Neverjetna dejstva o penisu – kaj morate vedeti?

velikost penisa

Penis je vir užitka. Je tudi vir navdiha in tema številnih umetniških del. Če njegov ženski ekvivalent spominja na cvet in simbolizira plodnost, potem penis uteleša moč, trdnost, pogum in vztrajnost. Ker obstaja veliko artefaktov iz antike in prazgodovine, ki upodabljajo boginjo mater, so tudi falični simboli. Življenja ne bi bilo brez ponosa vsakega predstavnika močnejšega spola, saj je nosilec dragocenih genetskih informacij. Ker smo glavno orodje Erosa in Amourja, razumemo nekaj radovednih in presenetljivih dejstev o tem.

Pripadnik moškega spola in njegovo delovanje v antiki

kip človeka

Če se danes vsi želijo pohvaliti z velikim dostojanstvom, kar je nekako razloženo z dejstvom, da imajo v filmih za odrasle vsi igralci titanski ponos, ki ustvarja nerealna pričakovanja, potem je bila situacija pri naših prednikih zelo drugačna. Ob večji pozornosti starogrških skulptur, keramike, gravure, mozaikov in fresk bomo opazili en sam del teles upodobljenih moških, ki bi ga lahko opisali kot miniaturnega in nesorazmernega z ostalimi – njihove penise.

Mnogi predstavniki sodobne družbe se sprašujejo, zakaj je temu tako. Resnica je, da so stari Grki gojili zmernost kot lastnost značaja. Zanje je bila to ena glavnih vrlin. Po mnenju profesorja klasične zgodovine Andrewa Lira je prav to posledica dejstva, da je moško dostojanstvo pri teh skulpturah in rezbarijah le redko v pokončnem stanju.

Z velikim, pokončnim spolnim članom je bilo dovoljeno upodabljati samo olimpijske bogove in njihova sosednja mitološka bitja (satovje, kentavre, sitate itd.). Pa tudi zlikovci in antijunaki, ki so bili upodobljeni tudi s hitrimi Hispani zaslugami, bledo zagorelostjo in napetimi prsmi.

Majhen penis v teh umetniških delih kaže, da je človek nosilec temeljnih vrednot v starodavni Eladi:

  • racionalizem;
  • Intelektualnost;
  • Avtoritarnost;
  • dostojanstvo;
  • atletika;
  • Zmernost.

Koliko dejansko stane povprečna velikost penisa?

banana in centimeter

American Journal of Sexual Medicine je izračunal, da je povprečna velikost instrumenta za užitek po vsem svetu 14,2 cm. je bil postavljen. Intervjuirani moški so morali opozoriti, kakšne so bile okoliščine, ki so pripeljale do erekcije: samozadovoljevanje filma za odrasle zaradi fantazije, oralna ljubezen ali seks s partnerjem.

Zanimivo je, da so bili v zadnjih dveh kategorijah rezultati bistveno večji in hujši kot v prvi. Če želite tudi vi uživati ​​v erekciji iz titana, poskusite Potencialex – za vidno bolj spektakularne rezultate!

Naučimo se 10 neverjetnih dejstev o moškem ponosu, saj samo tisti, ki poznajo svoje telo in telo svojega partnerja, znajo ponuditi drug drugemu spolno ekstazo.

Dejstvo št. 1: Eva je bila ustvarjena iz Adamovega rebra ali… Ne čisto!

Vsi vedo, da imajo ženske kromosome XX, moški pa XY. Toda v prvih 5-6 tednih embrionalnega razvoja imajo vsi bodoči dojenčki le XX. Nato prevzame dominantni gen in lahko povzroči, da X postane Y. To spremeni tudi otrokove fiziološke lastnosti. Prihodnji moški dejansko začnejo svoj obstoj, obdarjeni z miniaturnimi jajčniki, klitorisom in vulvo, ki se nato spustijo ali oprimejo in tvorijo moda in mošnjo.

Dejstvo št. 2: Pri 45 km/h je številka 1!

V točnem trenutku ejakulacije semenska tekočina leti s povprečno hitrostjo 45 km / h in se lahko celo znatno poveča, odvisno od stopnje vzburjenja. To se zgodi, ker sperma hiti poiskati toplo, vlažno okolje, v katerem bi preživela. Ko vstopijo v nožnico, se upočasnijo in traja nekaj minut, da pridejo do maternice.

Dejstvo # 3: Imeti majhno velikost ni tako slabo!

moški presenečen v postelji

Znanstveniki so izračunali, da se majhen penis poveča v velikost večkrat več kot bolj kolosalni, katerih velikost se je pravkar spremenila z erekcijo v neerekcijskem stanju. Veliko žensk meni, da je debelina bistveno pomembnejša od velikosti. Tudi moški člani z gostejšimi in masivnejšimi glavami so odličen stimulator klitorisa oziroma vir neskončnega užitka!

Dejstvo št. 4: prilagodljivo, trajnostno in bumerang!

Leta 1999 je Komisija v nizozemski bolnišnici v Groningenu izvedla poskus, med katerim so pare, ki so imeli spolne odnose, posneli z magnetno resonanco. Zdravniki so presenetljivo ugotovili, da se je med misijonsko držo (edino, ki jo je bilo mogoče izvajati v stroju) penis upognil v obliki bumeranga. Če želite biti tudi med posteljnim rodeom iz plastike in usnja, potem bi bilo morda dobro uporabiti nekaj dobro znanih jogijskih vaj za boljšo intimno predstavo.

Dejstvo št. 5: Lahko napolni 1/3 polne kopeli za vse življenje!

kopalnica

Povprečna količina sperme, ki jo moški proizvede v življenju, je okoli 52 litrov. Če ga morate primerjati s primernim, potem preprosta kopel običajno zbere 135 l. To pomeni, da jo bo semenska tekočina predstavnika močnejšega spola napolnila za 1/3.

Dejstvo št. 6: Več, bolj sposobni!

Med ejakulacijo se običajno sprosti približno 40 milijonov semenčic, vendar lahko njihova količina doseže 600 milijonov, če je moški močno vzburjen. V svet dobesedno odleti s hitrostjo, ki je več kot dovoljena za vožnjo po majhni soseski ulici!

Dejstvo št. 7: Vstati ali ne vstati? To je vprašanje!

Urologi so ugotovili, da moški v povprečju tekmuje pokončen 11-krat na dan, med spanjem pa se vsak predstavnik močnejšega spola vzbudi vsaj 9. Kot si večina predstavlja, je jutranja erekcija nekaj povsem klinično in medicinsko normalno in naravno!

Dejstvo št. 8: Največji prvi postane zadnji s seksom!

moški, hlače, roka, velik tiča

Prejšnji rekord ameriškega igralca Jonaha Falcona 24,13 cm. mirno in 34,29 cm. v razburjenem stanju ga je izboljšal navadni mehiški državljan Roberto Cabrera iz mesta Saltillo, katerega moški ponos je 48 cm. v napačnem stanju. Na žalost nagrajenec še nikoli ni imel spolnih odnosov in ni dosegel stanja erekcije, saj je nemogoče, da bi njegovo telo prečrpalo tolikšno količino krvi v masivna kavernoza telesa!

Dejstvo št. 9: Majhna, majhna, vsekakor nevidna!

Tudi druga plat kovanca ni posebej prijetna. Moški z najmanjšim spolnim članom na svetu ima dostojanstvo le 1,5 cm. Sam priznava, da nikoli ni mogel zadovoljiti ženske, ki jo uporablja, ampak le s koristnimi sredstvi! Če bi uporabil kapsule Urotrin, ne bi imel te težave.

Dejstvo št. 10: Povprečna velikost penisa je različna glede na stanje!

moški in ženska

V mirnem stanju povprečni penis ni večji od 8,5 cm. – 10,5 c. Če je v vznemirjenem stanju, se njegova velikost poveča na 14,2 cm. Številni dejavniki vplivajo na njegovo velikost, vključno s časom, temperaturami, stopnjo vzburjenja itd.

Dejstvo št. 11: Večji kot je trebuh, manjši je – Penis!

Človek s trebuhom

Ko se staramo, si vsak od nas nabere odvečne kilograme in kalorije. Toda ta maščobna tkiva lahko dobesedno povzročijo, da penis «izgine». To seveda ne pomeni, da je zmanjšal svojo velikost. To je samo vizualni učinek!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *