Prolong-Max: za neverjetno spolno delovanje

Pomembne informacije: ProlongMax ni več na voljo na trgu v Slovenija. Informacije o izdelku najdete v spodnjem pregledu, vendar ga ne boste mogli naročiti. Stile Bio priporoča Casanovo , ki ima podobne lastnosti in jo stranke zelo cenijo.

Podaljšaj-Max

  • 8,1/10

    Kakovost – 8,1 / 10

  • 9/10

    Učinkovitost – 9/10

  • 9,2/10

    Dostava – 9,2 / 10

8,8 / 10

Prezgodnja ejakulacija je težava, s katero se sooča velik odstotek svetovne moške populacije vseh starosti.

Vemo, da mora seks trajati 30-60 minut, da zadovolji oba partnerja. A pogosto se zaradi moških težav, ki segajo od nezmožnosti vzdrževanja erekcije, do problema prezgodnje ejakulacije, vse skupaj skrči na nekaj minut. Pravzaprav ženskam primanjkuje časa, potrebnega za dosego orgazma, q to vodi v napetosti v odnosu, ki pogosto vodijo do resničnih razpadov v odnosu.

Večina izdelkov za potenco, ki se prodajajo v lekarnah, lahko daje le kratkotrajen učinek, omejen na časovno obdobje vnosa, ki ga zaradi stranskih učinkov in kontraindikacij ni mogoče nadaljevati dlje časa.

Če ne želite postati zasvojeni z lekarnami in porabiti preveč denarja za tablete za izboljšanje spolne sposobnosti, vam priporočamo, da preizkusite nov izdelek – Prolong-Max, dodatek, ki lahko izboljša vaše spolne sposobnosti.

Zanimivo dejstvo
Pravi trenutek: Kateri je najboljši trenutek za doseganje največjega užitka? Nekateri odsvetujejo ljubljenje takoj po jedi, saj prebavni proces vleče kri nazaj v želodec in jo začasno odtegne iz drugih organov, kar oteži erekcijo. Menijo pa, da je za to najboljši čas takoj po športu, zaradi prekrvavitve genitalij in zaradi povečanja testosterona med treningom.

Kapsule Prolong-Max: kaj je to?

Prolong-Max je naravno prehransko dopolnilo, ki na več načinov spodbuja izboljšanje kakovosti seksa.

Za razliko od drugih izdelkov na trgu za zdravljenje teh težav, te tablete za potenco ne vsebujejo hormonov ali sintetičnih sestavin. Izdelek je naraven in se lahko uporablja za podaljšanje spolnega akta v kateri koli starosti. Glavna prednost teh kapsul je, da delujejo v korenu težave. Po končanem celotnem poteku okrevanja spolne moči s temi tabletami boste okrepili svoje spolne sposobnosti in boste lahko imeli dolgotrajen in izpolnjujoč seks.

Prolong-Max: kako deluje?

Prolong-Max je dodatek, ki pomaga spodbuditi spolno željo in omogoči daljšo erekcijo in izboljša vzdržljivost. Deluje na krvni obtok, dajatina vaš penis težje in daljše erekcije, če jih vzamete tik pred spolnim odnosom. Poleg tega pomaga povečati raven libida in testosterona v telesu. Pomaga povečati kakovost sperme in izboljša reproduktivno zdravje lemasch. Poleg tega zmanjšuje stres in tesnobo, saj nudi priložnost za spolno zadovoljstvo. Ta izdelek ima popolno formulo, ki je zelo učinkovita pri izboljšanju dobrega počutja vašega telesa.

Prolong-Max: kako se uporablja?

Odmerek tega izdelka se spreminja glede na to, ali ga želite uporabljati preventivno ali za izboljšanje spolne učinkovitosti v določenem času, v resnici pa proizvajalec priporoča jemanje 1 tablete vsak dan 30 minut pred zajtrkom za prvi primer in jemanje zdravila Prolong-Max. tableto pol ure pred spolnim odnosom, v drugem primeru.

IProlong-Max: sestavine in učinki. Ali ima kakšne kontraindikacije?

ProlongMax ima formulo, ki vključuje uporabo sestavin, sestavljenih iz več kot 50 različnih mineralov in aktivnih sestavin.

Izdelek vključuje uporabne snovi, kot so cink, selen, L-arginin, vitamini, rastlinski izvlečki in koristne rastline.

Za razliko od tablet, ki so naslikane, a polne kemičnih dodatkov, dodatka Prolong-Max v lekarni ni mogoče najti. Naročiti ga je mogoče le preko uradne spletne strani, kot bomo ponazorili.

Prolong-Max: Cena? je v lekarni?

Kakšna pa je cena kapsul Prolong-Max in kje jih kupiti?

Prolong-Max, kot že omenjeno, vsebuje samo in izključno naravne sestavine, kar omogoča nakup brez zdravniške zahteve, kar pojasnjuje razlog, zakaj se ne prodaja v lekarnah. Ta izdelek ni na voljo na Amazonu, Ebayu in podobnih, ker se je proizvajalec Prolong-Maxa tukaj v Slovenija odločil, da se bo ukvarjal neposredno z distribucijo, hkrati pa ohranil stroške.

Z nakupom na uradni spletni strani Prolong-Max ste lahko prepričani, da boste še vedno lahko izkoristili uvodno ceno, namenjeno italijanskim kupcem. Za omejen čas in do razprodaje zalog je možno kupiti Prolong-Max kapsule s 50 % popustom in za samo 69 € namesto za 138 €. Naročanje je hitro in enostavno, samo povežite se na uradno spletno stran Prolong-Max in izpolnite obrazec za naročilo. V kratkem času boste prejeli klic operaterja, nato pa bo spolno dopolnilo prispelo na navedeni naslov v nekaj dneh v anonimnem paketu zaradi vaše zasebnosti in ga plačali kurirju, ki vam ga bo dostavil.

Komentarji Prolong-Max

Domenico : »Kaj pa Prolong-Max, zame je bil odrešitev. Samo ena tableta na dan je rešila vse moje težave. Verjemite mi, deluje!»

Mauro : »Resnično želim deliti svojo srečo, ker sem odkril ta izdelek. Hvala hvala hvala hvala Prolong-Max, dobesedno mi je rešil življenje!»

Pomembne informacije: ProlongMax ni več na voljo na trgu v Slovenija. Informacije o izdelku najdete v spodnjem pregledu, vendar ga ne boste mogli naročiti. Stile Bio priporoča Casanovo , ki ima podobne lastnosti in jo stranke zelo cenijo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *