Bučna semena Pro – puščanje urina? Inkontinenca?

Bučna semena Pro BioStima

Urinska inkontinenca ali nezmožnost nadzora uriniranja je problematično stanje za več kot polovico žensk in dober odstotek moških, starejših od 65 let. To je onemogoča in resnično neprijetna težava, ki lahko prizadene vsakogar tudi v mlajših letih. V pomoč vsem, ki se želijo spoprijeti s to težavo, se rodi Pumpkin Seed Pro , zelo priljubljen dodatek, ki ga proizvaja znano podjetje BioStima, ki je na forumih, posvečenih zdravju, prejelo že številne pozitivne ocene.

Uradna stran

Poleg učinkovitosti je treba še posebej ceniti popolno odsotnost neželenih učinkov. Pumpkin Seed Pro je pravzaprav popolnoma naraven izdelek in primeren za vsakogar.

Koristi bučnih semen pri zdravljenju inkontinence

Obstaja več vrst urinske inkontinence. Najpogostejša pri mlajših ali srednjih ženskah je stresna inkontinenca. Ta težava se pojavi, ko ste telesno aktivni, kar povzroči povečan pritisk v trebušnih mišicah in povečan pritisk na sečnico (in mehur) in se lahko pojavi, ko se sečnica preveč premika zaradi mišičnih in strukturnih težav. obremenitev medenice). Zato so lahko zdravljenja, kot so manipulacija hrbtenice in mehkih tkiv, ki vplivajo na strukturo medenice in njenih mišic, zelo koristna pri preprečevanju inkontinence.

bučno seme pro, urin

Drug razlog za inkontinenco je lahko, da je mišica, ki zapira sečnico, da prepreči, da bi urin zapustil mehur, oslabljena ali poškodovana. Stresna inkontinenca je zelo pogosta predvsem med nosečnostjo, po porodu in med menopavzo. Pogostejša je tudi pri športnicah.

Izvleček bučnih semen je eden največjih naravnih zaveznikov pri zdravljenju urinske inkontinence. Evropska literatura navaja bučna semena kot učinkovito zdravilo za težave z uriniranjem že od 1500. Indijanci Indijancev so uporabljali bučna semena za zdravljenje motenj urina. Poleg tega je nemški zdravstveni organ nedavno odobril bučna semena kot dodatno zdravljenje razdražljivega mehurja in simptomov urina, povezanih s povečanjem prostate .

Ko je proizvodnja dušikovega oksida nizka, se aktivnost mehurja poveča, njegov volumen pa zmanjša. Ekstrakt bučnih semen deluje tako, da poveča sintezo dušikovega oksida. Drugi razlog, zakaj je koristen, je zaradi njegovih hormonskih učinkov. Bučno olje ima obnovitveni učinek na tkiva mišic medeničnega dna. Zahvaljujoč zmožnosti pospeševanja proizvodnje določenega encima, ki omogoča bolj aktivni testosteron na voljo medeničnim mišicam, kar jim omogoča, da se okrepijo.

Izvleček bučnih semen je glavna sestavina močnega dodatka Pumpkin Seed Pro.

Bučna semena Pro deluje neposredno na medeničnem dnu

cistitis

Glavni vzrok urinske inkontinence je oslabitev medeničnega dna. Sestava biostimulacijskih snovi, ki so prisotne v bučnem semenu Pro, vam omogoča krepitev mišic na naraven način.

Če ga jemljete v skladu z navodili proizvajalca, vam lahko ta dodatek pomaga:

  • Zmanjšajte, kolikokrat morate iti na stranišče;
  • Preprečite problem slabega vonja zaradi puščanja, tudi med spanjem;
  • Zmanjšajte preobčutljivost mehurja in nujnost urina;
  • Okrepiti mišice medeničnega dna v primerjavi z obdobjem pred začetkom zdravljenja;
  • Na splošno preprečuje urinsko inkontinenco.

Ne samo to, ta dodatek je koristen tudi za splošno počutje in zahvaljujoč visoki vsebnosti koristnih snovi daje energijo in vitalnost v kateri koli starosti.

Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Sestava in sestavine

Bučno seme pro vsebuje aktivne spojine, ki neposredno vplivajo na pravilno delovanje sečnice in oslabljene mišice medeničnega dna.

Bučna semena so bogata z esencialnimi snovmi, kot so fosfor, magnezij, mangan, selen, kalcij in železo. Vsebujejo tudi aminokisline (alanin, glicin, glutaminska kislina, triptofan), sladkor, pektin, karoten in vitamine, vključno z vitaminom A, vitaminom B (vitamini B1, B2, B3 in B9), vitaminom D in E. Vse snovi, koristne za pravilno delovanje sečil in drugo. Bučno olje pravzaprav vsebuje fitosterole in polinenasičene maščobne kisline. Oba sta zaradi svojih protivnetnih, protimikrobnih, antisklerotičnih in celo antioksidativnih lastnosti izjemno pomembna pri preprečevanju številnih bolezni, vključno z rakom.

Povsem naravna sestava tega prehranskega dopolnila. Zaradi tega se zelo razlikuje od izdelkov, ki se prodajajo v lekarnah, zato Bučno seme Pro ne potrebuje recepta in se lahko uporablja tudi dlje časa brez kontraindikacij in stranskih učinkov.

Kako jemati Bučna semena Pro

bučna semena pro, ženska

Pumpkin Seed Pro se trži v priročni steklenici, ki ohranja svežino, ki vsebuje 750 mg tablete vsaka. Izdelek je treba jemati vsak dan, kadar koli v dnevu, skupaj z vodo ali sadnim sokom.

Trajanje zdravljenja je odvisno od vaših potreb, izdelek pa lahko jemljete tudi v preventivne namene, brez strahu pred kakršnimi koli neželenimi učinki.

Bučna semena Pro Cena – Hiter nakup s popustom na uradni spletni strani

Glede na visoko kakovost njegovih sestavin je kataloška cena Pumpkin Seed Pro 94 evrov, vendar je zaradi izjemnega prodajnega popusta, rezerviranega za Italijo, na uradni spletni strani mogoče izkoristiti 50 % popust in ga naročiti za samo 47 eur!

Udobje se tu ne konča! Z naročilom na uradni spletni strani (samo izpolnite obrazec za naročilo z malo potrebnimi informacijami) lahko dobite hitro dostavo, popolnoma brezplačno in plačate izdelek šele po prejemu.

par

Predlog

Bučna semena, ne samo antioksidanti. Bučna semena vsebujejo antioksidante, kot so karotenoidi in vitamin E. Antioksidanti lahko zmanjšajo vnetje in ščitijo celice pred škodljivimi prostimi radikali. Zato lahko uživanje hrane , bogate z antioksidanti, pomaga zaščititi pred številnimi boleznimi. Verjame se, da so visoke ravni antioksidantov v bučnih semenih najbolj odgovorne za njihove pozitivne učinke na zdravje.

Zaključek:  Bučna semena Pro je močan in varen zaveznik za preprečevanje težav, povezanih z uhajanjem urina in inkontinenco, na naraven način. Njegovo obnavljajoče in poživljajoče delovanje vam omogoča, da vsakomur pomagate ponovno odkriti srečno življenje in pozabiti na zadrego izgub. Izdelek, ki je zaradi svoje inovativne sestave uporaben za ženske in moške vseh starosti.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *