Sluh je pomemben: ohranite dobro počutje svojih ušes z OtoBio

OtoBio kapljice

Posodobitev: OtoBio se ne prodaja več v Slovenija in ga zato ni mogoče naročiti.

Relaton vam priporočamo  kot alternativni izdelek.

Pred nekaj tedni tudi v Slovenija, izdelek za pomoč pri preprečevanju težav s sluhom in se imenuje OtoBio. To so popolnoma naravne kapljice, ki jih vkapamo neposredno v uho, ki namažejo in navlažijo sluhovod ter olajšajo njegovo naravno čiščenje. Poleg tega ima Otobio, zahvaljujoč seriji izbranih sestavin, zelo koristno protivnetno delovanje.

Uradna stran

Težave s sluhom se z leti povečujejo. Pogosto je te motnje mogoče pripisati tudi slabim navadam , kot je poslušanje glasbe ali televizije pri previsoki glasnosti, drugič pa je lahko odvisno od slabe ali nepravilne higiene ali od ušesnega masla, ki ustvari zamašek pred bobničem. , preprečuje, da bi zvoki dosegli vanj in jih zadušili.

Zakaj je pomembna ustrezna higiena ušes

Čiščenja ušes ne bi smeli šteti za trivialno gesto in ne bi smeli misliti, da je tvorba določene količine voskastega materiala v ušesnem kanalu posledica slabe higiene.

ženska s pločevinko, otobium kapljice

Kako si pravilno očistite ušesa? Ušesa so v normalnih pogojih sposobna «samočiščenja». Najbolj zunanji del sluhovoda je namreč običajno zaščiten z nekakšnimi svetlimi dlačicami, ki preprečujejo vdor virusov in bakterij. Bolj notranje to zaščitno delovanje izvaja ušesno maslo, ki ni umazano, ampak nekakšna zelo uporabna pregrada, ki ščiti notranje uho in bobnič. Tukaj je razlog, zakaj v sluhovod ne bi smeli vstaviti ničesar, še manj navadnih vatiranih palčk. Ušesa je treba na zunanji strani čistiti samo s toplo vodo, da odstranimo umazanijo, ki sama pride ven, v notranjosti pa je mogoče uporabiti blažilne kapljice, kot je na primer OtoBio, ki olajšajo proces izločanja ušesnega masla.

Uporaba preagresivnih detergentov, toaletnega papirja in nevarnih tujkov, kot so vatirane palčke in podobno, lahko povzroči mikro odrgnine ali manjše ureznine, ki lahko delujejo kot zelena luč za glivično ali bakterijsko okužbo.

Samočiščenje ne deluje vedno:
Tudi če so ušesa, kot že omenjeno, opremljena s pravim samočistilnim sistemom, je tudi res, da lahko morebitna prisotnost nekaterih težav, kot je luskavica ali katera koli dermatoza ali anatomska anomalija sluhovoda, toliko pripomore k ‘začetek okužb, da prekomerno kopičenje ušesnega masla, ti pogoji lahko povzročijo zamašitev ušesnega kanala, kar povzroči nadležen občutek «zadušitve» in zmanjšanje slušnih sposobnosti.

Dobro slišati pomeni živeti bolje

uho

Tisti, ki znajo uživati ​​v zvokih, besedah, notah, zvočnih valovih, živijo bolje v vseh čutih. Tisti, ki trpijo zaradi izgube sluha (izguba sluha), pa imajo nižjo kakovost življenja. Izguba sluha lahko namreč poleg običajnih komunikacijskih težav povzroči tudi težave z ravnotežjem in telesno držo, kar samo še poudari osamljenost in težave, ki jih imajo tisti, ki trpijo za njo, pri soočanju s svetom, ki ga obdaja. Zdrav sluh prispeva k ohranjanju pravilne drže in stabilne hoje, zahvaljujoč zaznavanju in prepoznavanju slušnih dražljajev, ki nam pomagajo pri lociranju in orientaciji.

OtoBio je zato, ker je najboljši zaveznik za zdravje sluha

OtoBio je naravna emulzija, ki lahko pomaga ohranjati zdrav slušni sistem. Zahvaljujoč čistilnemu, ceruminolitičnemu in protivnetnemu delovanju njegovih sestavin lahko te kapljice pomagajo preprečiti številne motnje sluha. OtoBio deluje tudi kot čistilni izdelek. Skratka, en sam izdelek za številne koristi za zdravje ušes. Praktična steklenička vsebuje 15 ml izdelka in je opremljena s praktično kapalko.

OtoBio je tudi mazivo za sluhovod, uporabno za dobro higieno. Nima kontraindikacij in je neinvaziven, pomaga preprečevati motnje sluha in je sestavljen samo iz naravnih izvlečkov.

otrok, ženska, rože, otobij

Samo izbrane naravne sestavine

Formulacija ušesnega olja OtoBio je sestavljena samo iz 100 % naravnih snovi, vključno z: oljem pšeničnih kalčkov, znanim po čistilnem in protivnetnem delovanju; olje sladkega mandlja in izvleček listov žajblja, oba močna antioksidanta; Arganovo olje s svojim vlažilnim in mazalnim delovanjem ter ekstrakt gardenije, ki je že od nekdaj znan kot veljavno naravno razkužilo.

Ta izdelek je zato sposoben zagotoviti 360° delovanje za dobro počutje ušes. Hidrira, regenerira, čisti in ščiti tkiva slušnega sistema.

Upoštevajte: učinki se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

ženska šepeta na uho

Kako kar najbolje izkoristiti učinkovitost tega olja

OtoBio je zelo enostaven za uporabo, tukaj je preprost postopek:

  • Stresite steklenico;
  • Vzemite pravo količino s pomočjo praktične kapalke;
  • Vkapajte 2/3 kapljice OtoBio v obe ušesi;
  • Pustite delovati nekaj minut, pri čemer držite glavo na eni strani za vsako uho.

Pomembno je poudariti, da za uporabo teh kapljic ni kontraindikacij. Pomembno pa je, da steklenico hranite izven dosega otrok, virov toplote in neposredne sončne svetlobe.Shranjujte pri sobni temperaturi.

Kje naročiti originalni OtoBio po najboljši ceni na trgu

OtoBio je mogoče rezervirati samo na uradni spletni strani. Cena je 49 € za vsako steklenico. V Slovenija ga distribuira isti proizvajalec, ki edini lahko popusti na kataloško ceno 78 €. Opozarjamo vas, da je dostava popolnoma brezplačna in da je potrebno plačilo opraviti ob dostavi.

Z izpolnitvijo naročilnice rezervirate klic operaterja proizvodnega podjetja, ki vas bo kontaktiral in vas povprašal za podrobnosti o pošiljki.

ženska

Predlog

Če res skrbite za dobro počutje vaših ušes, se izogibajte uporabi vatirane palčke. Morda se vam zdi čudno, toda vatirane palčke, tudi če se zdijo precej majhne in v resnici primerne za svoj namen, samo potisnejo ušesni vosek globoko v ušesni kanal, kjer bi se lahko zataknil na območjih, kjer je ni uporaben in bi lahko postal odlagališče bakterij, virusov in gliv, ki se kopičijo lahko povzročijo okužbe ušes in bolečine ter povzročijo izgubo sluha. Zato je idealna uporaba izdelka, ki lahko zmehča ušesno maslo in morebitne čepke ter pospešuje njihovo izločanje na naraven način.

Zaključek : Zaradi naravne sestave OtoBio je izdelek primeren tudi za preventivne namene proti spremembam zdravstvenega stanja ušesnega kanala.

Posodobitev: OtoBio se ne prodaja več v Slovenija in ga zato ni mogoče naročiti.

Relaton vam priporočamo kot alternativni izdelek.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *