Težave s sluhom? Licustin vam lahko pomaga

licustin italijaLicustin je kompaktna naprava, ki ponuja številne pozitivne učinke na sluh. Njegov proizvajalec trdi, da gre za učinkovit izdelek, ki ga lahko diskretno nosijo vsi, ki imajo težave s sluhom ali trpijo za tinitusom in na povsem naraven način vpliva na sluh. Pozitiven pokazatelj resnične učinkovitosti tega izdelka izhaja iz pregledov in mnenj strank, ki so že na voljo na forumih, ki obravnavajo naravne rešitve za težave s sluhom. Večina tistih, ki so jo uporabljali, verjame, da je ta inovativna in učinkovita naprava sposobna ponuditi vrsto prednosti, njena uporaba pa je udobna in diskretna.

Uradna stran

 

Poglejmo torej razloge za toliko pozitivnih mnenj o Licustinu, analizirajmo njegove lastnosti in prednosti ter ugotovimo, kje ga kupiti po najboljši ceni.

Kako delujejo slušni aparati?

Slušni aparat je uporaben pripomoček za tiste s težavami s sluhom, opremljen z mikrofonom, slušalkami in sposoben oddajati zvoke, ki jih sprejemajo od zunaj. Njegova naloga je najprej ujeti te zvoke, ki jih čip nato obdela in ustrezno ojača.

Seveda ne smemo pozabiti, da so za sprejemanje in obdelavo zvokov odgovorni predvsem naši možgani. Zahvaljujoč napredni tehnologiji, sodobni slušni aparati ne samo ojačajo obdelani zvok, temveč omogočajo uporabniku, da usmeri svojo pozornost in zaznavanje na tisto, kar mu je ljubše.

Tovrstna naprava, ki se namesti neposredno v sluhovod, kontinuirano izvaja akustično oceno okolja, da izbere ustrezno ojačanje zvokov, ki jih uporabnik lahko izboljša z nastavitvijo naprave pred nošenjem.

Na tem področju so raziskave in tehnologija v zadnjih desetletjih naredile velik napredek, da bi izboljšali delovanje teh naprav, pa tudi njihovo zasnovo, da bi bile čim močnejše, a diskretne in skoraj nevidne.

Po mnenju tistih, ki proizvajajo tovrstno tehnologijo, za razliko od drugih izdelkov, zdravil, ki se prodajajo v lekarnah, prehranskih dopolnil itd. to predstavlja najbolj veljavno in takojšnje zdravilo, da ponovno pridobimo svoje slušne sposobnosti in se vrnemo k polnemu življenju.

Kaj je Licustin in kako deluje?

Licustin je rezultat kombinacije izkušenj, napredne tehnologije in najnovejših mednarodnih odkritij na področju avdiologije.

Gre za zelo majhen ojačevalnik, ki po vstavitvi v uho postane praktično neviden.

Uporabno v številnih situacijah: med pogovorom ali gledanjem televizije. Njegovo upravljanje je hitro in enostavno. Postopno ojačanje zvoka med uporabo vam omogoča natančno prilagajanje intenzivnosti ojačanja potrebam vsakega uporabnika. Ta majhna naprava ponuja novo kakovost prenosa zvoka, zahvaljujoč kateri je čistejši in jasnejši.

Kompaktne dimenzije naprave Licustin JH-907 izkoriščajo anatomijo ušesne školjke, ki kot lijak zbira zvoke in jih nato pošilja v sluhovod.

Po mnenju strokovnjakov lahko slušni aparati pomagajo zmanjšati vpliv in težave, povezane s tinitusom.

Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

slušne funkcije licustin italia

 

Licustin: Značilnosti in tehnične specifikacije

Tu so tehnične lastnosti in specifikacije, ki po mnenju proizvajalca in številnih strokovnjakov uvrščajo slušni aparat Licustin JH-907 med najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na trgu:

 • Največja vhodna moč 125 ± 3 dB
 • Ojačitev zvoka 30 ± 5 dB
 • Raven zvočnega tlaka 115 dB ± 4
 • Harmonično popačenje ≤10%
 • Razpon 200-3000 Hz
 • Vhodni šum ≤32dB
 • Velikost baterije A10

Te lastnosti vplivajo na kakovost prenosa zvoka in so temeljne pri izbiri najboljšega slušnega aparata.

Najbolj priljubljene funkcije v ocenah in ocenah strank

Ogledali smo si številne komentarje in mnenja na spletnih forumih v Nemčiji, kjer je ta izdelek zelo priljubljen. Stranke so želele deliti podrobne zgodbe in pričevanja o svojih izkušnjah z Licustinom. Nekateri celo pravijo, da je to edini slušni aparat, ki se dobro prilega ušesu in ne povzroča nobenih težav. (Nekateri so šli celo tako daleč, da so rekli, da lahko v njem brez težav celo spijo.) Ne manjka strokovnih mnenj, ki so tudi popolna in zelo podrobna. Zdi se, da tudi zdravniki začenjajo svojim pacientom vse pogosteje priporočati Licustin.

Če pogledamo ocene in mnenja, ki jih na forumih o slušnih težavah delijo že številni uporabniki, se pokaže zelo pozitivna slika Licustina, med glavnimi razlogi za njegov uspeh najdemo naslednje značilnosti:

 • Univerzalno – ustreza desnemu in levemu ušesu;
 • Diskretno – ko je nošen postane skoraj neviden;
 • Učinkovito – aktivira funkcijo ojačanja takoj, ko se nosi;
 • Ima ročno nastavitev glasnosti zvoka;
 • Ima ergonomsko obliko, zaradi česar je udobna za uporabo;
 • Izdelana je z udobnimi silikonskimi vložki;
 • Ima res ugodno ceno (če je kupljen neposredno na uradni spletni strani proizvajalca);

licustin pomaga pri sluhu

Kako uporabljate Licustin? Previdnostni ukrepi za uporabo

Uporaba slušnega aparata Licustin je zelo preprosta: samo pritisnite gumb, da aktivirate ojačevalno funkcijo in napravo postavite v uho. Ko ga nosite, lahko nastavite zvok na najbolj udobno raven (za to uporabite majhen gumb, ki deluje kot regulator glasnosti). Ta naprava je razvita s tehnologijo, ki omogoča sprejemanje celo nizkih tonov, šepeta in hkrati zmanjša hrup, ki prihaja na primer z ulice. Licustin deluje inteligentno, ker je sposoben prepoznati posamezne zvoke in smer, iz katere prihajajo, kar pomaga tudi pri treniranju možganskih veščin, povezanih s sluhom.

Za najboljšo uporabo zdravila Licustin (glede na to, kar izhaja iz priporočil proizvajalca in mnenj potrošnikov), je treba upoštevati nekaj majhnih previdnostnih ukrepov:

 1. Nastavite glasnost na najnižjo raven ali izklopite napravo, preden jo vklopite.
 2. Izberite pravo velikost slušalk, da se izognete dodatnemu hrupu.
 3. Postopoma povečujte glasnost, da se izognete nenadnemu povečanju zaznave zvoka.
 4. Če slišite zvoke, preverite, ali je velikost blazinice gela primerna in da ni puščanja zraka.
 5. Redno čistite ušesne čepke, da zagotovite daljšo življenjsko dobo in pravilno uporabo slušnega aparata.
 6. Če slušnega aparata dalj časa ne uporabljate, odstranite baterije, da preprečite erozijo sestavnih delov slušnega aparata.
 7. Hraniti izven dosega otrok.
 8. Naprava ni vodoodporna, odstraniti jo je treba pred tuširanjem ali na morju in v bazenu.

Ugodna cena Licustin in brezplačna dostava samo na uradni spletni strani Italije

Za naročilo originalnega slušnega aparata Licustin, po najboljši ceni in brez stroškov pošiljanja (izberete lahko standardno dostavo, z dostavo v 3-4 dneh, ki je popolnoma brezplačna, ali hitra dostava, z dostavo v 1 dnevu za samo 4,99 eur ) samo vnesite svoje podatke v spletni obrazec, ki je na voljo na uradni spletni strani izdelka. Pomembno je, da navedete pravilno kontaktno telefonsko številko, saj vas bo predstavnik distribucijskega podjetja po telefonu kontaktiral za pojasnitev podrobnosti o točnem naslovu, datumu in kraju dostave. Na uradni spletni strani je cena Licustina znižana in lahko plačate skoraj polovico tistega, kar bi plačali drugje. Hvala dejstvo, da naprava ni na voljo v lekarnah, spletnih trgovinah (Amazon,

Načini plačila, ki so na voljo po vaši izbiri, vključujejo plačilo po povzetju (plačilo po povzetju) ali predplačilo s spletno kartico.

Cena izdelka je enaka po vsej Evropi.

licustin precio italija

 

Predlog

Dobro počutje našega slušnega sistema gre tudi skozi pravilno prehrano. Z oskrbo telesa z vsemi vitamini in minerali, ki jih potrebuje, lahko ohranimo ali izboljšamo zdravje sluhovodov in nam pomagamo, da bolje slišimo.

Botton Licustin je pameten, diskreten, udoben in popolnoma varen akustični ojačevalnik za vsakogar . Zahvaljujoč temu izjemno zmogljivemu ojačevalniku je mogoče doseči odlične rezultate pri povečanju slišnosti že ob prvi uporabi. Ne glede na starost ali obstojnost izgube sluha.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *