Melatonin – Za boljši spanec in boljše počutje. Ali res deluje?

Melatonin BluPharma 120 za boljši spanec Ocene ItalijaMelatonin BluPharma 3mg  je revolucionarni dodatek v kapsulah, razvit za vse tiste, ki se želijo med spanjem vrniti k počitku. Ne glede na način življenja, starost ali vzrok nemirnega spanca… Melatonin lahko uporablja vsak in je zaradi svoje naravne sestave varen.

Uradna stran

Na trgu v Slovenija so originalne kapsule Melatonin na voljo po znižani ceni, neposredno na uradni spletni strani.

Prav o originalnih kapsulah Melatonin bomo govorili v tem poglobljenem pregledu, da bi razumeli, zakaj je eden najbolj priljubljenih in cenjenih izdelkov na spletnih forumih, namenjenih dobremu spancu. Ogledali si bomo ocene in mnenja tistih, ki so ga že uporabljali. Poleg tega bomo izvedeli, katere sestavine vsebuje njegova sestava, kako se uporablja in kako ga kupiti po najboljši ceni.

Melatonin: kaj je to? za kaj je to?

Melatonin

Kaj je melatonin? Melatonin je naravni hormon, ki ga izloča vaše telo, ki pomaga vzdrževati vaš cikel budnosti in spanja (imenovan tudi «biološka ura»). Melatonin se proizvaja tudi sintetično in je na voljo brez recepta kot prehransko dopolnilo brez recepta.

Melatonin se najpogosteje uporablja, saj pomaga pri:

 • zmanjšati zamik curka;
 • uravnava cikle spanja;
 • zdravljenje motenj spanja med izmenskim delom pri ljudeh z izmeničnimi urniki dela;
 • zdravljenje splošne nespečnosti;

Cikel budnosti in spanja je proces spanja in budnosti; pri ljudeh to pomeni povprečno 8 ur nočnega spanja in 16 ur dnevne aktivnosti. Po mnenju nekaterih strokovnjakov ima dodajanje melatonina veliko uporab, od motenj spanja do zdravljenja raka.

Kako deluje melatonin?

Naravni melatonin je v maščobi topen hormon, ki ga proizvaja epifiza v možganih. Sintetizira se iz aminokisline triptofan in se nato sprosti v kri in cerebrospinalno tekočino ter prečka krvno-možgansko pregrado. Pošilja sporočila agonistu receptorjev v možganih in drugih delih telesa, da pomaga nadzorovati cikle spanja in budnosti.

Cirkadiani ritem je notranja ura našega telesa, ki vzdržuje in uravnava naše dnevne funkcije. Ena od funkcij cirkadianega ritma je nadzor cikla spanja in budnosti v našem telesu. Melatonin, naravno proizvedena kemikalija, pomaga uravnavati naš cikel spanja. Možgani začnejo sproščati melatonin od sredine do poznega večera in nadaljujejo s proizvodnjo vso noč. Melatonin signalizira našemu telesu, da je čas za spanje , in nas spodbudi, da se zjutraj zbudimo, ko možgani prenehajo proizvajati melatonin.

Sproščanje melatonina v našem telesu lahko postane neenakomerno in/ali zmanjša proizvodnjo. Ljudje, ki delajo v netradicionalnih izmenah, imajo jet lag ali trpijo za nespečnostjo, imajo lahko nenormalne vzorce sproščanja melatonina. Melatonin se v številnih lekarnah prodaja kot dodatek brez recepta. Jemanje melatonina 30-60 minut pred spanjem, ko naj bi telo naravno proizvajalo svoj melatonin, obnovi cikel spanja in budnosti, da se vrne v normalen ritem.

Ali je melatonin varen?

Melatonin je relativno varen dodatek, če se uporablja v pravilnem odmerku, stranski učinki melatonina pa so redki. Na splošno se zdi, da je ta snov relativno nestrupena, tudi pri višjih odmerkih, kot je 3 do 5 mg enkrat na dan.

Za razliko od predpisanih uspavalnih tablet melatonin ne povzroči, da telo zaspi. Melatonin je le ena izmed mnogih kemikalij, ki jih naši možgani sproščajo za uravnavanje spanja. Jemanje melatonina signalizira vašim možganom, da je čas za spanje, in začne svojo nočno rutino, da vas pripravi na spanje. Melatonin vam olajša zaspanje, ne sili vas, da zaspite.

Kaj je Melatonin BluPharma 3mg? Kako deluje?

Melatonin BluPharma 3 mg

Melatonin je prehransko dopolnilo, ne zdravilo. Vsi vemo, kako pomembno je dobro spati in končno ni več treba posegati po kemikalijah ali izdelkih na recept, da si lahko vsak večer povrnemo sposobnost dobrega počitka. Zahvaljujoč kapsulam Melatonin bo odslej na pikicah mogoče spati in počivati ​​na pravi način zahvaljujoč moči samo naravnih sestavin.

Mnenja strokovnjakov potrjujejo, kar je povedal proizvajalec, zahvaljujoč melatoninu imamo končno 100% naravno formulo, ki omogoča vsakomur, ne glede na razloge za pomanjkanje spanja, da mirno in brez skrbi za kontraindikacije ali stranske spi nazaj zaspi. učinki.

Melatonin je rezultat skrbne študije, ki je dala življenje izdelku, ki po mnenju tistih, ki so ga že preizkusili, lahko pomaga:

 • Odpravite stres;
 • Spodbujajte počitek;
 • Pomagajte, da boste hitreje zaspali.

Naročilo -50% cena

Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Inci, formulacija in sestava: seznam vseh naravnih sestavin Melatonin BluPharma 3mg

sestava sestavin

Za pripravo in sestavo kapsul Melatonin so bile izbrane samo naravne učinkovine. Po mnenju mnogih strokovnjakov za dobro spanje pravzaprav nevarna zdravila niso potrebna in lahko povzročijo neželene učinke in tudi zasvojenost.

Oglejmo si sestavine melatonina:

 • Melatonin
 • Naravni izvleček korenine in lubja magnolije
 • magnezija
 • Korenina baldrijana
 • Kamilica
 • L-teanin
 • 5-http

Torej, ne glede na osebna mnenja strokovnjakov ali kupcev, gre za naraven in varen izdelek. Melatonin ni zdravilo in zato ni potreben recept. Vsakdo ga lahko jemlje tudi dlje časa.

Melatonin BluPharma ocene iz spletnih forumov, mnenja in mnenja Italija

Melatonin BluPharma pregledi mnenja komentarji mnenja

Kaj pravijo ocene tistih, ki so že poskusili te kapsule Melatonin?

Tukaj so najbolj cenjeni vidiki zdravila Melatonin BluPharma 3mg, glede na to, kar izhaja iz pregledov, komentarjev in mnenj, izraženih na številnih spletnih forumih, ki se ukvarjajo z izdelki za spanje:

 • Pomaga uravnavati cirkadiani ritem telesa;
 • Spodbuja proizvodnjo hormonov spanja;
 • Spodbuja počitek in sprostitev;
 • Sposoben je zagotoviti prehransko koristne snovi za spanje;
 • Vsebuje 3 mg melatonina na porcijo;
 • Ima samo naravne sestavine, brez umetnih barvil, arom ali kemičnih konzervansov;
 • Je veganski izdelek brez glutena.

Obstajajo tudi številne pozitivne ocene o melatoninu, ki jih prejmejo storitve za stranke glede hitrosti dostave in strokovnosti.

Navodilo in navodilo: Kako jemati

Tukaj so navodila in odmerek za pravilno jemanje tega dodatka, kot je predlagano v navodilu za uporabo v prodajnem pakiranju originalnega izdelka. Vse kar morate storiti je, da vzamete kapsule Melatonin vsak dan, v navedenem odmerku, s kozarcem vode in končno lahko spite miren in poživljajoč spanec.

Melatonin BluPharma Italija Cena! Kje ga kupiti?

Melatonin BluPharma cena Italija

Kje kupiti Melatonin BluPharma 3mg po najboljši ceni v Slovenija? Najboljša cena Melatonina je na voljo na uradni spletni strani proizvajalca (50% popust).

Če želite izdelek prejeti neposredno na dom, za samo 49 eur namesto 98 eur, brezplačno pošiljanje in s plačilom po povzetju, morate le izpolniti obrazec na uradni spletni strani. Počakajte samo na klic telefonskega svetovalca, ki bo povedal naslov za dostavo. Melatonin BluPharma 3mg vam bo dostavljen v nekaj dneh.

Cena Melatonin BluPharma je enaka po vsej Evropi.

Melatonin: je na voljo na Amazonu ali v lekarnah?

Predlagamo, da kupite samo originalni melatonin. Pazite na nizkocenovne imitacije na Amazonu ali spletnih mestih s povezavami za nakup, kot sta Altroconsumo ali Trovaprezzo, saj se lahko izkažejo za škodljive izdelke); Melatonina ne boste našli v lekarnah ne v Rimu ne v Milanu.

radovednost

Melatonin po mnenju strokovnjakov ni pokazal lastnosti zasvojenosti, za razliko od nekaterih pripomočkov za spanje na recept. Vendar pa lahko jemanje preveč dodatkov melatonina zmanjša naravno proizvodnjo telesa in se zanaša na jemanje melatonina iz dodatkov, namesto da bi ga naredil sam.

Zaključekmelatonin je končno na voljo na italijanskem trgu po neponovljivi ceni. Te naravne in sproščujoče kapsule vam pomagajo spati in vam pomagajo bolje počivati. Za mnoge ga velja za enega od dodatkov za boljši spanec z najboljšo vrednostjo za denar, ki je trenutno na voljo na spletnem trgu.

Naročite zdaj

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *