TraspaLente – pregled pršila proti meglenju za očala. Deluje? Mnenja na forumih in cena na uradni spletni strani Italije

Pregled pršila Traspalente Italija

TraspaLente je zelo uporaben nov izdelek, ki ga bomo obravnavali v tem novem pregledu. Gre za pršilo proti rosenju za leče in očala, ki postaja priljubljeno na ocenah spletnih forumov, z zelo pozitivnimi mnenji.

Uradna stran

Tisti, ki nosijo očala, vedo, kako nadležno je lahko zameglitev leč, še posebej v tem obdobju pandemije Covid-19, v katerem smo prisiljeni večino dneva nositi maske.

Poglejmo, zakaj se pršilo proti meglenju TraspaLente razlikuje od ostalih izdelkov na trgu, kako deluje, kako ga nanesti in kje kupiti po najboljši ceni.

7 stvari, ki jih morate storiti, da se vam očala z masko ne zameglijo

S prihodom pandemije Covid-19 v naše življenje smo prisiljeni nositi maske velik del našega dneva. Ko gremo po nakupih, v javnem prevozu, v službi … vendar imajo tisti, ki nosijo očala, večjo težavo, naj se očala ne zameglijo!

Kdor ima očala, ve, da obstajajo priložnosti, ki ne vključujejo nošenja maske, pri katerih se očala nenadoma zameglijo in povzročijo številne nevšečnosti.

Da se to ne bi zgodilo, obstajajo koristni nasveti, ki jih je treba upoštevati, da ne boste zameglili očal z masko in brez nje.

 1. Umijte si očala z milom in vodo – Eden najpreprostejših načinov za preprečevanje rosenja očal. Ta trik je sestavljen iz tega, da očala operete z milom in vodo in jih pustite, da se posušijo na zraku, da ustvarite nekakšno zaščitno plast, ki preprečuje zameglitev za nekaj ur;
 2. Zavihek maske prepognite navznoter – Drug nasvet, da se izognete zameglitvi očal z masko, je, da zgornjo loputo maske prepognete navznoter, s čimer preprečite, da bi se zrak iz sape dvignil do leč;
 3. Uporabite masko pravilne velikosti – Drug temeljni vidik je iskanje maske, ki ustreza našemu obrazu. Niso vsi primerni za vsakogar. Prekomerno velik okvir povzroči prekomerni tok zraka navzgor, kar povzroči več rosenja leč. Maska mora dobro počivati ​​na nosu in se dobro oprijeti preostalega obraza.
 4. Uporaba papirnatega robčka – Po mnenju tistih, ki ga uporabljajo, je zelo uporaben trik s papirnatim robčkom. Samo vzemite zaprt papirnati robec in ga položite med masko in nos. Ta metoda je lahko uporabna poleg klasičnih kirurških mask tudi za dobro znane ffp1, ffp2 in ffp3. Robček bo zadržal zrak, kar bo pomagalo preprečiti zameglitev leč.
 5. Prilagodite masko svojemu obrazu – Številne maske imajo v zgornji črti majhno podstavko, ki je uporabna za dobro prilagajanje obrazu. Če je maska ​​dobro pritrjena na obraz, čim bolj omejite dihanje.
 6. Dihajte skozi nos – Če poskušate dihati skozi nos namesto na usta, se v maski ustvari manj zraka, kar zmanjša možnost, da se vam očala zameglijo.
 7. Razpršila proti meglenju – Najboljša rešitev je po večini mnenj tistih s to težavo uporaba pršil proti meglenju. Pogosto ga uporabljajo tudi smučarji, kolesarji in plavalci, da bi se izognili tovrstni težavi z lečami med športom. Ta udobna in vsestranska pršila, enostavna za uporabo, predvsem pa jih vedno nosite s seboj in jih uporabite, ko jih potrebujete.

Kaj je TraspaLente?

Prozorna leča

TraspaLente je sprej z inovativno formulacijo, ki lahko na očalih ustvari film proti rosenju. Dolgotrajno delovanje, ki traja do 2 dni.

TraspaLente je idealen zaveznik za tiste, ki se ukvarjajo s športom ali aktivnostmi, pomaga pri preprečevanju zameglitve očal v zaprtih prostorih in je bistvenega pomena za tiste, ki so prisiljeni nositi očala z masko.

Razpršilo TraspaLente je enostavno za uporabo v nekaj sekundah in preprečuje meglenje v klimatiziranih prostorih ali v javnem prevozu.

Tu so značilnosti, zaradi katerih se ta sprej razlikuje od drugih izdelkov, ki so trenutno na trgu:

 • Primerno za vse modele – Za vse vrste očal, leč in okvirjev. Ne obarva in ne poškoduje leč, lahko se uporablja tako na sončnih kot dioptijskih očalih.
 • Dolgotrajna – Zaščitna folija, ustvarjena s TraspaLente, je zelo odporna in obstojna do 2 dni ob vseh vrstah priložnosti.
 • Velika velikost – Novi 100-ml format je praktičen, da ga vedno nosite s seboj in ga uporabljate ob vsaki priložnosti. Količina izdelka je večja kot v embalaži drugih izdelkov na trgu.

Naročilo -50% cena

TraspaLente: mnenja in ocene na spletnih forumih

TraspaLente mnenja komentarji

Po pričakovanjih so na spletnih forumih že številne ocene in mnenja o TraspaLente. Izdelek je že prodal veliko pakiranj in zdi se, da mnenja in ocene potrjujejo njegovo učinkovitost.

Glede na mnenja in komentarje tistih, ki so ga že uporabljali, se lahko z enim samim pršenjem na leče zahvaljujoč TraspaLente dolgo časa izognemo zameglitvi in ​​vedno dobro vidimo med vsako aktivnostjo.

Tukaj so najbolj cenjene funkcije v mnenjih in povratnih informacijah o TraspaLente:

 • Izogibajte se zameglitvi leč;
 • Hitra in enostavna za uporabo;
 • Ščiti leče in izboljšuje vid;
 • Visoka kakovost po dostopni ceni;
 • Dolga življenjska doba v primerjavi z drugimi izdelki, ki so trenutno na voljo.

Poleg tega na spletnih forumih ne manjka mnenj in pozitivnih ocen o storitvah za stranke in hitri dostavi izdelkov.

Kako se uporablja pršilo TraspaLente? Navodilo za uporabo in navodila za uporabo

Navodila za uporabo pršila so na voljo na originalni embalaži izdelka.

TraspaLente je na voljo v praktični steklenici z razpršilnikom in da imate vedno prozorne leče, zadostuje:

 • Razpršite nekaj razpršil neposredno na leče;
 • Uporabite krpo, da se s prsti ne dotaknete leč.

To je to, vaše leče so pripravljene, da vas spremljajo pri vseh vaših aktivnostih, ne da bi se zameglile.

Uradna spletna stran TraspaLente: znižana cena in brezplačna dostava

Cena TraspaLente Italija

Če želite TraspaLente naročiti po znižani ceni, samo izpolnite obrazec na uradni spletni strani in počakajte, da vas operater pokliče za potrditev. Dostava s plačilom po povzetju bo opravljena brezplačno (razen stroškov po povzetju) in brezplačno, v nekaj dneh.

Cena TraspaLente, na uradni spletni strani, je znižana, zato ga lahko kupite za samo 49,90 €!

Traspa Lente v lekarnah ali na Amazonu

Ali je originalni TraspaLente na voljo v lekarnah ali na Amazonu? Odgovor je ne. Ta izdelek se distribuira samo prek uradne spletne strani, da bi se izognili zvišanju cen, ponaredkom in potegavščinam.

Predlog

Pazite na peno za britje kot sredstvo proti meglenju. Eden najbolj priporočenih trikov, da se izognete zameglitvi leč in očal, je nanos pene za britje. Čeprav ima določen učinek, poleg tega pa je težko uporabljati zunaj doma, lahko sestavine, ki jih vsebuje krema za britje, poleg tega, da poškodujejo leče in okvirje, povzročijo težave z vašim vidom. Bolje je, da se odločite za posebej oblikovan izdelek.

ZaključekTraspaLente , kot že ime pove, je nov izdelek, učinkovit in priročen, saj ima leče in očala, ki so vedno prozorna in brez sledu meglenja. Zaradi enostavne uporabe in praktične dolgo obstojne embalaže je ena najboljših alternativ na trgu.

Uradna stran

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *