Size Plus Cream: ali res deluje ali je to še ena prevara?

Size Plus krema

Na italijanski trg je prišel še en izdelek za povečanje penisa, ki ga proizvajalec opisuje kot resnično učinkovit in varen izdelek. Njegovo ime je Size Plus, kremni izdelek, ki je našel nasprotujoča si mnenja, tako med strokovnjaki kot med tistimi, ki so ga že uporabljali.

Tehnike raztezanja

Oglejmo si popolnoma naravne tehnike za povečanje penisa, ki lahko izboljšajo velikost tako po dolžini kot po obsegu.

Toda ne upajte si, da ste našli čarobni napoj – zahteva ogromno časa in predanosti. Ti nasveti niso nekakšen čarovniški trik; temeljijo na principu povečanja penisa, ki temelji na vleku in izboljšanju oskrbe s krvjo. Večji penis in trdnejša erekcija običajno vodijo v bolj zadovoljujoče spolno življenje in večjo samozavest, kar je zagotovo nekaj, kar lahko pozitivno vpliva na življenje.

Najboljši izdelek

sizeplus krema, par

Začnimo s črpalkami za penis. Uporaba teh «orodij» velja za odličen način za povečanje velikosti. S črpanjem se ustvari sesanje, ki poveča pretok krvi v penis, kar ustvarja zelo močno erekcijo. Drugi nasvet je, da izvajate vaje za raztezanje z visokokakovostnim podaljškom za penis. Gre za napravo, ki podaljša penis za več ur na dan. Podaljšanje penisa se izvaja z nastavljivo napravo, ki s silo postopoma raztegne tkiva.

Preberite več: Vedno pripravljeni s kapljicami Casanova?

Drug pomemben predlog je, da vedno izvajate ustrezno mazanje. Za ta namen so najprimernejša naravna olja in pogosto vključujejo rastlinske sestavine, vitamine in antioksidante. Priporočljivo je, da izbirate med olivnim oljem, mandljevim oljem ali oljem sivke. Ta olja vmasirajte neposredno na penis, skozi kožo bodo vstopila v globlja tkiva. Tako boste dosegli hitrejšo regeneracijo in okrevanje.

Končno, uspešnost v postelji je mogoče izboljšati z izboljšanjem pretoka krvi v penisu z ustreznimi naravnimi izdelki. Več krvi, ki pride do penisa, boljša je erekcija.

Uravnotežena prehrana lahko prinese koristi

velikost plus krema, par

Pogosto jemo raje tisto, kar nam je všeč ali kvečjemu tisto, zaradi česar se manj zredimo, a kako pogosto razmišljamo o tem, kako hrana vpliva na delovanje določenih delov našega telesa?

Na srečo nam narava ponuja živila, ki lahko prinesejo ogromno koristi celotnemu organizmu in predvsem od pasu navzdol. To so živila, ki omogočajo kri, da prinese na prizadeto območje, snovi in ​​vitamine, koristne za njegovo pravilno delovanje.

Tukaj je seznam živil , ki so še posebej koristna za pravilno delovanje moškega reproduktivnega sistema:

  • Špinača, za povečanje ravni testosterona
  • Skodelica kave na dan, za izboljšanje oskrbe s krvjo;
  • Jabolka za preprečevanje težav s prostato
  • Avokado za izboljšanje libida;
  • Čili za povečanje pretoka krvi;
  • Korenje za ohranjanje kakovosti sperme;
  • Oves, zaradi njegovih malo znanih afrodiziakalnih lastnosti;
  • Paradižnik, prava panacea za zdravje penisa.

Ali Size Plus res deluje?

Proizvajalec na svoji uradni spletni strani izjavlja, da lahko ta krema poveča velikost penisa tako v dolžino kot v debelino. Pravzaprav je iz hitrega iskanja po komentarjih in ocenah, prisotnih na forumih, ki se ukvarjajo s tovrstnimi izdelki, mogoče uganiti, da obstajajo nasprotujoča si mnenja o tem, da Size Plus res deluje. Poleg tega posebne količine za vsako sestavino niso navedene v navodilih za uporabo in zato tega, kar navaja proizvajalec, ni mogoče znanstveno dokazati.

Torej, če se sprašujete, ali Size Plus res deluje in ali je lahko rešitev za vaše težave z velikostjo, je odgovor, da res ne morete biti prepričani o rezultatih.

Gotovo je, da so izdelki z dokazano učinkovitostjo na voljo na spletu, pri tem pa vedno ohranjajo popolnoma naravno sestavo.

Sestava je naravna, vendar je treba učinke preveriti

sizeplus

Sestava kreme Size Plus je, spet glede na malo informacij na uradni spletni strani, vsebuje kolagen in elastin, snovi, potrebne za zdravje moškega spolnega sistema. Te beljakovine so med glavnimi sestavinami vezivnega tkiva človeškega telesa. Sposobni so povečati elastičnost penisa v koži in olajšati raztezanje tkiv. Poleg tega bi lahko olajšali regeneracijo epidermalnih celic.

Formula Size Plus vsebuje tudi aminokisline in bifid albumine, ki olajšajo delitev celic, koristne za regeneracijo kavernoznih teles.

Trietanolamin, druga sestavina Size Plus, bi lahko izboljšal krvni obtok, olajšal procese krvnega obtoka in hkrati povečal sintezo testosterona. Ne moremo zagotoviti, koliko vse to lahko resnično koristi za povečanje velikosti penisa.

Preberite več: Vedno pripravljeni s kapljicami Casanova?

Navodila za uporabo in načini nanašanja kreme Size Plus

Nasvet distributerja, ki se ukvarja z distribucijo izdelka v Slovenija, je, da kremo nanašate enkrat na dan. Pred nanosom je potrebno, da je predel čist in suh ter da je penis pokončen, nato pa je treba izvajati masažo z navpičnimi gibi, približno 10/15 minut in dokler se popolnoma ne vpije.

Za izboljšanje rezultatov in intenziviranje občutkov med seksom je treba Size Plus nanesti približno pol ure pred spolnim odnosom.

Cena izdelka na uradni spletni strani

V nasprotju s tem, kar trdi proizvajalec, je Size Plus mogoče najti v različnih prodajnih kanalih. Cena kreme Size Plus se razlikuje glede na izbrani kanal za nakup in to zagotovo ni znak jasnosti, če iščete pravo vrednost izdelka. Trenutno ne moremo zagotoviti, da je izdelek na voljo v lekarnah ali fizičnih trgovinah.

naročilo

Predlog

Ko gre za izbiro izdelka za zdravljenje tako pomembne težave, kot je neustrezna velikost penisa, je vedno priporočljivo izbrati varne in certificirane izdelke. Izbira neustreznega izdelka ali izdelka z neprimerno vsebino bi lahko dodatno ogrozila že tako občutljivo situacijo.

Bottom Line: Zdi se, da je Size Plus še en izdelek, ki je bil lansiran na trg in se oglašuje kot čudežen, brez prave znanstvene podlage. Čeprav proizvajalec navaja popolno odsotnost kontraindikacij ali stranskih učinkov, nismo prepričani o učinkih, ki bi jih ta krema lahko imela na resnično povečanje velikosti.

Najboljši izdelek

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *