Menstrualna skodelica, maksimalno udobje za vsako žensko

Menstrualna skodelica

Menstrualna skodelica je hipoalergena silikonska menstrualna skodelica, ki je veljaven in bolj praktičen nadomestek za uporabo tamponov in higienskih vložkov.

Uradna stran

V tem času v mesecu je za vse ženske, tudi v Slovenija, končno na voljo zelo veljavna alternativa klasičnim notranjim tamponom in higienskim vložkom: menstrualne skodelice. To so majhne posode iz lateksa ali silikona, ki se vstavijo v nožnico med menstrualnim ciklusom, ki lahko zbirajo menstrualni tok. Menstrualna skodelica, za razliko od notranjih tamponov, ne absorbira maternične krvi, ampak jo zbira v sebi, kar odpravlja vrsto pomanjkljivosti in zagotavlja izjemno udobje.

Med številnimi blagovnimi znamkami, ki vstopajo na italijanski trg za distribucijo menstrualnih skodelic, je ena, ki je ustvarila eno najljubših skodelic žensk po vsem svetu, njeno ime je Menstrualna skodelica.

Kaj je menstrualna skodelica in za kaj se uporablja?

tamponi, menstrualna skodelica

Zakaj je menstrualna skodelica boljša od drugih izdelkov za žensko higieno?

  • Enostaven za uporabo: ker se oprime sten vagine, ne drsi in ne pušča. Lahko se ukvarjate s športom in jih nosite na plaži, v bazenu in v katerem koli kontekstu.
  • Udobno: za razliko od higienskih vložkov in tamponov vam Menstrualna skodelica omogoča nošenje vseh vrst oblačil ali spodnjega perila, tudi belih tangic! Tudi gola ne bo vidna.
  • Ekonomičen: Ni ga treba zamenjati. Ob pravilni negi traja do deset let. Čisti prihranek v primerjavi s tamponi in higienskimi vložki.
  • Varno: Ni znanih primerov sindroma toksičnega šoka pri uporabi te menstrualne skodelice, saj se lahko zgodi z notranjimi tamponi.
  • Higiensko: Z uporabo menstrualne skodelice med menstruacijo imajo ženske manj okužb ali vnetij kot pri uporabi običajnih ženskih higienskih izdelkov.
  • Brez vonja : Termoplastični medicinski silikon za razliko od materialov, iz katerih so izdelani tamponi in običajni absorbenti, ne dopušča razvoja bakterijske mikroflore, ki povzroča neprijetne vonjave.
  • Zanesljivo : Menstrualna skodelica ima večjo zmogljivost kot običajni notranji tamponi in jo lahko nosite do 12 zaporednih ur.

Menstrualna skodelica: ali je res vredno? Ocene s forumov

ženska z menstrualnimi bolečinami

Menstrualna skodelica lahko vsebuje več kot en sam notranji tampon, kar omogoča večjo svobodo. Ko je menstrualna skodelica pravilno nameščena, pozabite, da jo imate. Ne čutite njegove prisotnosti in ni nelagodja.

Menstrualno skodelico lahko varno uporabljate do dvanajst ur, odvisno od pretoka, kar je pomemben prihranek v primerjavi s higienskimi vložki in tamponi, ki jih je treba menjati veliko pogosteje. To je najbolj cenjena funkcija za tiste, ki so jo že uporabljali, kot je razvidno iz pregledov na forumih.

Menstrualno skodelico je treba odstraniti vsakih 8-12 ur, da jo izpraznite in očistite. Po tem, ko ste menstrualno skodelico izpraznili in splaknili pod tekočo vodo, jo lahko takoj ponovno vstavite. Ker menstrualna skodelica zbira tok, namesto da bi ga absorbirala, ne povzroča težav za občutljivo pH in bakterijsko ravnovesje intimnih predelov.

Navodila za menstrualno skodelico: Kako uporabljati menstrualno skodelico

Menstrualna skodelica je morda videti velika, vendar se dejansko zloži sama, zaradi česar je velikost, ki se popolnoma prilega vagini. v manjši obliki pred uporabo. Ko je vstavljen, po preprostih in izčrpnih navodilih in navodilih na vložku za pakiranje, se odpre in ustvari rahlo tesnilo tik pod ali okoli materničnega vratu. Pri tem se menstrualni tok zbere v skodelici in tam ostane, dokler je ne odstranimo.

Menstrualno skodelico odstranite tako, da preprosto potisnete z mišicami medeničnega dna in skodelico približate vaginalni odprtini. S steblom zasukajte skodelico, da dosežete dno. Ko je na mestu, stisnite steblo in odstranite skodelico. Vsebino odcedite v stranišče, sperite in ponovno vstavite ali po potrebi shranite za naslednji cikel. Lažje narediti kot reči!

Menstrualna skodelica: materiali in kontraindikacije

ženska

Oglejmo si glavne značilnosti menstrualnih skodelic Menstrual Cup:

  • Izdelana iz hipoalergenega materiala. Pravzaprav so narejeni iz elastičnega in termoplastičnega medicinskega silikona.
  • Ko so pravilno nošene, jih ni mogoče zaznati in jih ni mogoče videti ali slišati.
  • Menstrualne skodelice zbirajo pretok, namesto da ga absorbirajo, in ne ovirajo občutljivega pH in bakterijskega ravnovesja intimnih predelov. To tudi pomeni, da so manj suhi in so lahko bolj udobni, ker ne absorbirajo naravnih maziv, ki jih proizvaja telo.

Opomba : rezultati so zagotovljeni, če je aplikacija uspešna.

Cena menstrualne skodelice na uradni spletni strani

Začnimo s pojasnilom, da menstrualne skodelice Menstrual Cup ne najdemo v lekarnah ali celo v spletnih prodajnih trgovinah, kot sta Amazon in Ebay.

Menstrualna skodelica

Za prejem originalne skodelice, po najboljši ceni na trgu, jo je potrebno naročiti na uradni spletni strani. Pravzaprav zadostuje, da izpolnite preprosto zahtevo za naročilo, ki je prisotna na domači strani spletnega mesta, da vas kontaktira telefonski operater, ki mu lahko sporočite naslov za dostavo. Menstrualna skodelica bo prispela neposredno na vaš dom v nekaj dneh. Opozarjamo vas, da ni treba opraviti spletnega plačila, saj ga lahko plačate neposredno kurirju ob dostavi.

Poudarjamo, da je trenutno možno kupiti menstrualno skodelico s 50 % popustom, če plačate samo 59 evrov namesto 118 evrov.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *