Personal Slim: vaše novo naravno hujšanje!

Osebni Slim

Vsak posameznik potrebuje »personalizirano« rešitev, ki se lahko prilagaja delovanju njegovega metabolizma. Ta rešitev zdaj obstaja in njeno ime je Personal Slim ! Milijoni moških in žensk po vsem svetu in vseh starostih se vsak dan trudijo najti bolj privlačno in fit telo. Žal pa zelo pogosto nizkokalorična dieta in vadba nista dovolj. Trg, kot je znano, ponuja na tisoče izdelkov za hujšanje, hujšanje in toniranje, ki pa, ko jih enkrat preizkusimo, niso ravno učinkoviti.

Uradna stran

 Težava tovrstnih izdelkov, ki se pogosto prodajajo tudi v lekarnah, je v tem, da ne upoštevajo potreb in parametrov vsakega posameznika. Pred kratkim prispel v Italijo, ta izdelek že polni forume s pozitivnimi ocenami in navdušenimi komentarji… poglejmo zakaj.

Ponovno aktivirajte metabolizem, da izgubite težo brez preobremenitve

dieta, personalslim

Z izrazoma «metabolizem» ali «hitrost presnove» mislimo na vrsto kemičnih reakcij v živem organizmu, ki ustvarjajo in razgrajujejo energijo, potrebno za življenje. Preprosteje, gre za hitrost, s katero telo porabi energijo ali kuri kalorije.

Naše telo kuri kalorije na več načinov:

  • Z energijo, potrebno za ohranjanje telesa v mirovanju; to je znano kot bazalna presnova, ki jo delno določa genetika;
  • Skozi skupne dnevne aktivnosti;
  • S pomočjo telesne vadbe.

Presnova je deloma genetska in zato izven nadzora. Nekateri imamo pač srečo. Podedovali so gene, ki spodbujajo hitrejšo presnovo in lahko jedo več kot drugi, ne da bi se zredili. Drugi nimajo te sreče in na koncu imajo počasnejši metabolizem.

Razlagalni način razmišljanja o presnovi je, da si svoje telo predstavljate kot motor avtomobila, ki vedno deluje. Med sedenjem, mirovanjem ali spanjem motor deluje v prostem teku kot avto na semaforju. Določena količina energije se porabi samo za vzdrževanje delovanja motorja. Seveda za ljudi vir goriva ni bencin. So kalorije, ki jih najdemo v hrani, ki jo zaužijemo, in pijačah, ki jih pijemo – energija, ki jo lahko takoj porabimo ali shranimo (v bistvu v obliki maščobe) za kasnejšo uporabo.

Hitrost, s katero «motor» našega telesa v povprečju deluje skozi čas, določa, koliko kalorij se porabi. Če je metabolizem «visok» (ali hiter), se bo tako v mirovanju kot med aktivnostjo pokurilo več kalorij. «visok» metabolizem pomeni, da boste morali za vzdrževanje določene teže vzeti več kalorij. Zato lahko nekateri ljudje jedo več kot drugi, ne da bi se zredili. Tisti z «nizko» (ali počasnim) metabolizmom porabijo manj kalorij tako v mirovanju kot med aktivnostjo, zato morajo jesti manj, da se izognejo kopičenju odvečne teže.

Preberite več: 10 živil za uživanje na ketogeni dieti

Personal Slim deluje na ciljno usmerjen način

dieta, osebna vitka

Personal Slim je trenutno eden najbolj priljubljenih prehranskih dopolnil, pospeševalnikov presnove, v ocenah na spletnih forumih. V številnih pregledih je že mogoče najti fotografije pred in po tistih, ki so ga že uporabljali. Po mnenju skupine strokovnjakov, ki je oblikovala ta popolnoma naraven dodatek za hujšanje, preoblikovanje telesa še nikoli ni bilo lažje.

Personal Slim se ponaša z izjemno sestavo, naravno in predvsem varno. Obstaja veliko lastnosti, zaradi katerih se razlikuje od drugih izdelkov, tudi tistih, ki so dobro poznani in se prodajajo v lekarnah ali zeliščarjih.

Personal Slim je popolnoma prilagojen dodatek za ohranjanje kondicije, zahvaljujoč formulaciji kapsul pa je tudi enostaven za uporabo.

Rezultati so vidni že v prvih tednih uporabe, sestava samo iz naravnih sestavin pa je izdelek, ki ne potrebuje recepta in telesu zagotavlja vrsto uporabnih in potrebnih snovi za ohranjanje visoke ravni energije skozi ves dan.

Izbor inovativnih sestavin

sestavine

Zaradi naravne sestave kapsul Personal Slim so varen izdelek za vsakogar, moške in ženske vseh starosti.

Formulacija Personal Slim vključuje uporabo:

  • acetil-L-karnitin;
  • Ekstrakt rdeče paprike;
  • kofein ;
  • Ekstrakt zelenega čaja;
  • Ekstrakt grenke pomaranče;

Ta seznam sestavin predstavlja pravo revolucijo na področju fitnes izdelkov. Zahvaljujoč njihovemu usmerjenemu delovanju bo celotno telo koristilo absorpciji vitaminov in hranil, ki so izjemno koristni za presnovo in dobro počutje nasploh. Izdelek, ki lahko ponudi ogromne koristi, ne da bi vam bilo treba skrbeti za kontraindikacije ali stranske učinke.

Upoštevajte : učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Kako se jemlje Personal Slim

osebni vitek, centimeter

Običajno lahko za aktiviranje metabolizma po drugih strategijah telo traja do nekaj tednov.

Z eno kapsulo Personal Slim pa lahko ta čas skrajšamo na le 40-50 minut, v katerih bo telo lahko recikliralo maščobno tkivo in jih pretvorilo v energijo, uporabno za vsakodnevne aktivnosti.

Proizvajalec priporoča jemanje 1 kapsule 30 minut pred vsakim glavnim obrokom do 2 tableti na dan.

Kot smo že omenili, je ena od pozitivnih lastnosti uporabe Personal Slim odsotnost kontraindikacij ali neželenih učinkov. Ta izdelek za hujšanje, zahvaljujoč informacijam, ki jih posreduje svetovalec, ki vas bo kontaktiral po oddaji naročila, bo izdelan glede na vašo osebno situacijo in ob upoštevanju parametrov (indeks telesne mase in starost). Na ta način boste zagotovo kupili in vzeli izdelek, ki bo sposoben ciljno skrbeti za vaše telo ter delovati lokalizirano in brez stranskih učinkov.

Noben drug izdelek na trgu, ki bi lahko deloval v podobnem gibanju. Številni izdelki za hujšanje na trgu, pravzaprav tudi tisti, ki se prodajajo v lekarnah, pogosto skrivajo kontraindikacije. Personal Slim kapsule pa so bogate z naravnimi sestavinami in vitamini, ki vašemu telesu ponudijo vse, kar potrebuje za dobro delovanje.

Kaj še čakaš, da ga preizkusiš? Popolna kondicija je zdaj dosegljiva vsakomur!

Personal Slim je v ponudbi!

Osebni Slim, hujšanje, sadje, centimeter

Če torej želite osebno preizkusiti shujševalne zmogljivosti tega naravnega izdelka, morate le izpolniti naročilnico, ki je na voljo na uradni strani. Svetovalec iz podjetja vas bo kontaktiral po telefonu, da se dogovorite o formulaciji, ki najbolj ustreza vaši situaciji, in vam v nekaj dneh pošlje izdelek neposredno na želeni naslov. Opozarjamo vas, da je le na uradni spletni strani možno naročiti izdelek s plačilom po povzetju in z brezplačno dostavo.

Predlog

Povečanje števila obrokov z zmanjševanjem porcij lahko pomaga ohranjati vašo presnovo bolj aktivno skozi ves dan. To verjetno pomeni boljšo porabo kalorij tudi v mirovanju.

Bottom Line:  Personal Slim je naravno prehransko dopolnilo v kapsulah, ki je na italijanski trg prispelo pred nekaj tedni in je že poželo številne pozitivne ocene tistih, ki so ga uporabljali za vrnitev v formo brez pretiranega napora in v popolni varnosti. Kaj še čakaš, da ga preizkusiš? V Slovenija je na voljo po zelo znižani ceni. Za več informacij obiščite uradno spletno stran proizvajalca danes.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *