Ottomax Review – Kapsule za izboljšanje sluha?

Ottomax za izboljšanje sluha Ocene ItalijaOttomax je ime novega naravnega prehranskega dopolnila, ki bi po nekaterih že objavljenih mnenjih na forumih lahko pomagal pri težavah s sluhom. kako deluje Ottomax? kakšne koristi lahko pričakujete od teh kapsul? Ali so sestavine formule Ottomax res naravne? Kakšna je cena Ottomaxa in ali ga je mogoče kupiti neposredno na uradni spletni strani?

Uradna stran

Vse odgovore na ta in mnoga druga vprašanja smo poskušali vključiti v ta izčrpen pregled tega inovativnega dodatka za dobro počutje sluha pri vseh starostih.

Nenadna izguba sluha: vzroki

Izguba sluha

Nenadna izguba sluha je zmerna do huda senzorinevralna izguba sluha, ki se razvije nenadoma ali se opazi ob prebujanju. Vsako leto prizadene na tisoče ljudi v Slovenija in zunaj nje. Nenadna izguba sluha je običajno enostranska (razen če je povzročena z drogami) in je lahko po resnosti od blage do globoke. Mnogi od tistih, ki trpijo zaradi tega, imajo tudi tinitus in vrtoglavico.

Naslednji so najpogostejši vzroki za nenadno izgubo sluha:

 • Topa poškodba glave z zlomom temporalne kosti ali hud pretres možganov, ki vključuje polž, lahko povzroči nenadno izgubo sluha .
 • Velike spremembe zunanjega tlaka (na primer zaradi potapljanja) ali naporne dejavnosti (kot je dvigovanje uteži) lahko povzročijo nastanek perilimfne fistule med srednjim in notranjim ušesom, kar povzroči nenadne in hude simptome.
 • Ototoksična zdravila lahko povzročijo izgubo sluha, ki se včasih pojavi v enem dnevu, zlasti v primeru prevelikega odmerjanja (sistemskega ali pri uporabi na velikem območju, kot je opeklina).
 • Številne okužbe povzročijo nenadno izgubo sluha med ali takoj po akutni bolezni. Pogosti vzroki vključujejo bakterijski meningitis, lajmsko boreliozo in številne virusne okužbe, ki prizadenejo polž (in pogosto tudi vestibularni sistem). Najpogostejši virusni vzroki v razvitem svetu so mumps in herpes ter ošpice (zelo redek vzrok, ker je večina prebivalstva cepljena).
 • Okultne motnje: Nenadna izguba sluha je lahko redko izolirana prva manifestacija nekaterih motenj, ki imajo običajno druge začetne simptome. Na primer, nenadna izguba sluha je lahko redko prva manifestacija akustične nevrome, multiple skleroze, Menierove bolezni ali majhne možganske kapi. Ponovna aktivacija sifilisa pri bolnikih, okuženih s HIV, lahko tudi redko povzroči nenadno izgubo sluha.
 • Coganov sindrom je redka avtoimunska reakcija, usmerjena proti neznanemu skupnemu avtoantigenu v roženici in notranjem ušesu; Mnogi bolniki imajo vestibulo-slušne simptome.
 • Nekatere žilne motnje lahko povzročijo izgubo sluha, nekatere so akutne. Hematološke motnje, srpastocelična anemija in nekatere oblike levkemije lahko povzročijo tudi nenadno izgubo sluha.

Kaj je Ottomax? Učinki in koristi

Kaj je Ottomax?

Ottomax je dodatek, sestavljen iz 4 naravnih sestavin. Je izdelek, ki ponuja varen in učinkovit način za boj proti in preprečevanju težav s sluhom. Ottomax je že pridobil številne ocene, da je varnejši, tudi če se uporablja dolgotrajno, kot drugi izdelki za ušesa na trgu. Ottomax je učinkovita možnost za ljudi, ki želijo spodbujati pravilno delovanje svojega slušnega sistema, kognitivnega in duševnega zdravja. Moški in ženske vseh starosti, ki so ga že uporabljali, potrjujejo, da so že v prvih dneh uporabe dosegli rezultate in koristi. Ker je naravni dodatek, je uporaba enostavna in za nakup ni potreben recept.

Ottomax je dodatek, ki vsebuje vitamine, minerale in zelišča, za katere je znano, da lahko preprečijo težave s sluhom in:

 • Lahko izboljša sluh in odpravi tinitus Lahko izboljša oskrbo s krvjo. Pomaga zmanjšati togost ušesnih mišic;
 • Pomaga pomiriti živčni sistem in izboljšati obrambo telesa. Rastlinski izvlečki v sestavi ugodno vplivajo na splošno stanje telesa, lahko prispevajo k regeneraciji celic in obnovijo sluh;
 • Prispeva k normalizaciji cikla spanja in budnosti. Melatonin absorbira proste radikale, ki vplivajo na celice in povzročajo stres in pomanjkanje spanja;

Naročilo -50% cena

Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika;

Sestava, formulacija in sestavine

sestavine in sestava

Tukaj je seznam naravnih sestavin, prisotnih v sestavi Ottomaxa, zaradi katerih je drugačna in varnejša od izdelkov, ki se prodajajo v lekarnah:

 • Melatonin – lahko izboljša prekrvavitev ušesnega labirinta, pomaga pri lajšanju krčev in bolečin, preprečuje škodljive učinke prostih radikalov;
 • Magnezij – spodbuja regeneracijo živcev po izgubi sluha zaradi hrupa ali izgube sluha, pomaga izboljšati prenos zvočnih informacij v možgane
 • Ginkgo biloba – pomaga obnoviti ušesne celice, pomaga zmanjšati tinitus, izboljša žilni tonus in lahko upočasni naravne spremembe sluha, povezane s starostjo.
 • Vitamin B – pomaga izboljšati pretok krvi v notranje uho, ima lahko antioksidativni učinek in ohranja normalno delovanje možganov.

Tous les composants de la formulas pour une meilleure audition sont d’origine naturelle. Imam potrdilo o poreklu in hipoalergijske lastnosti. Sodobna tehnologija omogoča, da te sestavine d’être combinés à des koncentracijas extrêmement élevées guarissant des résultats optimaux.

Ni znano, da bi sestavine zdravila Ottomax povzročile kontraindikacije ali neželene učinke.

Ocene Ottomaxa na spletnih forumih? Ali res deluje?

Ottomax ocene mnenja mnenja forum Italija

Glede na ocene skupine strokovnjakov, ki so oblikovali ta izdelek, Ottomax deluje tako, da združuje številne prednosti. Ottomax pomaga telesu, da se znebi toksinov in izboljša zdravje notranjega sluhovoda. Poleg tega pomaga pri regeneraciji lasnih celic notranjega ušesa in olajša pravilno delovanje cirkulacije, pomaga pri boju proti vnetju in preprečuje nadaljnje poškodbe ušesnih celic.

Z izboljšano cirkulacijo Ottomaxova formula olajša sproščanje krvi, obogatene s hranili in kisikom, v celice notranjega ušesa za izboljšanje delovanja celic. Poleg tega bi se formula Ottomax za odpravo prostih radikalov in zagotavljanje stalne celične zaščite lahko borila proti oksidativnemu stresu.

Dodatek Ottomax bi torej nudil številne koristi za zagotavljanje splošnega zdravja sluha.

Tukaj so vse najmočnejše prednosti, glede na ocene in mnenja, izražena na spletnih forumih:

 • Poveča pretok krvi v polž in celice notranjega ušesa za boljšo vibracijo in slušno transdukcijo;
 • Zmanjšuje oksidativne poškodbe zaradi onesnaženja s hrupom;
 • Pomaga pri učinkovitejšem izločanju toksinov, ki poškodujejo ali ubijejo lasne celice notranjega ušesa (ta funkcija je zelo uporabna, ker odstranjuje toksine, ki vplivajo na sposobnost zaznavanja zvokov pri nizkih decibelih);
 • Poveča raven glutationa, da se telo zaščiti pred oksidativnimi poškodbami ušesnih celic in vnetjem krvnih žil;
 • Nudi hranila za preprečevanje zmanjšanja dotoka hranil zaradi staranja;
 • Izboljša zdravje in prekrvavitev krvnih žil:
 • Ponuja vitamine in minerale, ki pomagajo pri splošnem zdravju in dobrem počutju;
 • Zmanjša celično degeneracijo zaradi nižje ravni stresnega hormona (kortizola);

Navodilo za uporabo in Inci: Odmerjanje in navodila za uporabo

Kako se zdravilo Ottomax uporablja za sluh? Dodatek Ottomax je oblikovan v kapsulah, ki jih je enostavno jemati. V vsakem pakiranju je 10 kapsul. V navodilih za uporabo priporočamo jemanje kapsul dnevno pred ali po obroku. Po mnenju tistih, ki so te kapsule že kupili, bi bilo za najboljše rezultate čez dan priporočljivo jemati kapsule zjutraj.

Zahvaljujoč naravni formulaciji dodatek Ottomax nima stranskih učinkov. Čeprav so to naravne sestavine, lahko preveliko odmerjanje povzroči blage stranske učinke. Iz teh razlogov proizvajalec in mnenja strokovnjakov priporočajo, da nikoli ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

Ottomax cena v Slovenija?

Ottomax cena Italija

Uradna spletna stran ponuja 50 % popust na ceno Ottomax, brezplačno pošiljanje in možnost plačila izdelka tudi ob dostavi brez povišanja cene.

Na uradni spletni strani je cena Ottomaxa le 39 evrov, namesto 78 evrov! Samo izpolnite preprost obrazec in oddajte naročilo. Ko bo naslov potrjen, bo telefonski svetovalec, ki vas bo poklical, izdelek prejel neposredno na dom, v nekaj dneh.

Ottomaxova cena je enaka za vse trge, na katerih se distribuira.

Ottomax: na voljo v lekarnah ali na Amazonu

Ottomax v originalni embalaži, glede na to, kar proizvajalec navaja na uradni spletni strani, ni na voljo niti v lekarnah niti na prodajnih povezavah na Amazon, Trovaprezzo, Altroconsumo.

Predlog

Izguba sluha in preprečevanje. Večina vrst izgube sluha je trajnih; zato je pomembno preprečiti izgubo sluha, preden se pojavi. Če imate okvaro sluha, lahko še vedno poskusite preprečiti poslabšanje.

Najboljši način za zaščito sluha je, da omejite izpostavljenost glasnemu hrupu. To pomeni glasne zvoke ob posameznih priložnostih in skozi vse življenje.

Bottom LineOttomax je trenutno eden najbolj priljubljenih naravnih dodatkov na forumih o izdelkih za zdravje in dobro počutje. V osnovi te priljubljenosti so učinkovitost, varnost uporabe, popolnoma biološka sestava in predvsem cena, ki je zelo priročna, še posebej v primerjavi z drugimi izdelki, ki so že na voljo na spletu.

Naročite zdaj

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *