim vnosom kalorij in zato lahko spremljajo občutek sitosti ter spodbujajo anabolizem mišic; INZULIN, saj je odgovoren za procese liposinteze, saj je znano, da režim z nizkim glikemičnim indeksom zavira stimulacijo lakote in zmanjšuje kopičenje maščob; ZELENA KAVA, saj je sposobna sproščati in sproščati maščobne kisline v cirkulacijskem sistemu ter spodbujati izločanje adrenalina, ki sodeluje v procesih lipolize (proces razgradnje trigliceridov), predvsem pa klorogenske kisline, znanega antioksidanta, ki zavira sproščanje glukoze v kri, zmanjša absorpcijo sladkorja v črevesju;

ZELENI čaj, ki pomaga pri drenažnem delovanju, znižuje raven holesterola LDL, daje dolgotrajen občutek sitosti ter spodbuja bazalni metabolizem in procese termogeneze (usmerja hranila v proizvodnjo energije in ne rezervnih maščobnih oblog), ima tudi dobro vazodilatacijsko sposobnost; KAKAVOVE JAGODE, ki zahvaljujoč antioksidantom, bolj znanim kot katehini, delujejo pozitivno, tako da dodatno spodbujajo presnovne procese; Tem glavnim sestavinam je nato dodan kompleks mineralov in vitaminov, ki še dodatno poudarijo zgornje prednosti.

PUSTA DIETA cena in kje jo kupiti

Da bi se izognili številnim spletnim prevaram, priporočamo, da kupite Lean Diet na uradni spletni strani. Izvedba naročila je dokaj preprosta in intuitivna, le izpolnite obrazec tako, da vnesete zahtevane podatke, kot so ime, priimek in telefonska številka, nato pa pri odgovornem operaterju določite podrobnosti naročila, ki vas bo kontaktiral in izvedel plačilo šele na čas dostave blaga. Doplačila ne bodo potrebna, saj je dostava popolnoma brezplačna. Standardna cena paketa Lean Diet je 94,00 eur, če pa pohitite z naročilom, pa lahko še vedno izkoristite 50 % popust, ki ceno zniža na skromno vsoto 47,00 eur.

Pričevanja o PUSTI prehrani

»Od nekdaj sem imela mehke oblike, čvrste postave, skratka, a sem se po nosečnosti dotaknila kvinta in predvsem kljub strogim dietam in prehranskim dopolnilom nisem mogla izgubiti niti pol kilograma, a se nisem odpovedala in sem iskal alternativo od cenejšega, tako sem naletel na pusto dieto in ji rečem čudežna je premalo, izgubila sem 13 kilogramov v slabem mesecu po samo enem zdravljenju …. nameravam kupiti vsaj dva več ciklov … tega koraka se ne bom trudil, da bi dobil fizično obliko, ki sem jo vedno zavidal drugim.»

Dominga, 26 let

»Mislim, da je čudovit pridevnik najprimernejši za opis vitke diete, najprej začnimo pri rezultatih, 11 kilogramov po približno mesecu dni je skoraj zavidljiv cilj, da ne omenjam dejstva, da mi ni bilo treba veliko odrekati, sama po sebi je pijača okusna, kdo bi si mislil shujšati s čokolado, da ne omenjam daleč od previsokih stroškov, je najcenejši, a najučinkovitejši nakup, ki sem ga opravil na spletu. Osebno sem dosegel svojo idealno težo, vendar sem iz previdnosti že kupil drugo rezervno zalogo, enega od obrokov več kot rad zamenjam s skodelico mešanice.

Lorna stara 31 let

Posodobitev: Lean Diet se ne prodaja več v Slovenija in je zato ni mogoče naročiti.

Kot alternativni izdelek vam priporočamo Keto Light Plus .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *