MaxiSize – Zadovoljen, zadovoljen!

Pomembne informacije: MaxiSize ni več na voljo na trgu v Slovenija. Informacije o izdelku najdete v spodnjem pregledu, vendar ga ne boste mogli naročiti. Stile Bio priporoča Erogen X , ki ima podobne lastnosti in ga stranke zelo cenijo.

Ob neskončnem številu izdelkov za povečanje moških spolovil je težko izbrati pravega, tudi zato, ker imate v večini primerov opravka z neučinkovitimi ali celo škodljivimi izdelki. Po drugi strani pa je lahko veliko izbire dobra stvar, saj pušča prostor, da se vsak odloči, katera je popolna rešitev za njegove potrebe.

Nekateri moški izberejo tablete in obliže, drugi raje uporabljajo podaljške in/ali črpalke za mehansko in začasno povečanje velikosti penisa. Od danes pa je učinkovit MAXISIZE na voljo tudi v Slovenija. Nov izdelek z dokazano učinkovitostjo, ki deluje kot naravno in dokončno zdravilo za majhno velikost penisa mnogih moških.

Kaj je MAXISIZE

Maxisize izdelek za povečanje velikosti penisa z učinkovito in udobno formulacijo gela. Maxisize je oblikovan tako, da takoj poveča raven dušikovega oksida v penisu. Dejansko je dušikov oksid, ki ga vsebuje gel, tisti, ki omogoča, da se mišice penisa sprostijo, razširijo in črpajo kri na veliko učinkovitejši način. Rezultati so vidni skoraj v trenutku.

Njegova formulacija je zasnovana za transdermalno porazdelitev skozi kožo, zato njene sestavine delujejo zelo hitro. Vse to omogoča, da gel Maxisize zagotavlja večje erekcije, ki jih spremlja povečanje trajanja in moči. Vse to, ne da bi se morali zateči k jemanju dodatkov večkrat na dan.

Kako deluje MAXISIZE

Toda kako deluje Maxisize? Kmalu se reče.

Njegove posebne sestavine, združene v eni sami spojini, blagodejno vplivajo na tkiva penisa, ki se širijo skupaj s komorami kavernoznih tkiv, kar prispeva k resničnemu povečanju velikosti penisa tako v dolžini kot v premeru.

Gel zahvaljujoč masažnim gibom, s katerimi se nanese, močno vpliva na erekcijsko sposobnost do skupnega povečanja dolžine penisa za 5 cm, že od prvih nanosov.

Za najboljše možne rezultate bi bilo priporočljivo, da gel Maxisize nanesete pol ure pred spolnim odnosom. Gel bo zagotovil dodatno stimulacijo, ki lahko poveča velikost penisa tako v dolžini kot v debelini. In to bo pozitivno vplivalo na trajanje in uspešnost spolnega odnosa.

Kako se uporablja MAXISIZE

Gel Maxi Size se prodaja v priročni tubi, ki jo lahko vedno nosite s seboj. Če poznate svojega spolnega partnerja, ga lahko prosite, da nanese gel, s čimer aplikacijo spremenite v erotično igro, uporabno za oba.
Uporaba MAXISIZE je zelo preprosta.

 1. Iz tube iztisnite pravo količino gela.
 2. Gel nanesite na penis tako, da ga vmasirate po dolžini.
 3. Pripravite se na prave norosti.

MAXISIZE sestavin

Sestavine, ki jih vsebuje MAXISIZE gel, od katerih se večina uporablja že stoletja zaradi svojih lastnosti, so posebej oblikovane tako, da delujejo pri lokalni uporabi. Natančneje, njegove glavne sestavine so:

 • L-arginin  : aminokislina, ki zvišuje raven dušikovega oksida, kar spodbuja širjenje krvnih žil, kar omogoča učinkovitejši pretok krvi. Povečanje pretoka krvi neizogibno omogoča bolj takojšnjo in trajnejšo erekcijo.
 • Vitamin C: nedavne študije so pokazale, da je vitamin C izjemno koristen in potreben za pravilno spolno aktivnost. Pravzaprav ne le poveča libido, ampak skrajša čas okrevanja in pri transdermalni uporabi poveča trajanje in čvrstost erekcije.
 • Ekstrakt morskih alg  : lahko naredi kožo bolj elastično, omogoča boljšo absorpcijo aktivnih sestavin in daje občutek spolnega užitka ob nanosu.
 • Mangovo maslo  : ne le ima visokokakovostno mazalno delovanje, ampak vsebuje tudi esenco manga, ki je že od nekdaj znana po svojem afrodiziačnem učinku.

MAXISIZE Rezultati in učinki

Tu so zagotovljeni učinki uporabe Maxisize:

 • Daljša in trdnejša erekcija.
 • Povečana občutljivost penisa.
 • Dolžina in debelina penisa se bosta vidno povečala.
 • Penis se bo povečal in dobil anatomsko pravilno obliko.
 • Trajanje spolnega odnosa se bo močno povečalo.
 • Orgazem bo prišel lažje in se bo podaljšal.

MAXISIZE pričevanj

»Predvidljivo, ko so leta tekla, je moja zmožnost za seks, ki je bil zadovoljiv za mojo ženo in naju, upadala. Nisem se mogla zateči k znameniti modri tabletki, ker imam druge patologije, ki prepovedujejo njeno uporabo, a se spolnemu užitku nisem želela popolnoma absolutno odreči. Prijatelj, mlajši od mene, mi je priporočil Maxisize, ker ga je sam preizkusil in ugotovil, da je zelo učinkovit. Preizkusil sem ga takoj, ko sem ga dobil in ni bilo treba dolgo čakati, da sem dobil prve rezultate. Tudi moja žena, ki ji nisem nič rekel, je opazila prijetno spremembo in z njo sem več kot zadovoljen. Lahko rečem, da sem še vedno moški moški. Verjamem, da bom kupil druge pakete,

Mnenja MAXISIZE: Mario, 61 let

»Zaradi obdobja velikega stresa je spolno življenje z možem postajalo vse manj prijetno in nezadovoljivo. Sram ga je bilo kontaktirati našega zaupanja vrednega zdravnika in zato sem se odločil poiskati alternativno rešitev. Našla sem veliko pozitivnih mnenj o Maxisizeu in se odločila, da ga kupim in naj ga preizkusi moj mož. Čeprav skeptičen, je takoj poskusil in še danes se mi ne neha vsak dan zahvaljevati. Ponovno je dobil moč in ne skrivam, da sem imel tudi jaz od tega koristi. Priporočam ga vsem, ki imate podobno težavo, poleg tega pa moram reči, da poleg spodbujanja njegove funkcionalnosti lahko poveča velikost penisa. Resnično učinkovit in veljaven izdelek.»

Mnenja MAXISIZE: Antonella, 49 let

Pomembne informacije: MaxiSize ni več na voljo na trgu v Slovenija. Informacije o izdelku najdete v spodnjem pregledu, vendar ga ne boste mogli naročiti. Stile Bio priporoča Erogen X, ki ima podobne lastnosti in ga stranke zelo cenijo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *