Preprosti koraki do boljšega seksa

par s težavami v postelji

Vsak par občasno doživi spolne težave. Rutina je glavni ubijalec strasti, zato si moramo prizadevati za popestritev vsakdanjega življenja in odnosov s partnerjem. Spalnica je tudi prostor, kjer se moramo osvoboditi svojih zadržkov in pustiti domišljiji, da se po svoji volji vrtinči. Mnogi pa se počutijo zadrego, ko se morajo s partnerjem pogovarjati o spolnosti in zavrnejo posvet s strokovnjakom. Spodaj smo izbrali nekaj dobrih in enostavnih vsakdanjih praks, ki bodo pomagale ponovno prižgati intimno iskrico.

Seks ni le fiziološka potreba in funkcija našega telesa, ki je žal posledica reproduktivnega nagona. Je način, kako okrepiti vsak resen odnos, pa tudi okrepiti njegovo čustveno in psihološko globino. Dejstvo je, da stabilni pari uživajo v gorečem in zadovoljujočem spolnem življenju.

Vzrok za pojav spolne disfunkcije so lahko številni dejavniki. Najpogostejši med njimi so psihični, pa tudi nepravilna prehrana, pretiran stres in pomanjkanje aktivne vadbe.

Ali ste vedeli, da …?

Afrodiziaki so različna živila, pijače in zelišča, za katere se že od antičnih časov domneva, da lahko vzbujajo spolni apetit pri ljudeh. Ime izraza izhaja iz starogrške boginje ljubezni in seksa – Afrodite. Čeprav se v znanosti še vedno razpravlja, ali je njihov ugoden učinek na libido posledica snovi, ki jih vsebujejo, ali zaradi zloglasnega učinka placeba. Ne glede na to, katero od dveh teorij zagovarjate, poglejte, kdo je 5 močnih afrodiziakov!

Resnica je, da lahko z nekaj lepimi in priročnimi pravili, ki se uporabljajo v vsakdanjem življenju, vsaka oseba ponovno prižge iskrico v svojem odnosu. Spodaj smo izbrali preverjene metode za povečanje libida, ki ne trajajo dolgo, lahko pa vam in vašemu partnerju pomagajo doseči popolno spolno harmonijo.

Seveda se lahko vedno zanesete na močno delovanje gela za vzajemno ekstazo in daljši čas za ohranjanje erekcije Libido Drive . Njegove naravne sestavine ne povzročajo neprijetnih stranskih učinkov, užitek pa je v vsakem primeru skupen.

Poglejmo, kaj moramo spremeniti v vsakdanjem življenju, da bomo lahko uživali v lepem in zdravem spolnem življenju.

1. korak: Ugotovite, kaj je vašemu partnerju všeč, in z njim delite svoje želje

Zelo pogosto partnerju ne uspemo zadovoljiti, ker ne razumemo njegovih želja. Obratno velja s polno močjo. Zato je delitev odnosa tako pomembna za ljudi v njem.

Ne bojte se pogovoriti z osebo poleg vas in ji povedati svoje želje. Poslušaj njeno. Vedno bodite pripravljeni na eksperimentiranje in diverzifikacijo. Morda vam bodo nove stvari bolj všeč kot prejšnje.

2. korak: Pazite, kaj zaužijete!

Pazite, kaj zaužijete!

Pravilna prehrana je ključnega pomena za dobro zdravje in telesno kondicijo našega telesa. Je glavni akter seksa. Poskusite ohraniti svojo prehrano čim bolj čisto.

Ne pozabite občasno vključiti drugih afrodiziakov. Sem spadajo vse vrste morskih sadežev, ribe, bogate z omega-3, peteršilj, čokolada, rdeče vino, avokado, muškatni orešček, med in cimet.

Upoštevajte, da ni dobra ideja, da svoji ljubljeni osebi postrežete z obilno večerjo ali kosilom, preden se podate na rodeo nočitev z zajtrkom. Težki želodec je največji sovražnik popolne izkušnje v postelji. Privoščite si lahko nekaj majhnih predjedi, a na splošno prihranite kulinarične užitke za po spolnem odnosu.

3. korak: Ne dovolite, da vas stres prevzame najboljše!

Skrbi zaradi dela, varstva otrok in pretiran stres povzročijo padec imunosti in možgani proizvajajo manj dopamina. Počutite se bolj utrujeni, lahko pa se pojavijo tudi simptomi hormonskega neravnovesja, ki vam ne bodo omogočili, da bi kar najbolje izkoristili čas za intimnost s partnerjem.

Prijavite se z ritualom, ki vam bo pomagal znebiti odvečne napetosti po službi. Lahko je meditacija na tiho glasbo, vadba joge, branje knjige ali ples. Domačo nalogo pustite stran od spalnice. Ne dovolite, da stranski dejavniki vplivajo na vaš odnos!

4. korak: ustvarite vzdušje, primerno za spolne avanture!

Primerno vzdušje

Številne stvari, ki se štejejo za klišej, resnično delujejo, da popestrijo vzdušje v spalnici. Ni treba razvaljati preproge vrtnic, da bi namesto vas navdušili dragega moškega. Utišajte luči, nalijte kozarec ali dva svojega najljubšega vina, predvajajte glasbo in prižgite sveče.

Poskusite narediti nekaj podobnega vsaj enkrat na teden in videli boste, kako bo seks boljši in bolj zadovoljujoč druge dni v tednu. Tudi če niste ljubitelj tradicionalne ideje o romantiki, pomislite, kaj jo uteleša za vas, in jo spremenite v osebni kliše vajine zveze!

5. korak: Ne hitite med spolnim odnosom in poskusite nove stvari!

 Spolni odnosi, nove stvari

Statistični podatki kažejo, da 70 % žensk ne more doživeti orgazma v klasičnem misijonarskem seksu. Številka je morda nekoliko pretirana, vendar je v njej nekaj resnice. Tudi moška domišljija in libido potrebujeta stimulacijo.

Dajte si dovolj časa, da se potopite v erotično vzdušje in dosežete harmonijo in užitek. Napeto vsakdanje življenje nam tega ne omogoča vedno, vendar ukrade toliko minut ali ur, kolikor mislite, da potrebuje.

Zato je vnos raznolikosti ključ do preizkušanja užitka drug drugega. Ne sodelujte v stvareh, ki vam ne pašejo, a ne bojte se raziskovati novega ozemlja iz partnerjevih delov telesa!

6. korak: Bodite fizično aktivni!

moški in ženska trenirata

Delo in izčrpanost nam ne puščata vedno dovolj časa, da ohranimo svoje telo v formi. A tu ne gre niti za čisto estetsko plat stvari, ampak za fiziološko.

Telesna aktivnost izboljša prekrvavitev, kar spodbuja lažje in močnejše vzburjenje pri obeh spolih. Izboljša razpoloženje in spodbuja proizvodnjo serotonina in endorfina v višjih koncentracijah. Ti hormoni uravnavajo spolnost. Kot so rekli ljudje: «Njegovo gibanje je njegova mati.»

Seks s partnerjem se sčasoma le izboljša!

Včasih je potreben čas ali pa oba partnerja izmenjata dovolj prakse drug z drugim, da ugotovita, kaj vam obema ustreza v postelji. Vsak dan se pogovarjajte z osebo poleg vas in ne dovolite, da rutina pokvari intimno harmonijo med vama. Popolnoma uživajte drug v drugem in v svojih telesih. Še en preizkušen način za več užitka v postelji je poskus s priljubljenimi kapsulami Potencialex .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *