Ali Probolan 50 deluje? Tukaj je tisto, kar morate vedeti, preden ga kupite

Probolan 50Probolan 50 oglašuje njegov proizvajalec kot dodatek, ki lahko štirikrat poveča normalno proizvodnjo testosterona, ki je zasnovan tako, da pomaga tistim, ki ga jemljejo, graditi ogromno mišično maso, kuriti maščobe in imeti izjemno spolno zmogljivost. Tako je …. vsi ti rezultati v enem izdelku. Se vam zdi to možno? ne? No … tudi mi ne.

 

Proizvajalec trdi, da lahko njegova mešanica poveča proizvodnjo testosterona za 400 %, kar vodi do večje vzdržljivosti, produktivnejših treningov in bolj zadovoljujočega spolnega življenja. Zdi se nam malo pretirano.

Probolan 50: kaj je to?

Probolan 50, moški z mišicami

Rast mišic in izgorevanje maščob sta dva od učinkov testosterona, ki je eden najpomembnejših hormonov v moškem telesu. Testosteron je tudi glavni dejavnik, ki prispeva k ustrezni moški «spolni sposobnosti». Prava količina testosterona poveča pogostost in intenzivnost spolne želje ter igra temeljno vlogo pri erekciji med spolnim odnosom, pa tudi pri povečanju mišične mase, da oživi kiparsko telo.

Testosteron lahko pomaga tudi pri preprečevanju težav, kot so prezgodnja ejakulacija, impotenca in druge motnje v delovanju. Testosteron je sposoben tudi izboljšati plodnost, saj so količina sperme, ki jo proizvaja moški, gostota semenčic, mobilnost semenčic in dolgoživost, vse odvisno od ravni testosterona.

To je razlog, da se na trgu pojavlja vedno več izdelkov, ki se oglašujejo kot čudežni in zmožni spodbuditi in povečati proizvodnjo testosterona. Med njimi se je nedavno pojavil Probolan 50, tudi tukaj v Slovenija, dodatek, ki lahko poveča proizvodnjo testosterona. Toda ali je res tako? Je varen in učinkovit dodatek? Imamo dvome. Tukaj, ker.

Probolan 50: ali deluje? Kaj pravijo forumi?

Probolan 50, moški, ki trenira v telovadnici

Kako lahko ugotovimo, ali Probolan 50 res deluje? Podjetje Probolan 50 ni predložilo uradnih podatkov o varnosti matriksa epihdroksetolian-17-estra, ki naj bi bil snov v ozadju tega izdelka. Popolnoma neznano je, kakšni so kratkoročni stranski učinki, ki bi jih lahko imel na njegovega uporabnika, zato je njegov dolgoročni učinek še posebej vprašljiv. Ni dokazov, da je bila opravljena kakršna koli študija o učinkih dnevnega uživanja Probolan 50, zaradi česar je dejansko nemogoče zagotoviti, da je varen in učinkovit za vsakogar, ki ga želi uporabljati.

Probolan 50: kako se uporablja?

Glede načina vnosa proizvajalec priporoča jemanje 2 kapsuli enkrat na dan po enem od dveh glavnih obrokov. Vnos se lahko izvaja neomejeno, tudi če ni jasno, kdaj naj bi opazili prve učinke.

Sestava in sestavine. Ali ima kakšne kontraindikacije?

probolan 50, tekač

Proizvajalec Probolan 50 se ne odloči za objavo seznama sestavin tega izdelka na nobeni strani svojega spletnega mesta ali v različnih reklamnih in promocijskih materialih. Je tudi edini preprodajalec izdelka, zato ni spletnih mest tretjih oseb, ki bi podrobno objavila njegovo besedilo.

V Probolan 50 je najdena samo ena kemikalija, ki je na spletnem mestu opisana takole:

Epihdroxetiolan-17 matriks: kemična snov, sintetizirana v laboratoriju, popolnoma neznana, katere učinkovitost in varnost ni dokazov in potrditve. Edina informacija o tem izhaja iz promocijskega materiala za prehransko dopolnilo Probolan 50.

Kot že omenjeno, proizvajalec le navaja, da ta izdelek poveča proizvodnjo testosterona do 400%, kar lahko pospeši rast mišic , kurjenje maščob in poveča mentalno osredotočenost. Spletna stran navaja, da obstaja klinična študija, ki podpira te trditve, vendar ne zagotavlja povezave do nje, ne vsebuje nobenih podatkov študije in ni zapisa študije v nobeni drugi medicinski reviji ali spletni strani.

Cena Probolan 50: ga je mogoče najti v lekarnah ali na Amazonu?

Kot že omenjeno, se Probolan 50 prodaja izključno prek njegove spletne strani. Tretja oseba ne distribuira Probolan 50. Njihovo spletno mesto Probolan 50 navaja naslednje cene:

  • 4-tedenski cikel, eno pakiranje Probolan 50: 49,00 eur
  • 12-tedenski cikel, tri pakiranja Probolan 50: 99,00 eur
  • 24-tedenski ciklus, šest pakiranj Probolan 50: 147,00 eur

Te cene močno presegajo povprečje industrije, zaradi česar je Probolan 50 veliko dražji od večine drugih mešanic za izgradnjo mišic.

Probolan 50 komentarjev

probolan 50, dvigovanje uteži

Zaradi odsotnosti natančnega seznama sestavin, ki sestavljajo Probolan 50, mnogi obračajo nos. Ljudje morajo vedeti, ali izdelki, ki jih jemljejo, vsebujejo snovi, ki lahko povzročijo alergije, ali lahko nevarno vplivajo na zdravila, ki jih jemljejo. Imajo pravico vedeti, ali je izdelek, ki ga uživajo, varen, kratkoročno in dolgoročno, ter učinkovit za namen, za katerega jih jemljejo.

Neobjavljanje sestavin zahteva, da uporabniki preskočijo vero. Kupiti morajo izdelek, ne da bi vedeli, kaj je notri, kakšni bodo učinki in ali ne bo stranskih učinkov. Takšen preskok ni priporočljivo, saj je potencialnih negativnih posledic preveč. Podjetja, ki imajo izdelke z visokokakovostnimi formulami, z veseljem pokažejo seznam sestavin in njihovo odmerjanje, da bi bili čim bolj dostopni vsem potencialnim kupcem.

Zato smo prepričani, da je na trgu več veljavnih in varnejših izdelkov kot Probolan 50.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *