Nasveti za učinkovit boj proti celulitu

celulit

Mnogi bodo vedeli tisti šokantni trenutek, ko boste spoznali, da se je celulit eksponentno poslabšal. Preživeli smo ta dramatičen trenutek. In kako. Toda namesto, da bi obupali, smo pomislili, da je morda to pravi čas, da ukrepamo in premagamo ta osovražen in grd problem. Prišli smo do zaključka, da imamo vsi zelo velik prostor za izboljšave. Pomembno je, da nemudoma pobegnete v kritje na pravi način in ne da bi šli za tistimi čudežnimi izdelki, ki jih strežejo v televizijski prodaji na televiziji.

Naročite jih za učinkovit boj proti celulitu

Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam jih želimo dati in ki se nanašajo predvsem na iskanje prave motivacije v sebi za boj proti sovražniku številka ena nas žensk.
Za učinkovit boj proti celulitu se morate najprej resnično želeti znebiti. Če niste dovolj motivirani, vas vabimo (nam je uspelo in je šlo odlično), da si ogledate tiste fotografije izpred nekaj let, ko ste še bili fit, in jih primerjate s svojimi trenutnimi fotografijami. Opazili boste motečo razliko.

Počitnice so blizu, soočiti se moramo z zloglasnim testom kopalk in zakaj ne bikinijem. To je odlična motivacija, iz katere lahko črpate navdih in moč, da se trajno znebite celulita. Za poletne in zabavne zabave na plaži se moraš potruditi čim bolj.

Kako se boriti proti celulitu

plavam

Ni nujno, da se trd boj proti celulitu spremeni v tesnobno trpljenje, nasprotno, to mora postati in se z njim soočiti na zabaven in prijeten način. Na primer, če obožujete plavanje, morate samo načrtovati presneto naročnino na bazen in se s plavanjem boriti proti celulitu.

Če pa imate radi ples, se le prijavite na plesni tečaj in se s plesom soočite s celulitom! Obstaja toliko zabavnih načinov, kako se vrniti v formo in drastično zmanjšati celulit. Boj proti celulitu bi vas lahko celo spodbudil k novim razmeram in spoznavanju novih ljudi (to so edini stranski učinki boja proti celulitu).

celulit

Zelo koristno je tudi, da si vsak dan vzamete 10 minut, da se posvetite sebi za DIY masažo. Spremenite ga v pravi ritual zase, doživite ga kot resnično prijeten trenutek. Tega ne bi smeli doživeti kot nekakšno dolžnost, ampak kot malo pozornosti, ki jo je treba nameniti sebi. Samo zmasirajte kožo, da ponovno aktivirate prekrvavitev kože na nogah in zadnjici.

Za lepo kožo in pravilno nego kože poskusite naravne izdelke, kot sta krema RevitaNaturalis ali Goya Thermo-Gel Anticellulite.

Samomasaža proti celulitu

Ni nujna uporaba anticelulitne kreme ali drugih dragih izdelkov, samomasaža z vašo skupno kremo za telo bo lahko močno spodbudila cirkulacijo, ki je osnova za odpravo problema celulita. Tudi če se malo izpostavite soncu, ob pravem času in uporabite prave zaščite, je koristno za vzrok. Koži daje tudi bolj zdrav videz. Upoštevanje teh majhnih korakov vam bo pomagalo, da se učinkovito znebite celulita. Vendar pazite, da ne povzročite tesnobe ali frustracije, če rezultati prihajajo pozno.

srečna ženska

Pleši, športaj, gibaj se in predvsem… zabavaj se! Morda nikoli niste razmišljali o tem, a večer, preživet v plesu v klubu, je vreden toliko kot plesna ura v telovadnici. Nasvet žensk za ženske: zabavajte se in se počutite seksi! Bodite veseli in se znebite celulita s smehom in šalo, lažje bo, kot ste pričakovali!

Celulit ni vprašanje ‘krivde’. Sprejmite se takšne, kot ste, ne krivite se za malo preveč pomarančne kože. Vendar to ne pomeni pasivnega sprejemanja vsega, kar se zgodi. Ljubiti sebe pomeni tudi skrbeti zase, spoštovati svoje telo. Za svoje telo poskrbite lahkotno, z ljubeznijo. Proti celulitu se borite z užitkom, ne vzemite ga kot dolžnost, ampak kot trenutek prijetne pozornosti za dušo in telo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *