Program toniranja: skrivnosti za napeto telo skozi vse leto

dnevnik teže jabolk

Če to berete, verjetno iščete program za toniranje telesa ali hujšanje in na splošno videti dobro.

Verjetno želite tonirati noge, trebuh, roke, prsi, hrbet ali ramena ali bolj verjetno želite tonirati celotno telo z nasveti o najboljših vajah za krepitev mišic, najboljših vajah za krepitev telesa in vsemi nasveti, triki in skrivnosti o tem, kako dobiti ton.

No, če je to tisto, kar iščete, morate izhajati iz pomembne premise, nič ne tonira mišice, nič ne more definirati mišice ali je oblikovati.

Poskusimo torej razumeti, kaj pomeni imeti napeto telo.

Kaj je mišični tonus?

Imeti napeto telo preprosto pomeni imeti določeno količino mišic na telesu, ki jo spremlja nizek odstotek telesne maščobe, dovolj nizek, da so mišice vidne.

Več mišic imate z manjšo manjšo količino maščobe, ki jih pokriva, bolj «napeta» in «definirana» bo vaša postava. Več maščobe kot so vaše mišice, manj bodo vidne in manj napeto bo vaše telo.

In da bi bile mišice vidne in posledično tonus, je vedno potrebno:
  • Izguba maščobe, ki pokriva mišice;
  • Zgradite nekaj mišične mase
  • Kombinirajte oboje.

Veliko pogosteje je preveč maščobe, ki pokriva mišice, prvi razlog, zakaj oseba ni napeta.

Poglejmo zdaj, katere so najpogostejše napake, ki jih delamo pri razmišljanju o toniranju telesa in da v resnici niso uporabne:
  • Prekomerni trening vas NE bo naredil bolj napetega;
  • Izguba teže NI nujno, da boste bolj napeti
  • Vadba s stroji vas NE bo naredila bolj napetega
  • Tako imenovane «vaje za toniranje» vas NE bodo naredile bolj napetih

Ker? Ker nobena od teh dejavnosti ne cilja neposredno na maščobo, ki pokriva mišico, ki jo trenirate.

Ker? Ker nič od tega ne cilja neposredno na maščobo, ki pokriva mišico, ki jo trenirate.

Ker? Ker je človeško telo sposobno izgubljati maščobo samo iz celotnega telesa kot celote in ne samo na določenem področju, na nekaterih področjih hitreje, na drugih manj, vendar je to odvisno od vaše genetike, če vam je to všeč ali ne.

ženska z napetimi mišicami

Kako torej zares doseči napeto telo?

Odgovor je preprostejši, kot si morda predstavljate, saj potrebujete le 2 preprosti stvari:

Izgradnja določene količine mišic.

Izgubite dovolj maščobe, tako da je mišico, ki jo imate (ali jo boste zgradili), dejansko mogoče videti in ne pokriti z eno plastjo (ali več plastmi) maščobe.

Vse, kar morate storiti, je, da z uravnoteženo prehrano, kardio aktivnostjo ali kombinacijo obojega določite inteligentno zasnovano rutino treninga z utežmi, ki vam bo omogočila izgradnjo mišic in izgubo telesne maščobe, kar bo morda pomagalo izboljšati in pospešiti rezultate z jemanje naravnih dodatkov, ki lahko nudijo konkretne koristi.

In to je vse.

mišice človeškega telesa

Po tem, če ne izgledate tako «napeto», kot želite, potem morate vedeti, da morate zgraditi malo več mišic (s treningom z utežmi) ali izgubiti nekaj maščobe (z dieto in vadbo. kardio) ali kombinacija obojega.

Primer zaključen.

Torej, če res želite biti napeti, si morate zapomniti preprosto enačbo: Mišice – maščoba = tonus.

Da zagotovite »mišični« del te enačbe, oblikujte ustrezen program vadbe z utežmi, ki bo s pravilno frekvenco, intenzivnostjo in volumnom, idealnim programom vadbe in pravilnim izborom vaj, ki se postopoma povečuje.

Za del «manj maščob» in videti napeto … nastavite svoj program prehrane, ki ga spremljajo kardio vadbe, ki vplivajo le na maščobo, hkrati pa ohranjajo mišice in z dobrim prehranskim dopolnilom pomagajo pri obeh procesih.

In to je vse … kar je treba storiti. Nič več, nič manj.

Ni vadbe, ki bi tonirala, tako kot nobena vadba, ki tonira določen del telesa ali vse vmes.

Ponovno napet, pomeni le imeti določeno količino mišic in določen odstotek maščobe, ki mora biti nizek, da so mišice vidne pod njeno površino.

Vse ostalo pusti čas, ki ga najde.

Osredotočite se na zgoraj navedeno in v kratkem času boste imeli napeto telo, kot si ga želite. In če potrebujete malo pomoči pri uravnavanju telesne teže, se vedno obrnite na naravne izdelke, kot so kapljice Ideal Slim .

Vso srečo!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *