Zavrnitev škodljivcev – glodalci? Beatles? Leteče in neleteče žuželke?

Zavrnitev škodljivcevPest Reject je zvočna naprava za odganjanje žuželk, za katero se zdi, da z zvočnimi valovi odganja miši, mravlje, komarje, pajke in druga bitja. Naprava se priključi neposredno v zidno vtičnico, njeni razvijalci pa trdijo, da je za povprečno veliko sobo potrebna le ena enota.

Uradna stran

Če pogledamo ocene, ki so že prisotne na forumih, se zdi, da je Pest Reject ena cenejših, učinkovitih in nestrupenih alternativ v primerjavi z običajnimi metodami zatiranja škodljivcev in je zdaj končno na voljo v Slovenija.

Poskusimo razumeti, kako deluje in ali je varno.

Ultrazvok proti glodalcem in parazitom

paraziti, škodljivci

Lastnost sluha človeškega ušesa je omejena. Človeško uho lahko zazna zvoke s frekvenčnim območjem med 20 Hz in 20 kHz. Frekvenca zvoka pod 20 Hz se imenuje infrazvok, frekvenca nad 20 kHz pa ultrazvok. Človeško uho ni občutljivo na ultrazvok, ker bobnič ne more vibrirati hitreje kot sam ultrazvok. Potujejo v ravni črti tudi ob prisotnosti ovir. Ko ultrazvok zadene predmet, se ta upogne, obrne in razširi v vse smeri.

Kakšno je razmerje med ultrazvokom in živalmi/žuželkami?

Medtem ko človeško uho ne zazna ultrazvoka, lahko številne živali tako proizvajajo kot slišijo ultrazvok. Številne žuželke, glodalci, netopirji in mali sesalci komunicirajo natančno z ultrazvokom. Žuželke imajo senzorične strukture za proizvodnjo in zaznavanje ultrazvoka. Ščurki imajo «čutne dlake» za zaznavanje ultrazvoka. Pajki, ose, hrošči, muhe in druge žuželke imajo «bobničevo membrano», ki je sposobna zaznati ultrazvok. Bolhe komunicirajo z visokofrekvenčnim ultrazvokom, medtem ko jih samci komarjev uporabljajo za privabljanje samic, ki imajo senzorične strukture, da jih sprejmejo. Pajki in kuščarji imajo tudi sposobnost zaznavanja ultrazvoka.

Kako ultrazvok vpliva in odganja žuželke in glodavce?

Ultrazvoki, ki jih oddajajo ultrazvočni repelenti, prestrašijo in zmedejo vse tiste živali in žuželke, ki so sposobne zaznati ultrazvok. Povzročajo stres na njegovem živčnem sistemu in zmedejo njegove komunikacijske signale. To bo imobiliziralo neželene goste in jih prisililo, da pobegnejo stran od vira ultrazvoka.

Kako te naprave odganjajo komarje?

Tako samci kot samice komarjev se prehranjujejo z rastlinskim sokom. Samica komarjev pa potrebuje beljakovine človeške krvi za zorenje jajčec. Samci komarjev človeka ne pikajo. Samica komarja po parjenju s samcem začne ugrizniti ljudi, da bi pridobila kri. Samica komarja ne sprejme drugega parjenja in se izogiba prisotnosti samcev z zaznavanjem ultrazvokov, ki jih oddajajo. Če se uporablja ultrazvočni generator, bo ta posnemal samca komarja, ki proizvaja 38 kHz. To odganja samice komarjev, ki so edine škodljive za človeka.

Preberite več: 9 ENOSTAVNIH NAČINOV ZA NARAVNO BELJENJE ZOB NA DOM

Ali so ultrazvočni repelenti varni za ljudi?

Ultrazvočni repelenti se pogosto uporabljajo v domovih, vrtovih, kmetijskih dvoriščih itd. Za odganjanje različnih vrst parazitov . Zasnovani so za oddajanje ultrazvoka v frekvenčnem območju od 20 kHz do 100 kHz. Ultrazvok velja za najvarnejšo metodo, tako da se pogosto uporablja v bolnišnicah. Ehokardiografija uporablja tudi ultrazvok za spremljanje delovanja srca. Zato ste lahko prepričani, da ne povzročajo zdravstvenih težav.

Ali Pest Reject res deluje ali gre za potegavščino?

zavračanje škodljivcev, ščurki

Ob branju mnenj in komentarjev na forumih je enostavno sklepati, da po mnenju tistih, ki so ga že uporabljali, Pest Reject deluje in ga je varno imeti doma.

Oglejmo si podrobneje mehanizem delovanja zdravila Pest Reject:

Ultrazvočni impulzi, ki jih oddaja ta naprava, delujejo neposredno na živčni sistem podgan, miši, pajkov in drugih žuželk, tako letečih kot ne.

Delovanje Pest Reject ustvarja okolje, ki ga glodalci in žuželke dojemajo kot sovražno, zaradi česar se odmaknejo več metrov stran od območja delovanja naprave.

Je okolju in živalim prijazen izdelek, saj jih ta naprava za razliko od drugih sistemov ne ubije, ampak jih preprosto potisne, da zapustijo prizadeto območje, ne da bi v okolje sproščali kemične in strupene elemente, kot se to dogaja pri repelentih v spreju.

Prednosti zavrnitve škodljivcev, najbolj priljubljenih v pregledih foruma:

  • Varna in učinkovita naprava.
  • Uporablja se lahko tudi na mestih, kjer so otroci.
  • Nima strupenega učinka na hišne ljubljenčke.
  • Praktičen je za uporabo, preprosto ga priključite v preprosto vtičnico.
  • Ne ubije nobenega živega bitja.
  • Samo ena je dovolj za pokrivanje srednje/velike sobe.

Upoštevajte : učinki in rezultati se lahko razlikujejo od situacije do situacije.

Kako uporabljati ultrazvočno napravo

paraziti, miš

Uporaba Pest Reject je res zelo preprosta in ko se povežete, boste pozabili, da ga imate.

Delovanje te naprave temelji na elektromagnetni impulzni tehnologiji. Ti impulzi se prenašajo skozi ožičenje električnega sistema v stenah vašega doma ali kjer koli je priključen.

Pest Reject ne potrebuje nobenega vzdrževanja. Samo priključite ga v električno vtičnico in končali ste.

Možno je priključiti več naprav v primeru posebej velikih prostorov ali če je potrebno njegovo delovanje v različnih prostorih.

Več informacij o pravilni uporabi Pest Rejecta najdete v navodilih za uporabo v prodajnem paketu originalne naprave (na voljo na uradni spletni strani. Pozor, podobni izdelki so na voljo tudi na Ebayu, Amazonu ali Aliexpressu).

Original Pest Reject se distribuira samo prek uradne spletne strani

cena, naročilo

Za pridobitev vseh zgoraj opisanih prednosti je bistvenega pomena nakup originalnega ultrazvočnega repelenta. Druge ponarejene naprave morda ne bodo delovale ali so celo nevarne. Original Pest Reject je trenutno na voljo po znižani ceni in z brezplačno dostavo! Samo na uradni spletni strani!

Z izpolnitvijo obrazca za povpraševanje z nekaj potrebnimi podatki se lahko znebite neželenih gostov za samo 59 evrov namesto za 118 evrov. Izdelek boste prejeli neposredno na naslov, ki ga boste sporočili svetovalcu, ki vas bo poklical za potrditev naročila in ga lahko povežete takoj, ko ga prejmete.

Pest Reject je mogoče plačati neposredno ob dostavi.

Predlog

Ultrazvok ne more preiti skozi nemo. Ko zadenejo predmet, se odbijejo od površine in gredo nazaj. Če želite ultrazvočni repelent uporabiti v zelo velikem prostoru, polnem predmetov ali v prostoru z več prostori, je za popolno pokritost priporočljivo uporabiti več kot eno napravo.

Bottom Line:  Pest Reject je repelent za glodavce in žuželke, primeren za vse, ki se želijo znebiti prisotnosti teh neljubih živali, ne da bi jih ubili in brez uporabe nevarnih in škodljivih kemikalij. Ekološka in popolnoma varna naprava, tako za otroke kot za vaše hišne ljubljenčke.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *