Ali vaš avto porabi preveč? S ProEngine Ultra boste izboljšali porabo in zmogljivost!

Proengine ultra

Naš avto je pomemben in če je v brezhibnem stanju, lahko pridobimo vse, prihranimo tako pri popravilih in vzdrževanju kot pri stroških goriva. Zlasti je izjemno pomembno ohraniti dobro stanje motorja in sistema za gorivo. Regeneracijski dodatek ProEngine Ultra vam bo od danes pomagal zaščititi vaš avto pred obrabo in pretirano porabo goriva.

Naročite zdaj

Pro Engine Ultra je primeren za avtomobile in motorna kolesa z bencinskimi, dizelskimi in plinskimi motorji.

Pomen Pro Engine Ultra

ProEngine Ultra je nov izdelek, ki se je pravkar pojavil v Slovenija na trgu izdelkov za nego in vzdrževanje avtomobilov. Ne gre za preprost aditiv za gorivo, kot ga pogosto najdemo v trgovinah z deli ali na bencinskih servisih in ki vsebuje keramiko, teflon in druge potencialno škodljive snovi, ki bi lahko poškodovali celoten sistem za gorivo našega vozila in poslabšali njegovo delovanje, namesto da bi ga zaščitili.

ProEngine Ultra, motor

Edinstvena formula Pro Engine Ultra vsebuje veliko količino inteligentnih molekul GP, ki lahko nudijo stalno zaščito delov motorja, ki so podvrženi obrabi, in pomagajo pri regeneraciji motorja že po prvih kilometrih uporabe.

V praksi je Pro Engine Ultra sposoben:

 • Izboljšajte kakovost goriva s povečanjem oktanskega števila;
 • Pomaga pri učinkovitem odstranjevanju usedlin iz zgorevalnih komor;
 • Očistite rezervoar;
 • Preprečite trenje, regenerirajte in ohranite motor in njegovo delovanje dlje.

ProEngine Ultra: ali deluje? Učinkovitost in rezultati testov

Kaj menijo tisti, ki so že uporabili aditiv Pro Engine Ultra? Kdo ga je uporabil, trdi, da je našel:

 • Nižja poraba goriva tudi na mestnih poteh;
 • Izboljšanje zmogljivosti na cesti;
 • Manjše trenje motorja;
 • Večja pretočnost.

To so glavne izboljšave, ki so takoj opazne na avtomobilih, obdelanih s Pro Engine Ultra, zato ga mnogi v pregledih na forumih opredeljujejo kot najboljšega zaveznika avtomobilov.

Posebej primeren za avtomobile, ki so presegli mejo 30.000 km

ProEngine Ultra

Okoli tega praga prevoženih kilometrov dejansko začnejo avtomobili svojo fazo «upadanja», zaradi dejstva, da se mehanski deli in motor začnejo obrabljati z večanjem km. In ravno to je najboljši čas za uporabo Pro Engine Ultra, ki s svojimi neverjetnimi lastnostmi lahko upočasni staranje in obrabo mehanskih delov motorja.

Ta dodatek lahko izboljša zmogljivost avtomobila že od prvega kilometra, z izboljšano zmogljivostjo in manjšo porabo, avtomobil, ki se zdi, da se regenerira, ko dodatek opravlja svoje delo.

Kako uporabljati ProEngine Ultra

Izdelek je treba pred običajnim točenjem naliti v rezervoar in ga napolniti s približno 25-35 litri goriva, bodisi dizelskega ali bencinskega.

Pri motociklih, katerih rezervoar običajno vsebuje 13 do 15 litrov. Uporabite samo polovico pakiranja naenkrat, pritisnite bat plastenke do polovice in ponovno napolnite. Preostanek izdelka je mogoče uporabiti po približno 5/6000 km.

ProEngine Ultra sestava in učinki

ProEngine Ultra, hiter stroj

Zakaj Pro Engine Ultra velja za enega najboljših dodatkov za gorivo na trgu?

 • Učinkovitost potrjujejo pregledi tistih, ki so ga uporabljali;
 • Enostaven za uporabo;
 • Varno za vse vrste motorjev;
 • Nadgradite katero koli vrsto goriva;
 • Primeren je za vse vrste motorjev;
 • Primeren je za vse vrste vozil z notranjim izgorevanjem;
 • Pomaga izboljšati kakovost goriva in hkrati pomaga pri čiščenju motorja;
 • Podaljša življenjsko dobo samega motorja;
 • Ne zamaši filtrov za gorivo.

Formula Pro Engine Ultra je bila razvita, da molekulam GP omogoči, da ohranijo svoje lastnosti tudi pri uporabi v gorivih različnih gostot in temperatur zgorevanja. To je ena največjih prednosti tega izdelka, saj se večina drugih dodatkov za gorivo, ki se običajno prodajajo v trgovinah ali na Amazonu in Ebayu, lahko uporablja samo z določeno vrsto goriva.

Opomba: Učinki in rezultati se lahko razlikujejo od vozila do vozila.

Pro Engine Ultra: mnenja strokovnjakov

Strokovnjaki za stroje tudi potrjujejo prednosti, ki jih dodatek Pro Engine Ultra ponuja tako dizelskim kot bencinskim motorjem, tudi pri plinskih sistemih. Pravzaprav so mnogi primerjali rezultate, ki so jih pridobili sami in njihovi kupci na novih in starih avtomobilih, kar potrjuje prednosti motorjev, ki jih obljublja proizvajalec tega inovativnega aditiva.

Večina jih pravi, da to predlaga svojim strankam, ko jim želijo pomagati:

 • Zmanjšajte porabo
 • Obnovite nepravilen prosti tek
 • Oživite prevožene avtomobile
 • Zmanjšajte hrup točkov in motorja

Pro Engine Ultra ima močno, a varno formulo, ki ne poškoduje nobenega dela motorja.

ProEngine Ultra: bolje ga kupiti na Amazonu ali na uradni spletni strani?

ProEngine Ultra

Zdaj se zagotovo sprašujete, kakšna je cena tega fantastičnega aditiva za gorivo. No, presenečeni boste, ko boste izvedeli, da je trenutno še vedno mogoče kupiti steklenico Pro Engine Ultra po super znižani ceni. Popust vam bo omogočil nakup Pro Engine Ultra za samo 69 evrov namesto za 125 evrov. Vendar ta akcijska cena ne bo trajala dolgo, zato jo, če vas zanima, takoj izkoristite!

Pro Engine Ultra po super znižani ceni!

Za stranke, ki naročajo iz Italije, obstaja še en razlog več, da ne zamudijo tega izdelka, ki se dobesedno prodaja kot vroče pogače. Zahvaljujoč uvodni ceni je pravzaprav z neposrednim nakupom na spletni strani uradnega distributerja možno prejeti steklenico Pro Engine Ultra po znižani ceni 50% v primerjavi z običajno prodajno ceno!
Uradni distributer je edini, ki lahko ponudi tako visok popust, ker je edini, ki lahko pripelje izdelek od proizvajalca do potrošnika, pri čemer se izogiba nadaljnjim posrednikom. Poleg tega lahko z naročilom na uradni spletni strani izkoristite brezplačno dostavo, hitro dostavo in plačilo po povzetju, torej z gotovino ob dostavi.

Pro Engine Ultra je uporaben in učinkovit!

Toda kje ga kupiti? Če želite aditiv za gorivo Pro Engine Ultra udobno prejemati doma, se preprosto povežite z uradno spletno stranjo izdelka (dodatka za gorivo ni v spletnih trgovinah z rezervnimi deli). Izpolnite zahtevo za naročilo na domači strani uradne spletne strani z navedbo imena, priimka, elektronske pošte in naslova, kamor želite prejeti aditiv za gorivo, nato vnesite podatke za plačilo, pri čemer izberete plačilo po predračunu ali ob dostavi. V nekaj dneh bo aditiv za gorivo dostavljen neposredno na navedeni naslov brez stroškov pošiljanja.

Naročite zdaj

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *