OftalMaks: formula za vizualno dobro počutje na osnovi borovnic

OftalMaks kapsule

OftalMaks je dodatek v kapsulah z naravno sestavo za jasnejši vid, ki je pred kratkim prispel v Italijo. Proizvaja ga znani proizvajalec «Bernadette». Podjetje je doseglo visoko popularnost zaradi številnih uspešnih ekoloških kozmetičnih izdelkov, ki so jih v zadnjih letih lansirali na mednarodne trge. Stranke, ki so že imele priložnost uporabljati te naravne kapsule, katerih glavna sestavina je izvleček borovnice, delijo pozitivne povratne informacije in ocene ter mnenja, komentarje in pričevanja na spletnih forumih, ki obravnavajo težave z vidom.

Uradna stran

Pa poglejmo, komu je OftalMaks lahko koristen, katere sestavine vsebuje, kako ga jemati in kje kupiti s 50 % popustom na prodajno ceno.

Zakaj so borovnice dobre za oči?

kapsule, oči

Borovnica spada v družino Ericacea iz rodu Vaccinium. Je trajni grm z majhnimi plodovi in ​​izvira iz Severne Amerike. Gojijo ga predvsem v Združenih državah Amerike in je znana tudi kot ameriška borovnica. Borovnice so hranljive, bogate ne le z običajnimi hranili, ampak tudi s flavonoidi in polisaharidnimi spojinami, zato je to sadje znano tudi kot »kraljica sadja« in »kralj jagodičja«.

Borovnica je majhna modra jagoda, ki ima zunanjo lupino prekrito s plastjo belega prahu in občutljivo kašo z majhnimi semeni. Borovnice tehtajo v povprečju od 0,5 do 2,5 g in lahko dosežejo največjo težo 5 g. Celotno sadje je užitno in ima sladko-kisel okus ter dišečo in slastno aromo, ki se lahko zaužije sveže.

Plodovi borovnice so bogati s hranili, z visoko vsebnostjo aminokislin, cinka, kalcija, železa, bakra in vitaminov. Ne samo, da imajo dober prehranski učinek na zdravje, ampak opravljajo tudi močno antioksidativno funkcijo, preprečujejo staranje možganov, srca in tumorjev, mehčajo krvne žile in izboljšujejo imunski odziv.

Borovnice vsebujejo antociane, ki lahko aktivirajo delovanje mrežnice in krepijo vid ter preprečujejo utrujenost oči. Strokovnjaki za prehrano ga priporočajo kot enega izmed petih najbolj zdravih sadežev na svetu.

Močna antioksidativna sposobnost borovnic lahko prepreči proste radikale, ki poškodujejo kolagen, s čimer ščitijo celovitost kože , sklepov in žilnega sistema. Borovnice imajo funkcijo proti raku, proti staranju, izboljšujejo imuniteto, znižujejo krvni tlak in lipide v krvi, ščitijo vid in delovanje srca in ožilja.

Preberite več: 10 živil za uživanje na ketogeni dieti

Borovnice lahko upočasnijo izgubo spomina in preprečijo bolezni srca, zato jih imenujejo super sadje. Kot super sadje lahko borovnice, njihov sok in ekstrakt pomagajo preprečiti raka debelega črevesa in druge vrste raka.

Po vseh naštetih značilnostih je mogoče sklepati, da lahko redno uživanje naravnih izdelkov ali dodatkov na osnovi borovnic bistveno izboljša vid in odpravi utrujenost oči. Poleg tega lahko antocianini borovnic spodbujajo zdravje in delovanje celic mrežnice pri regeneraciji rodopsina, preprečujejo kratkovidnost in izboljšajo vid.

OftalMaks deluje tako, da izkorišča moč borovnic

oftalmaks kapsule, oči

Ta izdelek v obloženih kapsulah ponuja številne prednosti za cisto in celoten vid na splošno.

Če ga jemljemo dosledno, kot je navedel proizvajalec, bi lahko ta izdelek zaradi snovi, ki jih vsebuje, pomagal:

 • Zmanjša utrujenost oči, nelagodje in bolečino;
 • Obnoviti ostrino vida in splošne sposobnosti vida;
 • Preprečite razvoj očesnih bolezni in izgubo vida.

OftalMax ima popolnoma naravno sestavo, zaradi česar je izdelek primeren za moške in ženske vseh starosti, tudi če nimate večjih težav z vidom, a jih želite preprečiti.

Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Sestava in seznam sestavin

OftalMaks ima popolnoma organsko vsebino. Vse prisotne sestavine so naravno pridobljeni izvlečki. So hipoalergene narave in ne povzročajo neželenih stranskih učinkov, alergijskih reakcij ali drugih nevarnih kontraindikacij. Zaradi vseh teh lastnosti je izdelek brez recepta.

Tu so glavne sestavine OftalMaksa:

 • Izvleček borovnice in jastreba – kombinacija teh dveh močnih sestavin lahko izboljša naravni vid s povečanjem povprečnega vida in ga naredi jasnejšega. Te sestavine so znane tudi po svoji sposobnosti krepitve strukture mrežnice. Obe snovi sta ključnega pomena za delovanje možganov, spomina in koncentracije.
 • Ekstrakt ginka bilobe – je bogat s hranili, ki so koristni za pravilno delovanje možganov. Izboljša pretok krvi v žile mrežnice in preprečuje lomljenje očesnih kapilar. Izboljša notranjo mikrocirkulacijo v in iz očesa. Poleg tega je sposoben zagotoviti visoke ravni pomembnih antioksidantov.
 • Izvleček divjih gomoljev in gomoljev – ta kombinacija organskih elementov ščiti mrežnico in izboljšuje splošni vid. Ti dve sestavini lahko zmanjšata tudi tveganje za razvoj degeneracije očesnega tkiva, fotosenzitivnosti in sive mrene.
 • Ekstrakt omega-3 maščobnih kislin, pridobljen iz morskega psa – dober vir proantocianidinov in močnih antioksidantov. Izboljša elastičnost krvnih žil, ostrino vida in zagotavlja pravilen kontrast zaznave slike. Poleg tega pomaga normalizirati medočesni tlak, preprečuje in upočasnjuje razvoj glavkoma.
 • Empetrum Extract – je močan izvleček, ki krepi vid.

Kako se zdravilo OftalMaks jemlje? Nasvet proizvajalca

oftalmax kapsule, oči

Proizvajalec se je zelo potrudil, da je vsakodnevna uporaba OftalMax kapsul hitra in enostavna. Embalaža izdelka vključuje podroben priročnik o uporabi OftalMaxa. Navodila za pravilno uporabo so podrobna in jasna. Zelo pomembno je tudi, da te kapsule pravilno hranite v embalaži, na hladnem in suhem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe.

Oglejmo si, kako vzeti OftalMaks kapsule za izboljšanje vida v 3 preprostih korakih:

 • Vzemite dve (2) kapsuli na dan – zjutraj in zvečer ob obroku, z veliko vode;
 • Ne pozabite ostati aktivni in hidrirani!
 • Izdelek jemljite nenehno vsaj 30 dni.

Vnos se lahko izvaja dlje, če obstaja potreba.

Kupite OftalMaks s popustom na ceno!

Nakup OftalMaksa na uradni spletni strani je jamstvo za izvirnost po najboljši ceni. Enostavno z izpolnitvijo naročilnice na uradni strani proizvajalca dejansko ne boste upravičeni le do 50% popusta na ceno izdelka, ampak boste imeli brezplačno pošiljanje in možnost plačila izdelka. neposredno ob dostavi.

Bodite previdni pri drugih prodajnih kanalih (Aliexpress, Amazon, Ebay), kjer lahko najdete neoriginalne prevarantske izdelke. Naročite na uradni spletni strani in v nekaj dneh boste prejeli originalni izdelek!

kapsule, oči, ženska

radovednost

Očesne mišice so najhitrejše mišice v vašem telesu. Ekstraokularne mišice so tiste, ki nam omogočajo, da se ozremo okoli sebe v vse smeri. V vsakem očesu je šest teh mišic in številni gibi, ki jih naredijo, so neprostovoljni. To nam omogoča, da oči premaknemo na eno stran in opazimo nekaj v perifernem vidu, ne da bi zavestno gledali v to smer. Ko se obe očesi premikata v isto smer, se gibanje imenuje sakada in je najhitrejše prostovoljno gibanje, ki ga lahko naredimo.

Zaključek :  OftalMaks je naravni izdelek za boljši in jasnejši vid. Izdelek se lahko prodaja tudi pod trgovskim imenom OftalMax v različnih državah EU, vendar je vsebina in kakovost sestavin enaka. Ta izdelek ima pretežno pozitivne ocene v komentarjih, mnenjih in pričevanju na spletnih forumih, kjer pogosto velja za eno najboljših alternativ na trgu za dodatke za vid.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *