Promagnetin: refleksoterapija stopal, ki lajša bolečine

ProMagnetin

Žal je zelo pogosto izjemno težko uganiti ali ugotoviti vzrok težave. Zato je najboljša metoda za lajšanje bolečine poskus učinkovitega blokiranja impulzov na celični ravni zahvaljujoč magnetni refleksologiji stopal, tehnologiji, ki stoji za vložkom Promagnetin . Vam bolečine v sklepih, hrbtenici ali kolenih otežujejo življenje? Ste prisiljeni opustiti vsakodnevne aktivnosti? Kronična bolečina lahko vsakomur zlahka oropa veselja do življenja.

Uradna stran

Vzroki za bolečino so lahko naravna posledica pomanjkanja celične oksigenacije in prehrane, kontaminacije s toksini, neravnovesja organizma, vnetja, artritisa in revme. Bolečinske impulze lahko povzročijo mehanski, bakteriološki ali degenerativni dejavniki. Grozljivo je, a vsemu temu od danes se je končno mogoče zoperstaviti!

Refleksologija stopal: starodavna praksa

Promagnetin, ženska

Ker je refleksoterapija zelo starodavna praksa, je njen izvor in zgodovino težko izslediti. Vendar se domneva, da se je refleksologija prenašala skozi ustno izročilo in naj bi bila prvič opisana kot piktogram na egipčanski grobnici Ankhamor leta 2330 pred našim štetjem skupaj z drugimi medicinskimi postopki.

Kratka časovnica, kako se je refleksologija stopal prenašala do danes:

  • Cesarjeva klasična knjiga interne medicine, ki je nastala okoli leta 1000 pred našim štetjem, ima poglavje »Metoda pregleda stopala« in obravnava povezavo med življenjsko silo in določenimi točkami na stopalih.
  • Domneva se, da je Marco Polo v 1300-ih letih prevedel kitajsko knjigo o masaži v italijanščino in tako v Evropo uvedel refleksologijo. Leta 1582 sta zdravnika Adamus in A’tatis v Evropi prvič izdala knjigo o sestavnem elementu refleksologije, imenovani conska terapija.
  • V Združenih državah je William H. Fitzgerald, ki ga pogosto imenujejo oče refleksologije, leta 1917 opisal ducat navpičnih con, ki segajo po celotni dolžini telesa. Ugotovil je, da bi pritisk na območje, ki ustreza lokaciji določene lezije, lahko pomagal lajšati bolečino med manjšo operacijo.
  • Delo dr. Fitzgeralda je razširil dr. S. Riley, ki je razvil zemljevid horizontalnih con, ki potekajo skozi telo, in podroben zemljevid refleksnih točk na stopalih in rokah. Predlaga tudi točke pritiska na zunanjem ušesu.
vložki
  • Eunice Ingham, fizioterapevtka, ki je delala skupaj z dr. Rileyjem, je še ena vodilna osebnost v razvoju refleksologije. V svoji raziskavi s točkami pritiska conske terapije je našel še druga občutljiva področja stopal. Razvil je dejanske zemljevide stopal in refleksološke študije, ki so še danes v uporabi, in uvedel refleksološke prakse v nemedicinsko skupnost v tridesetih letih prejšnjega stoletja.
  • Leta 1957 je dr. P. Nogier posnel zemljevid točk na zunanjem ušesu. Njegovo delo sta razširila Oleson in Flocco in ga zdaj poučujejo kot del celostnega pristopa k refleksologiji rok, ušes in stopal.

V zadnjih letih je vse bolj priljubljena praksa refleksoterapije, ki se izvaja preko magnetnih vložkov, ki omogočajo stalen pritisk na določene točke stopala za lajšanje bolečin in neugodja različnih vrst.

Preberite več: Bolečine v hrbtu: vzroki

Promagnetin vložki delujejo na več frontah

človek z bolečino

Kako deluje tehnologija za vložki Promagnetin? Vsak vložek je prekrit z masažno površino in je opremljen z integriranimi magneti, ki dosegajo izjemno moč 970 gausov: tako zagotavljajo konstantno masažo na živčnih končičih, ki dosežejo vse točke telesa.

Delovanje magnetnega polja vpliva na tisoče živčnih končičev, ki se nato porazdelijo po vseh organih našega telesa in spodbujajo globoko samoregeneracijo tkiv vse do celične ravni.

Magnetna polja hitro prodrejo v tkiva, ki jih prizadene bolečina, in ne dovolijo, da bi električni impulzi bolečine dosegli celice, kar prekine proces prenosa bolečih občutkov.

Promagnetin vložki delujejo ravnodušno na moške in ženske, to je mogoče sklepati, če si ogledate stotine ocen in pozitivnih mnenj, ki so jih na forumih poročali tisti, ki so jih že preizkusili.

Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Kako izkoristiti moč refleksologije stopal magnetnih vložkov

promagnetin, moški z bolečinami v hrbtu

Če želite v celoti izkoristiti vso moč in učinkovitost magnetnih vložkov Promagnetin, jih morate le nositi, čim več ur čez dan. Promagnetin vložki se prilagajajo vsaki vrsti obutve in so po vstavitvi popolnoma nevidni.

Proizvajalec priporoča, da jih nenehno nosite vsaj 30 dni, da dosežete največje koristi, ki jih ta izdelek lahko zagotovi.

Več informacij najdete na prodajnem paketu originalnih Promagnetin vložkov.

Promagnetin po znižani ceni in s poštnino

promagnetin, moški z bolečinami v hrbtu

Želite kupiti zmogljive magnetne vložke Promagnetin s 50 % popustom in izkoristiti brezplačno hitro pošiljanje in plačilo po povzetju? No, če je odgovor pritrdilen, se morate samo povezati z uradno spletno stranjo in izpolniti obrazec za naročilo z malo potrebnih informacij. Predstavnik podjetja vas bo kontaktiral po telefonu, da se dogovorimo o pošiljki in v nekaj dneh boste prejeli izdelek na naslov, ki ste ga izbrali.

Naročite originalne vložke Promagnetin in odkrijte vse prednosti plantarne magnetoterapije!

Predlog

Hoja bosi po hiši. Hoja bosonog po hiši lahko pomaga pri sprostitvi stopal in z njimi razbremeniti celotno telo. Kombinacija magnetnih vložkov, ko ste zdoma, z bosimi nogami, morda med gospodinjskimi opravili, je lahko prava panaceja.

Zaključek :  Če iščete popolnoma naraven in učinkovit način za lajšanje napetosti v telesu, lajšanje bolečin na praktičen in priročen način, se pravi izdelek za vas imenuje Promagnetin. Ti vložki, ki delujejo nenehno, lahko sprostijo in masirajo živčne končiče, kar ponuja nešteto prednosti.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *