Preizkušeni nasveti za oprijeto prsi

ženska, oblikovanega in ozkega oprsja

THEOprsje je bistveni del privlačne in privlačne silhuete vsake ženske. Je vir samozavesti in daje občutek samozavesti. Vsaka ženska se želi dotakniti moči narave z lepo oblikovanim in zategnjenim poprsjem.

Na žalost tudi za ženske, ki imajo tako srečo, pride čas, ko se morajo soočiti z dejstvom, da se bodo njihove prsi sprostile in izgubile obliko.

Obstajajo številni dejavniki, ki vodijo do sprostitve trupa. Običajno ga najdemo pri starejših ženskah, ki so se preselile v 40. leta. To je posledica dejstva, da z leti koža izgublja elastičnost in čvrstost, zaradi težje obnove kolagena in počasnejše revitalizacije celic.

A to ni edini razlog in sproščeni oprsji imajo lahko tudi mlajša dekleta in ženske. Na splošno je izguba tesnega prsi posledica:

  • Staranje in menopavza
  • Nenadna sprememba teže, navzgor ali navzdol
  • Nosečnost in dojenje
  • Neustrezna obremenitev in slaba prehrana
  • Neusklajena velikost modrčka

Številne ženske po vsem svetu vidijo sproščujoče prsi kot osebni poraz. Odnos mora spremeniti dejstvo, da je sprostitev mogoče odložiti ali celo spremeniti.

Ko gre za pečat dojk, ženske po vsem svetu prvič razmišljajo o plastični kirurgiji in operaciji. To je poleg tega, da je drago, zelo boleče in tudi ne daje zagotovljenih rezultatov. Da ne omenjam, da zapleti niso izključeni.

Spodaj z vami delimo nekaj trikov za dvigovanje in zategovanje trupa, ki ne zahtevajo nič drugega kot željo in motivacijo. Ne pozabite na število priljubljenih krem ali tablet za zapiranje prsi Wow Bust , ki so nedavno na voljo na bolgarskem trgu.

1. Pravilna prehrana in teža

ženske in zdrava hrana

Če dovolite, da se vaša teža spreminja, bodite pripravljeni in vaše oprsje bo izgubilo lep videz. Yo-yo učinek je izjemen za obliko prsnega koša in vodi do pojava strij. Ko se zredi, se koža prsnega koša raztegne pod vplivom nakopičene maščobe. Ko izgubite maščobo v močni oslabelosti, dobite ohlapno poprsje, saj koža pod vplivom jo-jo učinka izgublja elastičnost.

Pomembno : Za želeni prehranski učinek omejite kofein in prenehajte kaditi, da se celice očistijo in ohladijo.

Ne le teža, ampak tudi pravilna prehrana je pomembna za dober videz oprsja in za to, da je napeto. To je posledica dejstva, da oprsje podpirajo mišice, ki morajo biti napete, da je trup napet. To lahko dosežete, če zaužijete dovolj beljakovin, vitaminov, kalcija in mineralov. Varno jih lahko dobite iz paradižnika, pustega mesa, cvetače, korenja in številnih drugih.

2. Netipične masaže

Masaže

Nežne masaže ohranjajo kožo prožno in svežo. Spodbujajo krvni obtok, ga izboljšujejo in pripomorejo k boljši revitalizaciji celic. Obstajajo vse vrste načinov za masažo prsi, da jim dajo bolj napeto obliko.

Tukaj je nekaj izmed njih:

  • Masaža z eteričnimi olji: olja citronele, korenčka, mete ali ciprese imajo izredno izrazite obnovitvene lastnosti, ki pomagajo pri pomlajevanju celic. Redna uporaba bo izboljšala celotno polt kože, jo izravnala in pripomogla k ohranjanju njene elastičnosti.
  • Masaža z rastlinskimi olji : Olje grozdnih pečk ali mandljevo olje pomagata nahraniti kožo in celice, jo tonirati in izboljšati njen tonus ter ga tudi izravnati. Za najboljše rezultate lahko zmešate kapljico ali dve eteričnega olja z rastlinskim oljem za še bolj hranljivo masažo.
  • Masaža z ledom – to lahko naredite preprosto s toplo vodo, če vam led poda prst. Naredite krožne gibe okoli prsnega koša. Led lahko zavijete v mehko tkanino. Led napne kožo in preprečuje povešanje.

3. Skrbno izbran modrček

Modrček

Slabo izbran modrček ima lahko neprijetne posledice za oprsje. Možno je izgubiti elastičnost kože in celo sprostiti trup. Če so se naramnice nedrčka sprostile in raztegnile, jih zamenjajte. To pomeni, da ne more več nuditi stabilne podpore za prsi in se bo postopoma stehtala in sprostila.

Prav tako med vadbo ne smete nositi nedrčkov, ki so preveč ohlapni. Pri fizičnih naporih so priporočljivi nedrčki za oprijemanje, ki ne dopuščajo preprostega gibanja oprsja. Možno je raztegniti kožo na prsih, če si dovolite preveč svobode.

[irp]

Več o tesnem oprsju

Poleg zgornjih metod lahko poskrbite za lep videz in zdravje svojega oprsja ter na številne druge različne načine. To vključuje pripravo domačih receptov za maske za kožo prsi, kot sta jajca in kumare. Lahko vadite, na primer, plavanje je odličen način, da napnete trup, saj oblikuje in zateguje prsne mišice.

Lahko se zatečete tudi k alternativnim metodam, kot so različna kozmetika. Zgoraj smo pisali o izjemno priljubljenih naravnih izdelkih za ohranjanje lepega in tesnega oprsja.

Vse to je enostavno in priročno. Ne oklevajte, dajte svoji silhueti apetit, za katerega veste, da ima. Bodite pozorni na svoje prsi in bodite dosledni za neverjetne in ženstvene rezultate!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *