Snap-On Smile – pregled neinvazivnih zobnih lusk. Cena v Slovenija, mnenja iz spletnih forumov in uradne spletne strani

Snap-On Smile Reviews ItalijaSnap-On Smile je nov izdelek, ki je bil pravkar predstavljen na trgu v Slovenija. Patentiran izdelek ameriškega podjetja Align Technology, na trgu od leta 1998. Po navedbah proizvajalca zahvaljujoč tej inovativni zobozdravstveni napravi ne bo več potrebe po dragi in invazivni operaciji! Brez redčenja zob. Preprost in neboleč postopek, ki vam bo omogočil lep, privlačen in zavidanja vreden nasmeh.

Uradna stran

Snap-On Smile je po mnenjih številnih strokovnjakov revolucionarna sponka za zobne luske, ki zajame in prekrije obstoječe zobe ter skrije najrazličnejše pomanjkljivosti. Napravo Snap-On Smile lahko kadar koli namestite ali snamete. Ne zahteva posredovanja zobozdravnika. Vse res?

Ugotovimo v naslednjih nekaj vrsticah in poglejmo, zakaj po mnenju mnogih strank Snap-On Smile velja za enega najboljših zobnih lusk, ki so na voljo na trgu.

Clip-on furnirji: ali delujejo?

Zobne luske

Kaj so luske za zobne sponke in so primerne zame? Nakup furnirjev je lahko izkušnja, saj je trg, tako v Slovenija kot v tujini, poln bolj ali manj veljavnih izdelkov. Vedeti, kaj je prav, da se odločite za dolgo časa v usta, je odločitev, ki jo je treba sprejeti previdno.

Clip-on furnirji so alternativa tradicionalnim furnirjem. Bolj tradicionalna porcelanasta prevleka uporablja tanke luske, ki so trajno prilepljene na zobe, ki pa se najprej mehansko stanjšajo.

Po drugi strani so zobne prevleke s priponko podobne porcelanastim, vendar so začasne, neinvazivne in se preprosto pripnejo na naravne zobe. Kot alternativa porcelanu so prevleke za pripenjanje sestavljene iz odstranljivih lokov, prilagojenih za usta vseh in oblikovanih tako, da se popolnoma prilegajo pacientovim zobem.

Mnogi ljudje imajo raje pritrjene luske, saj so v prvi vrsti cenejši od običajnih porcelanastih lusk, ki so, če imate omejen proračun, morda najboljša rešitev. Poleg tega, kot je bilo že omenjeno, zobne luske za pripenjanje ne zahtevajo vrtanja ali redčenja.

Ta vrsta izdelkov je tudi rešitev za tiste, ki ne izpolnjujejo pogojev za zobne vsadke ali mostičke, zato včasih celo zobozdravniki priporočajo snemljive luske kot način za prikrivanje manjkajočih zob. Na primer, prevleke za zaponke se lahko uporabljajo za prekrivanje napačnih zob, obarvanih zob ali presledkov med zobmi.

Prednosti zaskočnih furnirjev

Prednosti zaskočnih furnirjev so različne, tukaj so:

 • Nižji stroški. Tradicionalni furnirji lahko stanejo tudi do deset tisoč evrov. Tudi najcenejše smolne luske lahko stanejo tudi do 500 evrov na zob. Visoka cena zobozdravnikovih zobozdravnikov je lahko prevelika za marsikoga, da bi izboljšal svoj nasmeh.
 • Enostavna uporaba in uporaba. Za uporabo odstranljivih zobnih lusk vam ni treba obiskati zobozdravnika, opraviti anestezijo ali piliti zobno sklenino.
 • Prelep takojšen nasmeh. Vaš novi nasmeh bo videti naraven in udoben. Lahko tudi jeste in pijete, medtem ko nosite svoje zobne luske in nihče ne bo opazil, da jih nosite. Ko se boste dobro počutili glede svojih zob, se boste bolj nasmehnili in bolj samozavestni, ko se boste pogovarjali, smejali in smejali z drugimi.

Kaj je Snap-On Smile? Deluje? Rezultati

Kaj je SnapOn Smile?

Snap-On Smile je zobni pripomoček, ki se prilagodi zgornjemu zobnemu loku in tako takoj izboljša njihov videz.

Je začasen in odstranljiv pripomoček, ne trajni, ki ne spreminja fizične strukture naravnih zob. Prekrije jih in vam da nov nasmeh z ravnimi, belimi zobmi.

Te luske delujejo, ker:

 • Skrivajo nepravilne zobe ali velike prostore med njimi;
 • Skrijejo odsotnost enega ali več zob, okrnjene zobe;
 • Pomagajo skriti porumenelost zob;
 • Popravljajo ugriz in poravnavo zob.

Ena od edinstvenih prednosti Snap-On Smile je ta, da je hiter in neboleč način za nov nasmeh.

Snap-On Smile ima veliko ugodnejše stroške kot bolj invazivni zobozdravstveni posegi, kot so porcelanaste luske ali drugi posegi.

Je neinvaziven (brez vrtanja ali lepil) in ne bo spremenil poravnave ali strukture vaših zob.

Snap-On Smiles so visokokakovostne in udobne snemljive luske, enostavne za uporabo in primerne za vsakogar, ki predstavljajo konstrukcijo mostička, ki temelji na naravnih zobeh, brez brušenja.

Izdelane so iz tankega, trpežnega materiala, ki ni podvržen snovem, kot so čaj, kava, cigaretni dim. Snap-On Smile se lahko uporablja dlje (leta!) ali krajše, z uporabo enostavne in priročne zasnove, ki začasno nadomesti zobe.

Naročilo -50% cena

Zadrge so enostavne za uporabo, originalni paket Snap-On Smile pa vsebuje vse, kar potrebujete za pravilno uporabo. Ima dizajn, ki po nanosu ponovi obliko zob in postane udoben, da skoraj pozabite, da jih imate.

Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika;

Ali ima Snap-OnSmile minsan? Ali obstajajo neželeni učinki ali kontraindikacije?

Glede na ocene na forumih ni bilo nobenih kontraindikacij ali stranskih učinkov, ki bi izhajali iz uporabe, tudi vsakodnevne, Snap-On Smile. Snap-On Smile ni prevara ali potegavščina, ampak dobra in varna naprava za uporabo.

Minsan ni potreben, saj gre za izdelek z neželenimi učinki.

Forum Snap-On Smile: ocene in mnenja

Snap-On Smile: ocene in mnenja

Snap-On Smile po komentarjih in mnenjih na spletnih forumih je naprava, ki prinaša ogromno zadovoljstvo. Ta neinvaziven in enostaven za uporabo izdelek je dobil pozitivne povratne informacije od moških in žensk vseh starosti. V komentarjih na spletnih forumih kupci navajajo, da so pridobili izjemno samozavest zahvaljujoč Snap-On, ki deluje takoj iz škatle.

Čeprav uradni forumi Snap-On Smile še niso na voljo v Slovenija, se v blogih o lepoti in lepoti pojavi veliko mnenj in povratnih informacij.

Snap-On Smile ni prejel nobenih negativnih ocen, niti ne obravnava pritožb glede neželenih stranskih učinkov ali kontraindikacij.

Strokovnjaki za dentalno estetiko, ki jim ne manjka komentarjev in mnenj, pravijo, da se Snap-On Smile razlikuje od drugih podobnih izdelkov na trgu. Zahvaljujoč dejstvu, da:

 • Ima ultra tanek, vzdržljiv in udoben dizajn;
 • Ima univerzalno velikost, ki se lahko prilagodi vsakemu nasmehu;
 • H tehnologija varnega sidranja.

Po mnenju strokovnjakov, ki so oživili tovrstno protezo, lahko Snap-On Smile pomaga tudi tistim, ki zaradi različnih razlogov ne morejo opraviti posegov za namestitev mostička, zobnih vsadkov ali porcelanskih lusk, tudi zaradi ekonomskih težav.

V pregledih in komentarjih, ki so jih delili na forumih, veliko strank pravi, da cenijo enostavnost uporabe zmožnosti jesti in pijače, medtem ko jo nosijo.

Po čem se Snap-On Smile razlikuje od lusk, ki jih uporabljajo zobozdravniki?

Porcelanske luske imajo zelo visoke stroške in zahtevajo tudi več kot eno sejo pri zobozdravniku. Sedeži, ki so lahko tudi boleči zaradi brušenja in odstranjevanja zunanjih plasti zoba. Nasprotno, Snap-On Smile se lahko uporablja v udobju in zasebnosti lastnega doma, ne zahteva brušenja naravnih zob in je cenovno zelo dostopen.

Očitno bomo poskušali biti na tekočem s pravimi ocenami Snap-On Smile in posodobili našo oceno, če se bodo pojavile negativne ocene.

Zloženka Snap-On Smile: kako se prijaviti?

kako se uporablja

Navodila za Snap-On Smile so preprosta!

Samo 3 preprosti koraki in vaš nasmeh bo takoj postal neustavljiv:

 • Snap-On Smile Veneers namočite za 2 minuti v vroči vodi;
 • Močno pritisnite na zunanjo stran zob;
 • Nasmehnite se čim pogosteje, saj lep nasmeh gre za vsakogar!

Kar se tiče čiščenja, preprosto odstranite luske in jih ščetkajte kot del vaše dnevne higienske rutine zob.

Snap-On Smile: znižana cena, brezplačna dostava in plačilo ob dostavi samo na uradni spletni strani

Snap-On Smile: Italija cena

Naročanje izdelka na spletnem mestu je jamstvo za kakovost, izvirnost in najboljšo ceno. To pa zato, ker uradna spletna stran Snap-On Smile poleg brezplačne dostave ponuja odličen 50% popust na ceno in možnost plačila po povzetju.

Tukaj je postopek za nakup Snap-On Smile za samo 49 evrov namesto za 98 evrov:

 • Pustite svojo zahtevo na uradni spletni strani tako, da izpolnite obrazec;
 • Počakajte na klic svetovalca, ki vam bo na voljo za vsa vprašanja;
 • Počakajte na dostavo izdelka v nekaj dneh;
 • Plačajte naročilo ob dostavi.

Takoj lahko uporabite Snap-On Smile in se znova nasmehnete!

Ali lahko Snap-OnSmile najdete v lekarnah ali na Amazonu?

Vedno je priporočljivo kupiti originalni Snap-On na uradni spletni strani (in ne pri Amazon, Altroconsumo, Trovaprezzo, kjer bi se lahko prodajale podobne, vendar ne originalne naprave),

radovednost

RODILI SMO 20 MOLIČNIH ZOB – Vsi ljudje se rodimo z 20 mlečnimi zobmi tik pod dlesni. Vsak mlečni zob ima vnaprej določen čas izraščanja, vsak mlečni zob pa ima tudi vnaprej določen čas izpadanja, po katerem bo zrastel stalni zob, ki ga bo nadomestil. Obstajata le dva dejavnika, ki lahko spremenita vnaprej določen čas izpadanja mlečnega zoba: neupoštevanje pravilne ustne higiene ali nesreča.

Bottom LineSnap-On Smile vam ponuja cenovno ugodno rešitev za boljši nasmeh z uporabo napredne tehnologije. Snap-On Smile je edinstvena naprava, ki bo vašemu nasmehu naredila nepremagljiv. S pomočjo tega se ne boste več sramovali svojih zob in se boste lahko nasmehnili, kolikorkrat boste želeli. Visoka kakovost po dostopni ceni.

Naročite zdaj

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *